8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Παιδια, ας παραμεινουμε στο θεμα μας σας παρακαλω. Εαν θελετε να πουμε για βασεις, ανοιξτε αντιστοιχο θεμα στην αντιστοιχη κατηγορια.
-bye-

Tα θέματα περί 8G έχουν τελιώσει εώς ότου να κυκλοφορίσουν οι νέες....
Και μέχρι τότε για να μήν είναι παραπονεμένο αυτο το Topic....ας βάλουμε και λίγη σάλτσα...:offtopic::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Tα θέματα περί 8G έχουν τελιώσει εώς ότου να κυκλοφορίσουν οι νέες....
Και μέχρι τότε για να μήν είναι παραπονεμένο αυτο το Topic....ας βάλουμε και λίγη σάλτσα...:offtopic::BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043:BDGBGDB55:-bye-

Ε περιμένατε που περιμένατε μέχρι τώρα,δεν περιμένετε μέχρι τη 10η γενιά να ναι και στρογγυλοποιημένη?

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Εγώ λέω να περιμένω την 9G... :flipout::flipout:

PETRAN τι λές ??

Γιώργη εγώ λέω οτι άμα συνεχίσω με αυτά τα μυαλά, στο τέλος θα φτάσω στο σημείο όταν θα πάω στον Άγιο Πέτρο(είμαι 30 οπότε-θεωρητικά πάντα-έχω χρόνια μπροστά μου) να μου πει(κλαίγοντας απο τα γέλια):
Βρε λακαμά Petran, επειδή ο Θεός έβγαλε κανάλι HD για να βλέπω το εκκλησιαστικό πρόγραμμα, πες μου σε παρακαλώ εσύ που τα ξέρεις αυτά, ποιά τηλεόραση να πάρω????????
Λες να περιμένω λίγο ακόμα ή ήρθε η ώρα να τα σκάσω για να απολαμβάνω κι εγώ σωστή εικόνα?????????

κι εγώ δεν θα ξέρω τι να απαντήσω!!!:AFADF0::slapface:

ε οχι και να μας την κανει τωρα η pioneer....σιγα...με τις γενιες παμε μπροστα.
σε αλλα υστερουμε!!! :flipout:

υ.γ απλα πιστευω στην τεχνολογια πλασμα αυτην την στιγμη που μιλαμε.

Last edited:
Ρε παιδιά ποιός σας είπε οτι πρέπει να περιμένετε μεχρι και την 9-10 γενιά για να πάρετε????????????
Εμείς λέγαμε μόνο να περιμένουμε ακόμα ένα μήνα για τις LX 1080p.....
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ρε παιδιά ποιός σας είπε οτι πρέπει να περιμένετε μεχρι και την 9-10 γενιά για να πάρετε????????????
Εμείς λέγαμε μόνο να περιμένουμε ακόμα ένα μήνα για τις LX 1080p.....
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

τιποτα δεν καταλαβες:damnyou:

εδω εχουμε την 10η γενια και συ μα λες να παρουμε την8η?:flipout:

Εχει βγει καμια ανακοινωση μεχρι στιγμης σε ποια τιμη περιπου θα κυμανθει η νεα Pioneer LX508?

Kαι μιάς που λέγαμε οτι δεν έχουμε θέμα.........άντε καλορίζικαααααααα....:Banane0::Banane0:

"yes , dealer had both running side by side, freeview was similar, SKY HD although 1080i looked more detailed ( especially the cricket ) assuming because full 1080 scale, BluRay in 1080p via Pioneer BluRay player was stunning on the LX508D - resolution & colour was definatly better by a factor of about 10-15% In my opinion."

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=614834&page=6

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αυτα ειναι συμφωνα με τα λεγομενα του τυπου που τα αναφερει, ο οποιος επισκεφτεικε το καταστημα. Αλλα και παλι, εαν ειναι οπως τα λεει, το ερωτημα ειναι αξιζουν 1500 ευρο παραπανω για να εχεις μονο ενα 10-15% καλυτερη εικονα μονο στα BLUE-RAY???

άντε πάλι....ολοι μιλάνε για μεγάλες διαφορές στις λεπτομεριες ακόμα και απο τα 3-4 μέτρα....
εκει κολλισατε πάλι???
το 20% θα χτυπούσε πιο καλά???????

ά ξέχασα....πόσο % ´καλύτερη εικόνα έχει η 508XD από την περυσινή 507?????
Πάνω απο 15%?????????//
Αξίζει που δώσατε 2000 παραπάνω για την 508XD?????:flipout::flipout::flipout::flipout:

Και τελοσπάντων...όλοι μιλάνε για καλύτερη ανάλυση,καλύερο contrast,καλύτερα χρώματα....και γενικά ολα είναι ένα σκαλί πιο πάνω....
Όποιος δεν θέλει να το ανέβει....ας κάτσε πιο κάτω και να βλέπει χωρίς λόγια...

Last edited:
Για το καλυτερο contrast δεν ειμαι σιγουρος. Η Panasonic PZ700 εχει μικροτερο contrast απο την PX70 συμφωνα με καποια ξενα site.

Επισης τα χρωματα δεν εχουν καμια σχεση με την αυξημενη αναλυση.

Last edited:
Ελα ελα.....παμε γερά.............:guitarist:

συνεχιζουν οι μαρτυρίες....:flipout::flipout::flipout:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=614834&page=6
post 86

I would say the lx508d is pretty much priced fairly in comparrisson to the 508xd and the 428xd. Due to the superior contrast and resolution I reckon the picture is probably around 40% better than my 4280xd and around a 3rd better than the the 508xd I have been mulling over for the past few months.

Given its twice the price of the 42 and about a 3rd more than the price of the 508xd it is a fair upgrade in quality vs cost.

The superior contrast of 20000:1 over the 16:0000 has had a huge impact on my conclusion. That 3d eye popping window effect and the dark level detail appear to be the most noticable improvements over the 720 models. The size certainly helps over the 42 but I am sitting about 2 feet further away from the 50 than I am the 42 so its balanced out. All HD material tested was sharper and more detailed than on my 4280.

People concerned about sd quality can relax. Blade looked identical on the lx50 as it did on the 4280xd at 576p and when compared again upscaled at 1080p it looks far better on the 50 than it did on the 42. Basically, if it aint upscaled you arent losing out on the quality SD processing the 508xd is also offering and if it upscaled then your laughing.

Personally I am delighted. I think any one who has held out to see if this is any good wont be dissapointed if they take the plunge.

Παιδιά...όλοι αυτοί σχεδόν που μιλάνε σε αυτό το topic είναι άνθρωποι που αγόρασαν την LX508 και σχολιάζουν με βάση τις συγκρίσεις που κάνουν επι τόπου,ειτε στα μαγαζία,είτε με άλλα μοντέλα που εχουν σπίτι τους...
Μην τους υποβαθμίζετε καθόλου,ένα είναι το σίγουρο.....σκεπτικιστές πάντως δεν είναι....

Υ.Γ. Παναγιώτη....τώρα φτάσαμε στο 33%....σιγά σιγά ανεβαίνουμε....:flipout::flipout::flipout: