8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

βάλε και το 5. μπροστα απο όλα αυτά και βγάλε το κόμα....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μία από τα ίδια με την υπόλοιπη Ευρώπη δηλαδή. Μια χαρά για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολλοί.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Μία από τα ίδια με την υπόλοιπη Ευρώπη δηλαδή. Μια χαρά για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολλοί.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ...

Ότι πληρώσεις....παίρνεις.....:ernaehrung004:

έλα ρε george που δέν ισχύει.....
θές να πεις δηλαδή οτι υπάρχει κάτι καλύτερο στίς 50"...απο το LX508D???

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Να υποθέσω πως τώρα που CRT γιοκ, θα την παραγγείλεις άμεσα ?

Άντε γιατί ανυπομονούμε.

Σκέφτομαι να πάρω μια 32-37 να την έχω μέχρι τα χριστούγεννα και μετά να την μεταφέρω στο δωμάτιο. Θέλω να δω reviews για τις FULL KD και μετά να αποφασίσω. Βλέπεις έρχεται ένα πολύ πολύ ΚΑΥΤΌ τρίμηνο.:devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

έλα ρε george που δέν ισχύει.....
θές να πεις δηλαδή οτι υπάρχει κάτι καλύτερο στίς 50"...απο το LX508D???

Εγώ δεν είπα πως δεν θα είναι η καλύτερη, είπα πως δεν ισχύει το ότι πληρώνεις πέρνεις. Για να ισχύει πρέπει να δείξει πως αξίζει τα σχεδόν 2000 διαφοράς από την απλή 508 και αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο.

georget: Δηλαδή τώρα ψάχνουμε για LCD 32-37 ? Η Panasonic PX70 υπάρχει στην Κύπρο σε 37άρα ?

P.S Αν γράψεις Γιώργο σε αυτό το thread θα κολλήσει ο server από τις απαντήσεις :)

Εγώ δεν είπα πως δεν θα είναι η καλύτερη, είπα πως δεν ισχύει το ότι πληρώνεις πέρνεις. Για να ισχύει πρέπει να δείξει πως αξίζει τα σχεδόν 2000 διαφοράς από την απλή 508 και αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο.

1.000.000 pixel.....με 2.000.000 pixel δέν είναι μία σοβαρή διαφορά...???
Δέν βάζω όλα τα άλλα extra που έχει,μόνο αυτό..................

georget: Δηλαδή τώρα ψάχνουμε για LCD 32-37 ? Η Panasonic PX70 υπάρχει στην Κύπρο σε 37άρα ?

P.S Αν γράψεις Γιώργο σε αυτό το thread θα κολλήσει ο server από τις απαντήσεις :)

Η Panasonic PX70 υπάρχει στην Κύπρο και θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν η τιμής δεν ήταν σφαγή.
Την έχουν λέει σε τιμή προσφοράς μονο 1500 Ευρώ.:violent-smiley-030:

Η Panasonic PX70 υπάρχει στην Κύπρο και θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν η τιμής δεν ήταν σφαγή.
Την έχουν λέει σε τιμή προσφοράς μονο 1500 Ευρώ.:violent-smiley-030:

1500 η 37άρα και σε προσφορά ?

Δηλαδή η 42άρα έχει την ίδια τιμή με την Pioneer 4280 ?:flipout:

Τα pixels είναι πονηρά και θέλουν το κακό μας ... :ernaehrung004:

Παντως βρε παιδια που φτασαμε μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα...εκει που αγοραζαμε πριν 8-10 μηνες τις 32αρες 1200-1300, τωρα φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι οι 42αρες στα 1500 ειναι ακριβες!!!! Αυτο θα πει εξελιξη! :captain:

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Παντως βρε παιδια που φτασαμε μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα...εκει που αγοραζαμε πριν 8-10 μηνες τις 32αρες 1200-1300, τωρα φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι οι 42αρες στα 1500 ειναι ακριβες!!!! Αυτο θα πει εξελιξη! :captain:

Σωστός! Πάντως βλέπω την κατρακυλα να συνεχίζεται, είδη το τελευταίο διάστημα στο UK οι τιμές πέφτουν με πιο γρήγορο ρυθμό και μέχρι τα χριστούγεννα προβλέπω να γίνετε χαμός!
Πάρτε μια ιδέα:
http://www.pricerunner.co.uk/cl/2/TVs

Ναι αλλα οπως εχουμε ξαναπει μια τηλεοραση Full HD δειχνει καλυτερα απο μια HD Ready μονο οταν δεχεται σημα 1080p , σε καθε αλλη περιπτωση (720p , 576i) η HD Ready δειχνει καλυτερα.
Oσο πιο χαμηλη η αναλυση τοσο πιο ευκολο (και πετυχημενο) το upscaling.

Ναι αλλα οπως εχουμε ξαναπει μια τηλεοραση Full HD δειχνει καλυτερα απο μια HD Ready μονο οταν δεχεται σημα 1080p , σε καθε αλλη περιπτωση (720p , 576i) η HD Ready δειχνει καλυτερα.
Oσο πιο χαμηλη η αναλυση τοσο πιο ευκολο (και πετυχημενο) το upscaling.

Σίγουρα,αλλά όταν θές να πάρεις κατι τόσο καλό,σημαίνει οτι έχεις και κάτι κάλο στο μυαλό σου,εννοώ οτι δεν την "παίρνεις" για να βλέπεις καλά τα νεα του Αντ1,η για να βλέπεις καλά το History channel και τα άλλα.....
Εννοείται οτι την "παίρνεις" για να βλέπεις κρύσταλο τα εργάκια σου απο το υποτιθέμενο HD player ή το blue ray.........
Είναι βλαστημιά να λέει κάποιος οτι μια full HD 1080p δέν αξίζει τα λεφτά της.......

Αλλά είπαμε......όσα δε φτάνει η αλεπού...τα κάνει κρεμαστάρια......:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Last edited: