8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

εγω λεω καθαρα και ξαστερα οτι για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δεν αξιζει τα λεφτα.
υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανω με 5000 .:BDGBGDB55:

Η λέξη "συγκρισεις" σας λέει τίποτα...???
Εμένα πάντως μου λέει οτι κάποιοι όντως αυτη τη στιγμή συγκρίνουν με την τηλεόραση μπροστά τους....και οχι με τις εικασίες του μυαλού τους....
Προσωπικά δεν μου πάει η καρδιά να μιλήσω και να κρίνω κάτι που ουτε καν έχω δει ποτέ.....
Αφήνω τους αλλους να μιλήσουν,και μάλιστα σέβομαι τις γνώμες τους όποιες και να είναι.....γιατί οι ανθρωποι αυτοι τα βλεπουν μπροστά τους...και έχουν ένα παραπάνω δικαίωμα απο εμάς να μιλάνε και να κρίνουν.....
Τώρα...για όσους νομίζουν οτι δεν αξίζει ή οτι δεν θέλουν να την πάρουν λογο τιμής....ασ τα κρατίσουν για τους εαυτούς τους...και να μην προσπαθούν να το αποδείξουν και στους άλλους οτι όντως έτσι ειναι και να μην την πάρουν επειδη δεν αξίζει τα λεφτά της....
Υπάρχουν και άνθρωποι εδω μέσα που ξέρουν να εκτιμάνε το καλό...όπως επίσης και ξέρουν να το σέβονται,και κάποιος που ξέρει να εκτιμάει το καλό....το αναγνωρίζει ευθαίως...χωρίς επιχιρήματα αποδείξεως του αντιθέτου...........

φυσικά και αναγνωρίζεται το καλό!

απο όλους!

όμως υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που ενώ έχουν "παπάδες" σπίτια τους(και μιλάμε για λεφτά, όχι για κλ@νιές) προτίμησαν την 5080XD!

γιατί άραγε?

εγω λεω καθαρα και ξαστερα οτι για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δεν αξιζει τα λεφτα.
υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανω με 5000 .:BDGBGDB55:

Arken έχεις δίκιο όπως το θέτεις....αλλά αν λέγαμε έτσι πάντα στη ζωή μας....θα έιμασταν πάντα μέσα στην μετριότητα....
π.χ.......Εγώ έχω σαν αμάξι το PAJERO,θα μπορούσα να έχω 2 απο τα κλασικά Nissan,Toyota,Suzuki...και άλλα....
Αλλά...δέν είναι όλα PAJERO...............................
Κανένας σχεδόν δεν έχει την άνεση να δίνει έτσι 5000 χιλιαρικα για TV,και ούτε είπε κάποιος οτι όλοι έχουν υποχρέωση να την πάρουν...προς θέου....
Αλλά....τουλάχιστων να επικροτείτε αυτούς που θυσιάζουν πολλά για να έχουν κάτι καλό,και όχι να τους κάνετε να νιώθουν οτι πετάνε τα λεφτά τους.....

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

κ

απο όλους!

όμως υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που ενώ έχουν "παπάδες" σπίτια τους(και μιλάμε για λεφτά, όχι για κλ@νιές) προτίμησαν την 5080XD!

γιατί άραγε?

κ.κ.

Last edited:

απο όλους!

γιατί άραγε?

Γιατί...????
Γιατί....άκουσαν τις συμβουλές κάποιων "καλοθελιτών",η έκριναν λάθος μια τηλεόραση που κάν δεν έχει κυκλοφορίσει ετσι ώστε να ακουστουν απο όλλους οι κριτικές της...γιαυτό....
Το θεωρείς σοφό αυτό????Εγώ πάντως το θεωρώ βιαστική κίνηση....

Last edited:
αλλο να εκτιμας το καλο μηχανημα και αλλο να το αγοραζεις οπως σε αυτην την περιπτωση.

αν τα διαθετεις η tv ειναι αστερι,η κορυφαια τηλεοραση αυτην την στιγμη με μεγαλη αποσταση απο τους αλλες ειδικα εκτος pioneer.

Arken έχεις δίκιο όπως το θέτεις....αλλά αν λέγαμε έτσι πάντα στη ζωή μας....θα έιμασταν πάντα μέσα στην μετριότητα....
π.χ.......Εγώ έχω σαν αμάξι το PAJERO,θα μπορούσα να έχω 2 απο τα κλασικά Nissan,Toyota,Suzuki...και άλλα....
Αλλά...δέν είναι όλα PAJERO...............................
Κανένας σχεδόν δεν έχει την άνεση να δίνει έτσι 5000 χιλιαρικα για TV,και ούτε είπε κάποιος οτι όλοι έχουν υποχρέωση να την πάρουν...προς θέου....
Αλλά....τουλάχιστων να επικροτείτε αυτούς που θυσιάζουν πολλά για να έχουν κάτι καλό,και όχι να τους κάνετε να νιώθουν οτι πετάνε τα λεφτά τους.....

πως να σου σου το πω για να το καταλαβεις........προτιμω να ξοδεψω 50 με μια παρεα τρωγοντας κατσικακι φουρνου στα Ανωγεια,πηγαινοντας 50-100 φορες

υ.γ και προς Θεου δεν προσπαθω να σε αποτρεψω η να σου κατηγορησω την τηλεοραση.

