εγω λεω καθαρα και ξαστερα οτι για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δεν αξιζει τα λεφτα.
υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανω με 5000 .:BDGBGDB55:
φυσικά και αναγνωρίζεται το καλό!
απο όλους!
όμως υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που ενώ έχουν "παπάδες" σπίτια τους(και μιλάμε για λεφτά, όχι για κλ@νιές) προτίμησαν την 5080XD!
γιατί άραγε?
φυσικά και αναγνωρίζεται το καλό!
απο όλους!
όμως υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που ενώ έχουν "παπάδες" σπίτια τους(και μιλάμε για λεφτά, όχι για κλ@νιές) προτίμησαν την 5080XD!
γιατί άραγε?
Arken έχεις δίκιο όπως το θέτεις....αλλά αν λέγαμε έτσι πάντα στη ζωή μας....θα έιμασταν πάντα μέσα στην μετριότητα....
π.χ.......Εγώ έχω σαν αμάξι το PAJERO,θα μπορούσα να έχω 2 απο τα κλασικά Nissan,Toyota,Suzuki...και άλλα....
Αλλά...δέν είναι όλα PAJERO...............................
Κανένας σχεδόν δεν έχει την άνεση να δίνει έτσι 5000 χιλιαρικα για TV,και ούτε είπε κάποιος οτι όλοι έχουν υποχρέωση να την πάρουν...προς θέου....
Αλλά....τουλάχιστων να επικροτείτε αυτούς που θυσιάζουν πολλά για να έχουν κάτι καλό,και όχι να τους κάνετε να νιώθουν οτι πετάνε τα λεφτά τους.....
πως να σου σου το πω για να το καταλαβεις........προτιμω να ξοδεψω 50 με μια παρεα τρωγοντας κατσικακι φουρνου στα Ανωγεια,πηγαινοντας 50-100 φορες
αντε και μου ανοιξε η ορεξη τωρα![]()
Πρεπει να ξεκινησουμε να κανουμε παρεα!!!! :ernaehrung004: :worshippy:
Akren....δημοκρατία έχουμε....κάνε οτι θές.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Και μην μου μιλάς για φαγητό......πέτυχες την περίπτωση....κάθε βράδι σουβλάκια τρώω και ψαρομεζέδες.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Γιατί...????
Γιατί....άκουσαν τις συμβουλές κάποιων "καλοθελιτών",η έκριναν λάθος μια τηλεόραση που κάν δεν έχει κυκλοφορίσει ετσι ώστε να ακουστουν απο όλλους οι κριτικές της...γιαυτό....
Το θεωρείς σοφό αυτό????Εγώ πάντως το θεωρώ βιαστική κίνηση....
Αν το καλοσκεφτειτε κι απο πλευρας δραχμων (αχ βρε δραχμουλα...εφυγες και χασαμε την αξια του χρηματος!!!) μιλαμε για ποσο κοντα στα 1.700.000δρχ!!!!!!! Παλια δηλαδη αγοραζαμε τηλεορασεις σε αυτα τα λεφτα?? Ακομα και 1.000.000δρχ εδινε κανεις για να αγορασει μια τηλεοραση???? Οχι φυσικα!!!!
![]()
Εγώ δεν είπα αν αξίζει τα λεφτά της ή όχι, είπα πως 5 χιλιάρικα είναι πολλά για τηλεόραση και υπόψη μου έλαβα τις τιμές του ανταγωνισμού και το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχουν άτομα που θα την πάρουν και χαλάλι τους. Εδώ υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν με αμάξια των 100 χιλιάδων δεν θα κολλήσουν στα 5 χιλιάρικα.
Ποσοτικές συγκρίσεις όπως η παρακάτω "I reckon the picture is probably around 40% better than my 4280xd and around a 3rd better than the the 508xd" είναι κατά την γνώμη μου αδύνατες, αν όχι ανόητες.
Μηπως πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε πιο ορθολογικα? Φυσικα βαζω κι εμενα μεσα!!! Η τρελα μας με το "σπορ" μας κανει πολλες φορες να μην σκεφτομαστε λογικα, αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε. Εχουμε κι αλλες υποχρεωσεις στη ζωη μας. Αλλα ακομα κι αν τα εχουμε, πρεπει να παμε να τα ριξουμε ολα εκει? Ερωτηματα θετω, για να σκεφτομαστε και καμια φορα...Καλα τα chips και ολα τα τεχνολογικα μαραφετια, αλλα να βλεπουμε και πιο σφαιρικα.
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Γιώργο 5000 Ευρώ είναι πολλά για μια τηλεόραση 50 ιντζών για αυτό τον λόγο εγώ αποφάσισα να πάρω την PS42C96HD στα 1000 Ευρώ φέτος και του χρόνου να πάρω την Pioneer 60 ιντζών με τα 4000 Ευρώ που θα γλιτώσω:Banane0::BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.