8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ξύπνα υπναρά akren......!!!!!!!!!!:sleep::sleep:
Εδώ πήραμε φωτιά...και εσυ κοιμάσαι ακόμα???????
Ξεκίνησαν τα όργανα...να παίζουνε για σένα.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

.......εεεε........τι εγινε....... στο super puma γρηγορα.......εκενωστε το thread:flipout:

και η τιμη τραβαει την....... ανηφορα

να δουμε ποσο θα φτασει εδω.

Last edited:
Πω πω μάχη μάχη!!!!Εγώ ποια θέση στη μάχη να πάρω?Άντε μια και μου αρέσει περισσότερο λέω........PIONEER!!!!!!

Επομενως το μονο που απομενει ειναι να την δουμε κι εμεις και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας. Υπομονη λοιπον μεχρι αφιξεως της LX508!!! -bye-

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αυτήν θα βγεί σε 42"?

Απο οσο εχουμε διαβασει θα βγει σε 50" και 60" μονο. Ετσι εχω διαβασει προσωπικα σε καποιες ανακοινωσεις τις εταιριας.

Αυτήν θα βγεί σε 42"?

Χρήστο ενδιαφέρεσαι για 42" λόγο σαφώς χαμιλότερης τιμής?ή λόγο μεγέθους??
Πάντως αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ το μέγεθος και όχι τόσο η τιμή,τότε καλύτερα θα ήταν να πήγαινες για 50"+.....
Εγώ προσωπικά θα την βάλω σε δωμάτιο 3μ.....
Στα 3μ+ η 42" μετά απο λίγο καιρό που την συνηθίζεις θα σου φαίνεται μικρή....

Υ.Γ. Όπως είπε και ο Πάνος...FullHD 1080p μόνο 50" και 60"...

Last edited:
Βλεπω τελικα οτι οι φιλοι των ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ συνεχως πληθαινουμε!!! :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος...
Εξάλλου θα πάμε που θα πάμε φυλακή, να εχουμε ωραίες αναμνήσεις :flipout::flipout:

δεν παμε απο τωρα μηπως και κανουμε ερανο να την παρουμε ολοι μαζι οι φυλακισμενοι και να την βλεπουμε στο ΚΨΜ? :BDGBGDB55:

Διοτι εξω και pioneer δεν το βλεπω.

Last edited:
Το καλύτερο στο συγκεκριμένο Link του AV είναι εκεί που λέει κάποιος οτι έδωσε πέρυσι για την 5000ΕΧ σχεδόν 6000 λίρες,και τώρα πήρε με 3200 λίρες την LX που είναι σαφώς καλύτερη....απ'οτι λέει......
Φυσικά αυτό δε σημαίνει οτι του χρόνου η 509 θα κοστίζει ακόμα πιο φθινά,απλά απ'οτι διάβασα η Αμερική έβαλε χέρι στην Ευρωπαϊκη PIONEER για ακριβώς αυτό το λόγο,δηλαδή πέρυσι τα μοντέλα 1080p κόστιζαν στην Αμερική γύρω στα 3500-4000 ευρώ,και στην Ευρώπη τα έιχαν υπερεκτιμήσει στα 7000-9000 ευρω,εξ'ου και οι χαμιλές πωλήσεις στην ευρώπη της 5000ΕΧ(1080p).
Και το ότι τώρα τις πληρώνουμε όσο κάνουν στην Αμερική...το χρωστάμε σε αυτούς που έκαναν ενστάσεις κα παράπονα....(είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς)...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

δεν παμε απο τωρα μηπως και κανουμε ερανο να την παρουμε ολοι μαζι οι φυλακισμενοι και να την βλεπουμε στο ΚΨΜ? :BDGBGDB55:

λολ ρε....:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

μη γελας geosy....ειναι σοβαρα τα πραγματα.:hanged: θα με κρεμασει αναποδα το ετερο ημισυ.

και αυτος ο Καλογεροπουλος δεν λεει να βαλει τιμη,ολο αναμενεται λεει.

τι ακριβως εννοει?

εχουμε καποια προσβαση?

μη γελας geosy....ειναι σοβαρα τα πραγματα.:hanged: θα με κρεμασει αναποδα το ετερο ημισυ.

και αυτος ο Καλογεροπουλος δεν λεει να βαλει τιμη,ολο αναμενεται λεει.

τι ακριβως εννοει?

εχουμε καποια προσβαση?

Είπαμε...5500-6000............................................

Ο "ΚΑΝΟΝΑΣ" έρχεται τον άλλο μήνα....και όλοι περιμένουν αυτόν...:award::award::award::award:

Επειδή όμως εγώ βάζω την αντηκειμενικότητα πάνω απ'όλα...ξέρω ήδη ποια θα είναι τα αποτελέσματα...

Και για να μην ξεχνιόμαστε.......ο "ΚΑΝΟΝΑΣ" ξεκίνησε τις κανονιές... και μάλιστα λίγο πρόωρα.....:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: