8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η διαφορά μεταξύ PDP-LX508D και PDP-LX5080D. Πάντως άν οι τιμές είναι κάτω απο 7,000 Ευρώ μία απο τις δύο θα είναι η επόμενη τηλεόραση μου.

Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Δεν αναφέρει κάτι σχετικό στο άρθρο φίλε Γιάννη..
Εν αναμονή παρουσίασης λοιπόν..

Re: Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Βρήκα κάτι πρώτες τιμές στα νέα μοντέλα σε ένα ολλανδικό site.
Ελπίζω μόνο να μην είναι αληθινές.

Πω πω , μιλαμε για πραγματικο ξεπουλημα , τρεχω να παραγγειλω...:flipout:

Χωρις πλακα τωρα , Pioneer ειναι αυτη. Κορυφη στην εικονα αλλα και στην τιμη.-bye-

Re: Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Πω πω , μιλαμε για πραγματικο ξεπουλημα , τρεχω να παραγγειλω...:flipout:

Ρε συ Γιαννη μια χαρα ειναι οι τιμες. Εμενα δεν μου φαινονται ασχημες

P.S. Τουλαχιστον για τις 42"

Last edited:
Re: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Κατσε τωρα και μπερδευτικα. Αυτα τα καινουργια μοντελα δεν θα κυκλοφορησουνε το 2008? Ειναι 1080p μοντελα ή οχι?

H 428ΧD δεν ειναι Full HD παντως:

http://www.avland.co.uk/pioneer/pdp428xd/pdp428xd.htm

Σιγα μην βγαλει η Pioneer Full HD plasma με "μονο" 2,999 ευρω.:music-smiley-005:

Η 50αρα φαινεται ομως να ειναι Full HD:

http://www.avland.co.uk/pioneer/pdp508xd/pdp508xd.htm

Στις 50 ιντσες το full-HD μετράει.. πιο κάτω μάλλον όχι...

Εαν οντως τα νεα μοντέλα ειναι τόσο καλά όσο έχει αφεθεί να εννοηθεί τότε οι τιμές ειναι σχετικά λογικές... εξάλλου η Pioneer δεν ήταν ποτέ φθηνή...
Απο κεί και πέρα θα δούμε σε τι βαθμό θα τις προσγειώσει ο ανταγωνισμός :award:

Παρα πολυ καλα specs και αρκετα καλη τιμη επισης. Εχω την εντυπωση οτι εαν κυκλοφορησει ετσι οπως ειναι σε αυτη την τιμη καποιοι θα παρουνε επιτελους tv. Ονοματα δεν λεμε...

Παρα πολυ καλα specs και αρκετα καλη τιμη επισης. Εχω την εντυπωση οτι εαν κυκλοφορησει ετσι οπως ειναι σε αυτη την τιμη καποιοι θα παρουνε επιτελους tv. Ονοματα δεν λεμε...

Φιλε Silent μαλλον μπερδευτηκες , η 428ΧD δεν ειναι Full HD.

Οσο για αυτους τους καποιους , μαλλον δεν θα περιμενουν την Pioneer και θα αγορασουν τηλεοραση νωριτερα...-bye-

Σιγα μην βγαλει η Pioneer Full HD plasma με "μονο" 2,999 ευρω.:music-smiley-005:

Η 50αρα φαινεται ομως να ειναι Full HD:

http://www.avland.co.uk/pioneer/pdp508xd/pdp508xd.htm

Που φαίνεται η διαφορά ωρέ παλικάρια ? Στις προδιαγραφές και οι 2 λένε

720p/1080i
1080p (24fps) compatible

Και πως είναι 1080p compatible εαν το πανελ είναι HD-ready ? Με software όπως η Philips ?

Απάντηση: Re: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Που φαίνεται η διαφορά ωρέ παλικάρια ? Στις προδιαγραφές και οι 2 λένε

720p/1080i
1080p (24fps) compatible

Και πως είναι 1080p compatible εαν το πανελ είναι HD-ready ? Με software όπως η Philips ?

Εάν κατέβεις ποιο κάτω φίλε μου θα δεις ότι:

Specifications for the Pioneer PDP 428 XD
Screen Size 42 inch/109cm
Aspect Ratio 16:9
Number of Pixels 1024 x 768

και

Specifications for the Pioneer PDP 508 XD
Screen Size 50 inch/127 cm
Aspect Ratio 16:9
Number of Pixels 1920 x 1080

Άρα η 428XD δεν είναι Full HD

To ειδα αυτό αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει τότε το 1080p (24 fps) compatible...

Εξάλλου για μενα δεν υπάρχει θέμα καθότι θεωρώ οτι σε διαστάσεις μικρότερες από 46 ίντσες δεν υπάρχει διαφορά... :Banane0:

Απάντηση: Re: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

To ειδα αυτό αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει τότε το 1080p (24 fps) compatible...

Εξάλλου για μενα δεν υπάρχει θέμα καθότι θεωρώ οτι σε διαστάσεις μικρότερες από 46 ίντσες δεν υπάρχει διαφορά... :Banane0:

Εχει νόημα διότι το PS3 θα παίξει την ταινία στα 1080p24 και αυτό το σήμα θα τροφοδοτήσει την τηλεόραση , και μετά η τηλεόραση θα το κάνει στα μέτρα της , και κυρίως , θα το παίξει στα 24 frames per second

Re: Απάντηση: Re: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Προφανως η Pioneer δεχεται σημα 1080p αλλα στην συνεχεια το κανει downscale.

Παντως το PS3 δεν βγαζει εξοδο 1080p/24 , αλλα μονο 1080p/50 και 1080p/60. To εχω διαβασει στο AV forums που το σχολιαζαν και για την νεα σειρα D3000.

Αν δεν ηταν 1080p/24fps compbatible δεν θα μπορουσες να δεις ΑΥΤΟΥΣΙΟ το υλικο που ειναι γραμμενο στα hddvd + bluray.
Στις περισοτερες τηλεορασεις που δεν ειναι combatible , μετατρεπουν το σημα στην εγγενη τους αναλυση ΑΛΛΑ αλλαζουν το refresh rate se 50 ή 60 Hz , με αποτελεσμα τη κακη κινηση που ολοι εχουμε δει απο τα νεα format.
Στην δικη μου Pioneer 4270 που ειναι κι αυτη combatible , η κινηση ειναι αψογη απο htpc + hddvd - bluray sta 24-48 Ηζ.

Οσο για αυτους τους καποιους , μαλλον δεν θα περιμενουν την Pioneer και θα αγορασουν τηλεοραση νωριτερα...-bye-

Αλλος ειναι ο Pioneerakias εδω μεσα...

Εσυ ξερω οτι δεν προκειται να την παρεις. Σε βλεπω για...

...αναμονη των καινουργιων μοντελων:flipout:

-bye-