8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Εν πάση περίπτωση, το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι οτι η φωτογραφία πάντα θα φαίνεται καλύτερη από την πραγματικότητα! Είναι η φύση της τέτοια...

Η φωτογραφια ειναι καλυτερη απο την πραγματικοτητα? Δηλαδη αν βγαλω ενα αυτοκινητο φωτογραφια θα ειναι καλυτερο απο την πραγματικοτητα?

Εγω παλι νομιζω οτι η φωτογραφια ειναι παντα χειροτερη απο την πραγματικοτητα αφου αποτελει μια απεικονιση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Η φωτογραφια ειναι καλυτερη απο την πραγματικοτητα? Δηλαδη αν βγαλω ενα αυτοκινητο φωτογραφια θα ειναι καλυτερο απο την πραγματικοτητα?

Εγω παλι νομιζω οτι η φωτογραφια ειναι παντα χειροτερη απο την πραγματικοτητα αφου αποτελει μια απεικονιση.

Νομίζω πως μπορεί να συμβούν και τα δύο ανάλογα με τον διαθέσιμο εξοπλισμό και την γνώση του αντικειμένου.
Νομίζω σε όλους μας έχουν περάσει από το μυαλό μας οι σκέψεις "αδικείται από την φωτογραφία" αλλά και "η φωτογραφία τον/την/το κολακεύει", όταν έχουμε δείγμα και φωτογραφικό και πραγματικό.

Σιγα τα αβγα (ή αυγα)

Βλεπουμε 50" σε συμπαγη εικονα των 5" αντε 7"..

Ετσι θα φαινονται αν ανεβασω και εγω φωτος απο την δικη μου...

http://www.zettavolt.co.uk/HDTV/PDPLX508D.html

Πάνε τα φραγκάκια μας......φτηνή φτηνή η νεα 1080 της Pio.....:)

:eek::eek: E όχι ρε παιδιά συμπαθώ πολύ την Pioneer αλλα η PDPLX508D στα 8620 Ευρώ είναι εξωπραγματική τιμή. Οι ενδείξεις έδειχναν την 608 περίπου στα 7300 Ευρώ και τώρα μας λένε την 508 στα 8620. Είναι πραγματική σφαγή.:mad:

παντως οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι εχει μια φωτογενεια αυτη η pioneer,την θελει ο φακος,κατι σαν Μεναγακη να πουμε.:flipout::flipout:

δεν ξέρω τι λέτε "περί φωτογραφιών"...εγώ ξέρω τι είδαν τα ματάκια μου....

η τηλεόραση ζωγραφίζει!!!

αν "πάγωνα" μια εικόνα από τα HD κλιπάκια που είδα έτσι θα φαινόταν...όπως στις φωτογραφίες!!!

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

:eek::eek: E όχι ρε παιδιά συμπαθώ πολύ την Pioneer αλλα η PDPLX508D στα 8620 Ευρώ είναι εξωπραγματική τιμή. Οι ενδείξεις έδειχναν την 608 περίπου στα 7300 Ευρώ και τώρα μας λένε την 508 στα 8620. Είναι πραγματική σφαγή.:mad:

Ε αν είναι έτσι τότε δεν παίρνουμε την 508xd αλλά την 5080xd που δεν είναι Full Hd η οποία τελικά δεν πρέπει να έχει και τεράστιες διαφορές στην εικόνα και τελειώνει η ιστορία εκεί!:music-smiley-005:

Αυτη η ρουφιανα που κανει τωρα 8000 σε 18,5 μηνες θα κανει 2780.

Γκαραντι λεμε.

Θα την παρουμε τοτε!
(ολοι μαζι, και θα της τραβαμε και φωτογραφιες)

Μάλλον βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσμα για την τιμή. Ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί επίσημα. Δεν νομίζω να κάνει πάνω από 5000-5500 όταν τελικά έρθει.

ναι είναι!!!

όπως και τα 9.000 ευρώ που ζητούσε πέρσι η 5000ΕΧ!!!:bigcry:

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

δεν ξέρω τι λέτε "περί φωτογραφιών"...εγώ ξέρω τι είδαν τα ματάκια μου....

η τηλεόραση ζωγραφίζει!!!

αν "πάγωνα" μια εικόνα από τα HD κλιπάκια που είδα έτσι θα φαινόταν...όπως στις φωτογραφίες!!!

:award::award::award:

Γκαραντι λεμε.

Θα την παρουμε τοτε!

ωραίος ο Ντίνος!!!:ernaehrung004:

μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου!!!!:ernaehrung004:

ωραίος ο Ντίνος!!!:ernaehrung004:

μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου!!!!:ernaehrung004:

Χε χε.

Τι σου αρεσε, οτι θα την παρουμε σε 18 και μισο μηνες, ή οτι θα την παρουμε ολοι μαζι ;-) ???

-bye-

Γκαραντι λεμε.

Θα την παρουμε τοτε!

:ernaehrung004:

δηλαδη πεφτει 432 τον μηνα? παιδες ετοιμαστειτε:fahne90:
ολοι μαζι.

υ.γ πωλειται η χαριζεται η 4242px70 σε 18 μηνες.

Last edited:
εμ βέβαια...:smash:

οι βολεμένοι που έχουν και τηλεόραση και προβόλια δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν....

για μας τους δύστυχους που μας έχει φάει η αναμονή εδώ και τόσα χρόνια και ζούμε με μια ταπεινή 26' νομίζω οτι ήρθε η ώρα να μας γκαστρώσει η Pionner....:bigcry:

Ε αν είναι έτσι τότε δεν παίρνουμε την 508xd αλλά την 5080xd που δεν είναι Full Hd η οποία τελικά δεν πρέπει να έχει και τεράστιες διαφορές στην εικόνα και τελειώνει η ιστορία εκεί!:music-smiley-005:

Όχι εγώ τώρα θύμωσα πολύ:mad: για αυτό θα πάρω Panasonic:silly:

Αν και λογικό αυτό που λες.

οι βολεμένοι που έχουν και τηλεόραση και προβόλια δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν....

για μας τους δύστυχους που μας έχει φάει η αναμονή εδώ και τόσα χρόνια και ζούμε με μια ταπεινή 26' νομίζω οτι ήρθε η ώρα να μας γκαστρώσει η Pionner....:bigcry:

Αλλο εννοω, αλλα κανεις δεν με "πιανει" εδω ....

ποιο θηλαστικο γενναει σε 18 μηνες? :flipout::flipout: