8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Παιδιά....5900 λίρες ηταν,οχι ευρώ.....δηλαδή περίπου 8-9 χιλιάδες ευρώ στην αγγλία,και αναμένεται περίπου στα 10-11 χιλιάδες ευρώ στην Ελλαδα....:fahne90:
Και απορώ πως περιμένετε να πέσει η τιμή σε μία τόσο καλή TV,πέρυσι που βγίκε η PDP-5000EX έκανε 9000 ευρώ,και ακόμη τώρα μετά απο ένα χρόνο κάνει τα ίδια...σάν TOP-MODEL που ειναι....
Λοιπόν....μην κάνεται όνειρα περι πτώσης της τιμής.....:sleep:

Ίσως στο συγκεκριμένο Site να είναι τυπογραφικό λάθος και η τιμή των 5900 λιρών να είναι για την 60". Αν δεις τη περιγραφή λέει PIONEER PDPLX508D 60 INCH PLASMA TV.

Ίσως στο συγκεκριμένο Site να είναι τυπογραφικό λάθος και η τιμή των 5900 λιρών να είναι για την 60". Αν δεις τη περιγραφή λέει PIONEER PDPLX508D 60 INCH PLASMA TV.

LX508 σημαίνει 50".....
Δές και πιό κάτω στον πίνακα που τις έχει όλες αναλυτικά....το 60" ειναι τυπογραφικό λάθος...
Γιατί σας φαίνεται παράξενο...???Η περυσηνή 5000EX έχει 9000 ευρώ....
Τι θέλατε...η καινούργια να ειναι πιό φτηνή...???

Η φωτογραφία μπορεί να πάιξει κι αυτή το ρόλο της...

Σίγουρα μια slr στα χέρια κάποιου που γνωρίζει να την αξιοποιεί θα έχει καλύετρο αποτέλεσμα από μια φτηνή compact...

Αλλά όταν ο φωτογράφος και η μηχανή είναι δεδομένα, τότε κάπου αλλού εστιάζεται η διαφοροποίηση...

Στα review του HDTV λοιπόν όπου η παραπάνω παραδοχή είναι δεδομένη, τόσο οι φωτογραφίες της 4280 όσο και της 528 πάλι ξεχωρίζουν από όποιες άλλες στα review τους...

Το θέμα μιλάει μόνο του. Η εικόνα της σειράς αυτής είναι τόσο ανάγλυφη και τρισδιάστατη που σε αφήνει άφωνο...σκοπεύω να τις δω και απο κονά όταν με το καλό επιστρέψω οριστικά, και τα χριστούγεννα βλέπουμε...

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

LX508 σημαίνει 50".....
Δές και πιό κάτω στον πίνακα που τις έχει όλες αναλυτικά....το 60" ειναι τυπογραφικό λάθος...
Γιατί σας φαίνεται παράξενο...???Η περυσηνή 5000EX έχει 9000 ευρώ....
Τι θέλατε...η καινούργια να ειναι πιό φτηνή...???

Μην μου αγχώνεται τον georget !!!

Και για να χαλαρώσεις πάρε ένα δωράκι από Αγγλία ;)

LX-508 £3200
LX-608 £4500
http://www.avland.co.uk/plasma/index.htm#plasma

Όπως ανέφερα πριν γύρω στις 5000-5500 θα έρθουν κατά δω.

Και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά από την επίσημη Pioneer:

LX508D

LX608D

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

LX-508 £3200
LX-608 £4500

Γιώργο μου...εύχομαι να υσχείουν αυτα που βρίκες....αλλα πολύ φοβάμαι οτι ειναι εκτός τόπου και χρόνου.....
το δικό μου κατώτατο όριο ειναι στα 9000 χιλιάρικα...και πάνω....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Γιώργο μου...εύχομαι να υσχείουν αυτα που βρίκες....αλλα πολύ φοβάμαι οτι ειναι εκτός τόπου και χρόνου.....
το δικό μου κατώτατο όριο ειναι στα 9000 χιλιάρικα...και πάνω....

Γιατί να μην ισχύει ? Μαγαζί είναι και πουλάει σε αυτές τις τιμές. Όλες οι υπόλοιπες τιμές του είναι μια χαρά για Αγγλία.

Η σύγκριση με την 5000 είναι άτοπη. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και πλέον το FullHD δεν είναι πρωτοτυπία. Όταν παρουσιάστηκε η 5000 ήταν διαφορετικά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Γιατί να μην ισχύει ? Μαγαζί είναι και πουλάει σε αυτές τις τιμές. Όλες οι υπόλοιπες τιμές του είναι μια χαρά για Αγγλία.

Η σύγκριση με την 5000 είναι άτοπη. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και πλέον το FullHD δεν είναι πρωτοτυπία. Όταν παρουσιάστηκε η 5000 ήταν διαφορετικά.

Παιδιά...δεν μιλάω με θεωρίες...μιλάω με πράξεις,και αν οντως η 5000 δεν ειναι πλέον πρωτοτυπία,τότε γιατί συνεχίζει να κάνει 9000 ευρώ στην Ελλάδα...και 5000-6000 λίρες στην Αγγλία....??????
Τελοσπάντων...θα δείξει τελικά ποιά θα είναι η τιμή...αν και δέν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς το πόσο θα κοστίζει το νέο και καλύτερο μοντέλο της σειράς 5000EX......

Και για δείτε λίγο πόσο κοστίζει αυτη τη στιγμή η 5000ΕΧ σε επίσημες αντιπροσωπίες της Αγγλίας....

http://www.sevenoakssoundandvision.co.uk/category.asp?id=200011&manid=1065
http://www.theplasmacentre.com/index.php?cPath=184&filters=_cat_245__1__&menu=Filtered

5000 λίρες η περισυνή 1080p,και θέλετε η καινούργια και πολυ καλύτερη να εχει 3000-4000 λίρες??????
lol...καλό,το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε...??????:P

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

LX-508 £3200
LX-608 £4500

Και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά από την επίσημη Pioneer:

LX508D

LX608D

g10rg0s είσαι και ο πρώτος:firstprize: Αυτές είναι οι τιμές που όλοι υπολόγιζαν! Τώρα κάτι γίνετε. Στην γερμανία μιλούσαν για την 608 στα 7300 Ευρώ.

ελατε τωρα το γνωστο φεξιμο θα τις φερει στα 4000 περιπου,θα δειτε.

georget και εγω θελω ευχαριστιες που εριξα την τιμη!

Last edited:
Άν όντως η τιμή βγεί στα 5000-6000 ευρώ,τότε σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά σε σχέση με την περυσινή 5000ΕΧ που κάνει και θα κάνει 9000 ευρώ....
Και κατι τελευταίο...επησιμος εκπροσωπος μέσα απο την INTERSYS(επίσημη αντιπροσωπια της PIONEER) μου είπε οτι σίγουρα την περιμένουν να κοστιζει πανς απο 9-10 χιλιαρικα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Παιδιά...δεν μιλάω με θεωρίες...μιλάω με πράξεις,και αν οντως η 5000 δεν ειναι πλέον πρωτοτυπία,τότε γιατί συνεχίζει να κάνει 9000 ευρώ στην Ελλάδα...και 5000-6000 λίρες στην Αγγλία....??????
Τελοσπάντων...θα δείξει τελικά ποιά θα είναι η τιμή...αν και δέν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς το πόσο θα κοστίζει το νέο και καλύτερο μοντέλο της σειράς 5000EX......

Για αρχή η 5000 δεν είναι σειρά είναι μία τηλεόραση.

Δεύτερον μέχρι πρόσφατα στην Αμερική είχε επίσημη τιμή $8000 όπως λέει στο test με Panasonic PΖ750
"Until last week, the Pioneer PRO-FHD1 was $8000"

για κοίτα πόσο έχει σήμερα που αναμένονται οι LX .... $3460

κοίτα και πόσο έχει η LX5010 (508 στην ευρώπη) ..... $3990

Πάω στοίχημα πως παρόμοια πτώση θα υπάρχει και στην Αγγλία και στην Ελλάδα πολύ σύντομα για την 5000 και είναι απολύτως λογικό.

Τρίτο και οι HD Ready KURO είναι πολύ καλύτερες από τα μοντέλα που αντικατέστησαν και οι τιμές τους είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές από αυτές που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα (427, 507) όταν παρουσιάστηκαν.

Τέταρτον και τελευταίο αν θεωρείς τα 9000 μικρότερη δυνατή τιμή δώστα μου και θα βάλω τα υπόλοιπα από την τσέπη μου και θα στην πάρω -bye-

Ξέχασα να αναφέρω πως η Pioneer 5000 δεν κάνει 9000 αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.

Last edited:
Στα review του HDTV λοιπόν όπου η παραπάνω παραδοχή είναι δεδομένη, τόσο οι φωτογραφίες της 4280 όσο και της 528 πάλι ξεχωρίζουν από όποιες άλλες στα review τους...

Το θέμα μιλάει μόνο του. Η εικόνα της σειράς αυτής είναι τόσο ανάγλυφη και τρισδιάστατη που σε αφήνει άφωνο...σκοπεύω να τις δω και απο κονά όταν με το καλό επιστρέψω οριστικά, και τα χριστούγεννα βλέπουμε...

Αυτο νομιζω και εγω. Οι φωτογραφιες ειναι μεν καλες αλλα στην πραγματικοτητα η εικονα της 508 θα ειναι πολυ καλυτερη.

Άν όντως η τιμή βγεί στα 5000-6000 ευρώ,τότε σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά σε σχέση με την περυσινή 5000ΕΧ που κάνει και θα κάνει 9000 ευρώ....
Και κατι τελευταίο...επησιμος εκπροσωπος μέσα απο την INTERSYS(επίσημη αντιπροσωπια της PIONEER) μου είπε οτι σίγουρα την περιμένουν να κοστιζει πανς απο 9-10 χιλιαρικα.....

geosoy μην σου φαίνεται περίεργο η διαφορα στην τιμή, όλες σχεδόν οι τηλεόρασης φέτος είναι σχεδόν στην μιση τιμή σε σχέση από πέρσι, δες τις Panasonic για παράδειγμα.

ελατε τωρα το γνωστο φεξιμο θα τις φερει στα 4000 περιπου,θα δειτε.

georget και εγω θελω ευχαριστιες που εριξα την τιμη!

Μόλις και αν πάρω την 60αρα θα είσαι ο πρώτος καλεσμένος στο Party!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Για αρχή η 5000 δεν είναι σειρά είναι μία τηλεόραση.

Δεύτερον μέχρι πρόσφατα στην Αμερική είχε επίσημη τιμή $8000 όπως λέει στο test με Panasonic PΖ750
"Until last week, the Pioneer PRO-FHD1 was $8000"

για κοίτα πόσο έχει σήμερα που αναμένονται οι LX .... $3460

κοίτα και πόσο έχει η LX5010 (508 στην ευρώπη) ..... $3990

Πάω στοίχημα πως παρόμοια πτώση θα υπάρχει και στην Αγγλία και στην Ελλάδα πολύ σύντομα για την 5000 και είναι απολύτως λογικό.

Τρίτο και οι HD Ready KURO είναι πολύ καλύτερες από τα μοντέλα που αντικατέστησαν και οι τιμές τους είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές από αυτές που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα (427, 507) όταν παρουσιάστηκαν.

Τέταρτον και τελευταίο αν θεωρείς τα 9000 μικρότερη δυνατή τιμή δώστα μου και θα βάλω τα υπόλοιπα από την τσέπη μου και θα στην πάρω -bye-

Ξέχασα να αναφέρω πως η Pioneer 5000 δεν κάνει 9000 αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.

Πρώτον....η 5000ΕΧ δεν είναι τηλεόραση,ειναι monitor σκέτο χώρις ηχεία kai tuner(φαντασου πόσο θα έκανε αν τα έιχε και αυτα.
Δεύτερον...η 5000EX όντως εχει πέσει τοσο πολύ στην αμερική,αλλα εχει πέσει μόνο εκεί και θα μέινει το εκεί!!!
Τρίτον....το αντοιστοιχο μοντέλο στην αμερικη της LX508D είναι το PDP-5010FD που κοστίζει 5000-6000 δολάρια....εκει..!!!!
Τέταρτον....η τιμή(3500) που βρίκες είναι ένα ακόμα κόλπακι marketing που εφαρμόζουν μερικές εταιρίες για να κάνουν μερικα ψαράκια να τσιμπίσουν ετσι ωστε να τα τραβίξουν στο κατάστημα τους....
Πέμπτον....βγάλε το αγκιστρι.....¨)))))))

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Πρώτον....η 5000EX όντως εχει πέσει τοσο πολύ στην αμερική,αλλα εχει πέσει μόνο εκεί και θα μέινει το εκεί!!!
Δεύτερον....το αντοιστοιχο μοντέλο στην αμερικη της LX508D είναι το PDP-5010FD που κοστίζει 5000-6000 δολάρια....εκει..!!!!
Τρίτον....η τιμή(3500) που βρίκες είναι ένα ακόμα κόλπακι marketing που εφαρμόζουν μερικές εταιρίες για να κάνουν μερικα ψαράκια να τσιμπίσουν ετσι ωστε να τα τραβίξουν στο κατάστημα τους....
Τέταρτον....βγάλε το αγκιστρι.....¨)))))))

Εσύ πράγματι δεν είσαι ψαράκι, είσαι έξυπνος. Δώσε λοιπον 9000 να πάρεις την 5000ΕΧ και γράψε μας και εντυπώσεις γιατί δεν γνωρίζω κάποιον κάτοχο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Πρώτον....η 5000EX όντως εχει πέσει τοσο πολύ στην αμερική,αλλα εχει πέσει μόνο εκεί και θα μέινει το εκεί!!!
Δεύτερον....το αντοιστοιχο μοντέλο στην αμερικη της LX508D είναι το PDP-5010FD που κοστίζει 5000-6000 δολάρια....εκει..!!!!
Τρίτον....η τιμή(3500) που βρίκες είναι ένα ακόμα κόλπακι marketing που εφαρμόζουν μερικές εταιρίες για να κάνουν μερικα ψαράκια να τσιμπίσουν ετσι ωστε να τα τραβίξουν στο κατάστημα τους....
Τέταρτον....βγάλε το αγκιστρι.....¨)))))))

Το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν το πρώτο που έβαλε τιμές και για την 508XD θυμάμαι και μάλιστα ήταν το επίσημο retail price τις εταιρίας που ήταν 2999 ενώ η τιμή μετά ήταν πολύ χαμηλότερη. Γιατό δεν νομίζω να έχουν χαμηλότερη τιμή αλλα μάλλον ψηλότερη από την κανονική. Εξάλλου στην Αγγλία υπάρχει πολύ αυστηρή νομοθεσία όπου είναι υπόχρεοι να τηρήσουν την τιμή αγοράς έστω και αν είναι λάθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν το πρώτο που έβαλε τιμές και για την 508XD θυμάμαι και μάλιστα ήταν το επίσημο retail price τις εταιρίας που ήταν 2999 ενώ η τιμή μετά ήταν πολύ χαμηλότερη. Γιατό δεν νομίζω να έχουν χαμηλότερη τιμή αλλα μάλλον ψηλότερη από την κανονική. Εξάλλου στην Αγγλία υπάρχει πολύ αυστηρή νομοθεσία όπου είναι υπόχρεοι να τηρήσουν την τιμή αγοράς έστω και αν είναι λάθος.

Διάβασε το thread εδώ Γιώργο.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=604993