8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ποιος ειπε οτι αγχωνωμαιιιιιιι??? :D

Απλα, ορισμενες φορες μπουχτιζω με τις κοτσανες που κυκλοφορουν ανεξελεγχτα στο ελληνικο και παγκοσμιο ιντερνετ...
Εμεις τουλαχιστον στο Avclub, οταν κανουμε ενα συγκριτικο συσκευων προσεχουμε παρα πολυ τις συνθηκες του τεστ και τον τροπο που θα διατυπωσουμε τις εντυπωσεις μας, για να μην παραπλανησουμε αθελα μας τα μελη μας.. Ειμαστε ομως η εξαιρεση και οχι ο κανονας...

Ποιος ειπε οτι αγχωνωμαιιιιιιι??? :D

Απλα, ορισμενες φορες μπουχτιζω με τις κοτσανες που κυκλοφορουν ανεξελεγχτα στο ελληνικο και παγκοσμιο ιντερνετ...
Εμεις τουλαχιστον στο Avclub, οταν κανουμε ενα συγκριτικο συσκευων προσεχουμε παρα πολυ τις συνθηκες του τεστ και τον τροπο που θα διατυπωσουμε τις εντυπωσεις μας, για να μην παραπλανησουμε αθελα μας τα μελη μας.. Ειμαστε ομως η εξαιρεση και οχι ο κανονας...

Ο "ΚΑΝΟΝΑΣ" έρχεται τον άλλο μήνα....και όλοι περιμένουν αυτόν...:award::award::award::award:

Επειδή όμως εγώ βάζω την αντηκειμενικότητα πάνω απ'όλα...ξέρω ήδη ποια θα είναι τα αποτελέσματα...

Last edited:
Δέν ξέρω παιδιά...πάντως εγώ νομίζω οτι δέν θα βγεί άσκοπο το ότι περίμενα 3 μήνες όταν είχα ακυρώσει τελευταία στιγμή την παραγγελία...
Δέν υπάρχει πιό σπαστικό πράγμα απο το να αναβάλεις κατι που σε ενδιαφέρει πολυ.....

Υ.Γ. Δεν αναφέρω τίποτα ξανά που να έχει σχέση με 508D vs 508XD,δέν θέλω να βρίσκομαι σε αντιπαράθεση με τα παιδιά.....
Ο κάθε ένας έχει τα δικά του πιστεύω...τα οποία τα πληρώνει και ο ίδιος....

μήν με παρασέρνετε...είπαμε δέν ξαναλέω τίποτα....:ADFAD2:
Θα μίλησουν τα reviews και τα forums αυτό το μήνα....:firstprize::firstprize:

Αν ειναι η LX, θα προτιμουσα να πω την αληθεια να παρω μια κορυφαια 52αρα της Philips, να εχω και τα λαμπιονια μου :BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αν ειναι η LX, θα προτιμουσα να πω την αληθεια να παρω μια κορυφαια 52αρα της Philips, να εχω και τα λαμπιονια μου :BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Eγώ πάλι όχι... Γιατί εαν η Pioneer ανεβάσει ακομα λιγο τον πήχη με τα trueHD μοντέλα τον άλλο μήνα, προβλέπω πολλους υπεύθυνους R&D τμημάτων των γνωστών ανταγωνιστών να χάνουν τον ύπνο τους :2thumb22sup::2thumb22sup:

Πανο μου καλά τα λαμπάκια αλλά η ουσία είναι αλλού....

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Eγώ πάλι όχι... Γιατί εαν η Pioneer ανεβάσει ακομα λιγο τον πήχη με τα trueHD μοντέλα τον άλλο μήνα, προβλέπω πολλους υπεύθυνους R&D τμημάτων των γνωστών ανταγωνιστών να χάνουν τον ύπνο τους :2thumb22sup::2thumb22sup:

Πανο μου καλά τα λαμπάκια αλλά η ουσία είναι αλλού....

Γιωργο, αφου ξερεις την αποψη μου για την Pioneer...ειμαι στο τσακ να την παρω!!!! :ernaehrung004:

Βρέ τι θα γίνει με εσάς...!!!!
Θα σταματισετε να μιλατε επιτέλους για τις νέες Pio..?????
Δεν κρατιόμαστε που δέν κρατιόμαστε...μας τσιτώνετε κιόλας...δεν θα αντέξουμε...!!!
Έχουμε ένα μήνα ακόμα....δέν αντέχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...........:violent-smiley-011::violent-smiley-011:

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Δεν κρατιόμαστε που δέν κρατιόμαστε...μας τσιτώνετε κιόλας...δεν θα αντέξουμε...!!!
Έχουμε ένα μήνα ακόμα....δέν αντέχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...........:violent-smiley-011::violent-smiley-011:

Γιωργο, αφου το thread ειναι για τις νεες Pio, για τι αλλο να μιλαμε??? :music-smiley-005:
Ασε, γιατι κι εγω μεχρι Μαρτη-Απριλη που θα κανω την αγορα δεν ξερω πως θα μπορεσω να κρατηθω μεχρι τοτε...:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Γιωργο, αφου το thread ειναι για τις νεες Pio, για τι αλλο να μιλαμε??? :music-smiley-005:
Ασε, γιατι κι εγω μεχρι Μαρτη-Απριλη που θα κανω την αγορα δεν ξερω πως θα μπορεσω να κρατηθω μεχρι τοτε...:FSGSFGS4:[/quote

Μέχρι Μάρτη-Απρίλη....???????????????/
Ε τότε κάνε αλλους δύο μήνες υπομονή να πάρεις τις 9G που θα βγούν τον Ιούνιο......:flipout::flipout::flipout:

ενα δικιο το εχει παιδες.-bye-

Παιδιά αν αυτά που λέει ο τύπος για τις νέες Panasonic PZ70 είναι αλήθεια ίσως να βρήκαμε αντίπαλο για τις kuro:

We have been playing with this panel all day and I can honestly say that we have never seen anything like it for the price, it is gobsmackingly good. If I were honest I would say it was as good, if not better, than some of the more expensive Pioneers!
After spending weeks and weeks and weeks comparing screens, NOTHING has looked that good in SD, it looks pretty much flawless. Yes there was a bit of fluffing, but it was a billion times better than ANY LCD I have seen, including Sony 100hz motionflow panels.
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=612803&page=3

Last edited: