8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Re: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Εγω λεω να περιμενουμε την 510XD που ειναι και στρογγυλεμενος αριθμος:jester:

Re: Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Για μισο λεπτο, προσεξα στην εικονα με το παιδι οτι οι ρυθμισεις δεν ειναι οι ιδιες. Συγκεκριμενα το color στην 507 ειναι πιο χαμηλο και το sharpness ανεβασμενο.:slapface:

Re: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Όντως οι ρυθμίσεις ειναί πολύ διαφορετικές,πολύ φτιαχτή είναι η εικόνα της 507 για να φαίνεται πιο ξεθωριασμένη και κάνει μπάμ ακομα και με την μέθοδο "της αφής",δηλαδή μεχρι και ένας τυφλός το καταλαβαίνει...
Πάντως...οτι θα έχουν κάποια διαφορα αυτο ειναι αλήθεια.....

Re: Απάντηση: Incoming: 8th-gen Pioneer plasma TV

Για μισο λεπτο, προσεξα στην εικονα με το παιδι οτι οι ρυθμισεις δεν ειναι οι ιδιες. Συγκεκριμενα το color στην 507 ειναι πιο χαμηλο και το sharpness ανεβασμενο.:slapface:
Σωστος!!! Δεν το προσεξα:blush:

Τωρα που το εψαξα περισσοτερο ο τυπος με τις φωτογραφιες απαντησε:
Quote:
Originally Posted by MAW
Ozzy, I've emailed you. Bumtious, your 507 has some VERY odd numbers there for a calibrated set. The sharpness is way too high, colour too low. The colour setting is largely responsible for the lack of punch i the 507 picture, nobody ever said they weren't bright enough. Not to say that either of them are right or not from the photo, that's impossible to tell. Just the setting is anomalous.

Well MAW they are, they are both using colour space 1 hense the numbers, you can get things right on on a graph and it doesnt look right with real world viewing.

I've had a set calibrated by Gordon, on paper is was as good as was possible but the first thing I did was take saturation down. I always find on calibrated sets that saturation is set too high, DVE want me to set saturation on the 508 at +2, that is just too overcooked.

The 507 is set to -16 the 508 to -10.

As I have stated in a darkened room, like the one I have posted when the sets are back lit, the results were indenticle, the footy & the Eureka picture would have looked more or less the same, what you are seeing from these photos is the difference in a room with daylight, and the look was caused by light refection.

Tonight when I have time I will take a picture with colour on the 508 set to -10 and -2 you will see the difference. It will be overcooked.

You only have to look at both sets off to see how much darker the 508 is. The 507 isnt particually black when off, Something I know you have posted comments on before vs Panasonics.

The 507 looks great, Been living with that for 9 months, just that the 508 with its darker levels and handling of light is an improvement on its predecessor.
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=544315&page=182

Όσον αφορά τα αναμενόμενα FullHD μοντέλα. Λογικό είναι λόγω υψηλότερης ανάλυσης να έχουν βελτιωμένη απόδοση με HD υλικό, αλλά με SD έχω τις αμφιβολίες μου αν θα είναι όσο καλά είναι τα HDReady.

Αν και προσωπικά προτιμώ την τεχνολογία των LCD στις τηλεοράσεις εντούτοις η Pioneer θα ήταν ο μοναδικός λόγος για να αγοράσω πλάσμα.
Πραγματικά τα νέα αυτά πλάσματα είναι πέραν κάθε κριτικής. :grinning-smiley-043

Προσθέτω κι εγώ μερικά reviews.
Tech.co.uk - 508xd
Tech.co.uk - 428xd
Hdtvorg.co.uk - 508xd
Hdtvorg.co.uk - 428xd
Homecinemachoice.com - 508xd

Και εδώ όλες μαζί για συγκρίσεις.
Pioneer.eu/eur/products

Όσον αφορά τα αναμενόμενα FullHD μοντέλα. Λογικό είναι λόγω υψηλότερης ανάλυσης να έχουν βελτιωμένη απόδοση με HD υλικό, αλλά με SD έχω τις αμφιβολίες μου αν θα είναι όσο καλά είναι τα HDReady.

Εάν αυτό που λες είναι πραγματικότητα τότε εγώ θα προτιμήσω HD Ready. Εγώ προτιμώ πολύ καλο SD και καλο HD παρα καλο SD και πολύ καλο HD.

Εάν αυτό που λες είναι πραγματικότητα τότε εγώ θα προτιμήσω HD Ready. Εγώ προτιμώ πολύ καλο SD και καλο HD παρα καλο SD και πολύ καλο HD.

Πραγματικότητα δεν είναι σίγουρα γιατί δεν έχουμε ιδέα ακόμα. Απλά μια υπόθεση έκανα. Λογικό αυτό που λες αν σκεφτείς και την υψηλότερη τιμή.
-bye-

Pioneer 508XD + HDTV = Συνδυασμός που σκωτώνει

863361048_71f51470e2_o.jpg

860317629_61cd5cda36_o.jpg

Οι photos είναι από το thread του avforums των κατόχων της Pioneer.

Last edited:
ελα τωρα ειναι φτιαγμενες οι φωτογραφιες!!

και εγω μπορω να το κανω:flipout:

πω.... πω ......:worshippy::worshippy::worshippy: και εγω θελω μια ......πωπω

Last edited:
Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

πω.... πω ......:worshippy::worshippy::worshippy: και εγω θελω μια ......πωπω

Εσύ έχεις την 42άρα Pana για παρηγοριά. Τι να πω κι εγώ που πρέπει να περιμένω να ετοιμαστεί το σπίτι.

:idea:

Λες να πάω να πάρω μια 50ρα και να βλέπω στο 1,5 μέτρο STAR και DVD από PS2 ? :flipout:

το φανταζομαι.

ετσι πεθαινει η τεχνολογια πλασμα? αμα ειναι ετσι μαλλον αυτος που το ειπε δεν ηξερε τι ελεγε(μια χαρα ηξερε) και δεν υπολογισε pioneer και panasonic,που σαρωσαν φετος τα βραβεια eisa

Last edited:
το φανταζομαι.

ετσι πεθαινει η τεχνολογια πλασμα? αμα ειναι ετσι μαλλον αυτος που το ειπε δεν ηξερε τι ελεγε(μια χαρα ηξερε) και δεν υπολογισε pioneer και panasonic,που σαρωσαν φετος τα βραβεια eisa

Ρε παιδια δεν λεω στη πραγματικοτητα μπορει η εικονα να ειναι αψογη αλλα με τις φωτογραφιες δεν βλεπω και καμια μεγαλη διαφορα με αλλες τηλεορασεις (μιλαμε για HD).

Νομιζω οτι υπερβαλετε λιγο.-bye-