Συγκρισεις κουκου-ρουκου διαβαζω...![]()
Τάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...........
Μην μου ανχώνεσαι....έχεις τηλεορασάκλαααααααα.....:music-smiley-005:
Συγκρισεις κουκου-ρουκου διαβαζω...![]()
Ποιος ειπε οτι αγχωνωμαιιιιιιι???
Απλα, ορισμενες φορες μπουχτιζω με τις κοτσανες που κυκλοφορουν ανεξελεγχτα στο ελληνικο και παγκοσμιο ιντερνετ...
Εμεις τουλαχιστον στο Avclub, οταν κανουμε ενα συγκριτικο συσκευων προσεχουμε παρα πολυ τις συνθηκες του τεστ και τον τροπο που θα διατυπωσουμε τις εντυπωσεις μας, για να μην παραπλανησουμε αθελα μας τα μελη μας.. Ειμαστε ομως η εξαιρεση και οχι ο κανονας...
Ο "ΚΑΝΟΝΑΣ" έρχεται τον άλλο μήνα....και όλοι περιμένουν αυτόν...:award::award::award::award:
Ποιος ειπε οτι αγχωνωμαιιιιιιι???
Απλα, ορισμενες φορες μπουχτιζω με τις κοτσανες που κυκλοφορουν...
Αν ειναι η LX, θα προτιμουσα να πω την αληθεια να παρω μια κορυφαια 52αρα της Philips, να εχω και τα λαμπιονια μου :BDGBGDB55:![]()
Αν ειναι η LX, θα προτιμουσα να πω την αληθεια να παρω μια κορυφαια 52αρα της Philips, να εχω και τα λαμπιονια μου :BDGBGDB55:![]()
Eγώ πάλι όχι... Γιατί εαν η Pioneer ανεβάσει ακομα λιγο τον πήχη με τα trueHD μοντέλα τον άλλο μήνα, προβλέπω πολλους υπεύθυνους R&D τμημάτων των γνωστών ανταγωνιστών να χάνουν τον ύπνο τους :2thumb22sup::2thumb22sup:
Πανο μου καλά τα λαμπάκια αλλά η ουσία είναι αλλού....
Βρέ τι θα γίνει με εσάς...!!!!
Θα σταματισετε να μιλατε επιτέλους για τις νέες Pio..?????
Δεν κρατιόμαστε που δέν κρατιόμαστε...μας τσιτώνετε κιόλας...δεν θα αντέξουμε...!!!
Έχουμε ένα μήνα ακόμα....δέν αντέχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...........:violent-smiley-011::violent-smiley-011:
Γιωργο, αφου το thread ειναι για τις νεες Pio, για τι αλλο να μιλαμε??? :music-smiley-005:
Ασε, γιατι κι εγω μεχρι Μαρτη-Απριλη που θα κανω την αγορα δεν ξερω πως θα μπορεσω να κρατηθω μεχρι τοτε...:FSGSFGS4:[/quote
Μέχρι Μάρτη-Απρίλη....???????????????/
Ε τότε κάνε αλλους δύο μήνες υπομονή να πάρεις τις 9G που θα βγούν τον Ιούνιο......![]()
Βρέ τι θα γίνει με εσάς...!!!!
Θα σταματισετε να μιλατε επιτέλους για τις νέες Pio..?????
Δεν κρατιόμαστε που δέν κρατιόμαστε...μας τσιτώνετε κιόλας...δεν θα αντέξουμε...!!!
Έχουμε ένα μήνα ακόμα....δέν αντέχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...........:violent-smiley-011::violent-smiley-011:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.