αντε και μου ανοιξε η ορεξη τωρα :flipout::flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

πως να σου σου το πω για να το καταλαβεις........προτιμω να ξοδεψω 50 με μια παρεα τρωγοντας κατσικακι φουρνου στα Ανωγεια,πηγαινοντας 50-100 φορες

αντε και μου ανοιξε η ορεξη τωρα :flipout::flipout:

Πρεπει να ξεκινησουμε να κανουμε παρεα!!!! :ernaehrung004: :worshippy:

Akren....δημοκρατία έχουμε....κάνε οτι θές.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Και μην μου μιλάς για φαγητό......πέτυχες την περίπτωση....κάθε βράδι σουβλάκια τρώω και ψαρομεζέδες.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Πρεπει να ξεκινησουμε να κανουμε παρεα!!!! :ernaehrung004: :worshippy:

πλακα θα ειναι στο μαγαζι που θα παμε να εχει την LX608D κρεμασμενη στον τοιχο,ε ....... τοτε ειναι που θα καραφλιασουμε ολοι μαζι. :blink::blink: :worshippy::worshippy:

Last edited:
Akren....δημοκρατία έχουμε....κάνε οτι θές.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Και μην μου μιλάς για φαγητό......πέτυχες την περίπτωση....κάθε βράδι σουβλάκια τρώω και ψαρομεζέδες.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

το αδυνατο σημειο του Ελληνα:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Γιατί...????
Γιατί....άκουσαν τις συμβουλές κάποιων "καλοθελιτών",η έκριναν λάθος μια τηλεόραση που κάν δεν έχει κυκλοφορίσει ετσι ώστε να ακουστουν απο όλλους οι κριτικές της...γιαυτό....
Το θεωρείς σοφό αυτό????Εγώ πάντως το θεωρώ βιαστική κίνηση....

way too much money my friend...

με τα ίδια άλλωστε παίρνεις προβόλι που σκοτώνει και σε διπλάσιες ίντσες!
και δεν βλέπω κανέναν εδώ μέσα να κρίνει λάθος την ποιότητα της εικόνας της τηλεόρασης!
ίσα ίσα που όλοι νομίζω συμφωνούμε οτι (θα)είναι καλύτερη απο την 508XD.

Αλλά είπαμε,

way too much money!

edit:
ρε σεις, σταματήστε απογεματιάτικο τις συζητήσεις για τσι τσι... πεινάω!
ε ρε και να' μουν Αθήνα, φτιάχναμε 11άδα που σε κάθε χασαοταβέρνα θα μας είχαν απο έναν ανδριάντα τον καθένα!!!:ADFADF1:
Ντίνοοοοοοοοοοοοοοοοοο
:BDGBGDB55:

Last edited:
Παντως, για να γυρισουμε και στο θεμα μας. Δεν ειπε κανεις μας οτι δεν θα προκειται για κορυφαιο μοντελο απο την Pioneer. Ας μην ξεχναμε οτι και περυσι εβγαλε αντιστοιχο κορυφαιο μοντελο, την 5000EX, αλλα με τιμη κοντα στα 9000, ποιος να την πλησιασει??? Φυσικα η νεα 508XD θα ειναι σε τιμη κοντα στα 5000, αλλα μην μου πειτε οτι και παλι δεν ειναι μια ακριβη τηλεοραση!!!

Οποιος τα εχει παιδια, με γεια του και χαρα του να την αγορασει και να την απολαυσει. Οποιος δεν τα εχει ομως, εχει και αλλες καταπληκτικες τηλεορασεις που μπορει να αγορασει και με λιγοτερα χρηματα.

Αν το καλοσκεφτειτε κι απο πλευρας δραχμων (αχ βρε δραχμουλα...εφυγες και χασαμε την αξια του χρηματος!!!) μιλαμε για ποσο κοντα στα 1.700.000δρχ!!!!!!! Παλια δηλαδη αγοραζαμε τηλεορασεις σε αυτα τα λεφτα?? Ακομα και 1.000.000δρχ εδινε κανεις για να αγορασει μια τηλεοραση???? Οχι φυσικα!!!!

Μηπως πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε πιο ορθολογικα? Φυσικα βαζω κι εμενα μεσα!!! Η τρελα μας με το "σπορ" μας κανει πολλες φορες να μην σκεφτομαστε λογικα, αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε. Εχουμε κι αλλες υποχρεωσεις στη ζωη μας. Αλλα ακομα κι αν τα εχουμε, πρεπει να παμε να τα ριξουμε ολα εκει? Ερωτηματα θετω, για να σκεφτομαστε και καμια φορα...Καλα τα chips και ολα τα τεχνολογικα μαραφετια, αλλα να βλεπουμε και πιο σφαιρικα.

-bye-

Αν το καλοσκεφτειτε κι απο πλευρας δραχμων (αχ βρε δραχμουλα...εφυγες και χασαμε την αξια του χρηματος!!!) μιλαμε για ποσο κοντα στα 1.700.000δρχ!!!!!!! Παλια δηλαδη αγοραζαμε τηλεορασεις σε αυτα τα λεφτα?? Ακομα και 1.000.000δρχ εδινε κανεις για να αγορασει μια τηλεοραση???? Οχι φυσικα!!!!
-bye-

Όταν είμουν φαντάρος το 97',γύρισα απο άδεια και ο πατέρας μου είχε αγοράσει την PHILIPS Match line 29"(1.000.000 δρχ.).......
Πέτυχες και εσύ την περίπτωση.....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγώ δεν είπα αν αξίζει τα λεφτά της ή όχι, είπα πως 5 χιλιάρικα είναι πολλά για τηλεόραση και υπόψη μου έλαβα τις τιμές του ανταγωνισμού και το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχουν άτομα που θα την πάρουν και χαλάλι τους. Εδώ υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν με αμάξια των 100 χιλιάδων δεν θα κολλήσουν στα 5 χιλιάρικα.

Ποσοτικές συγκρίσεις όπως η παρακάτω "I reckon the picture is probably around 40% better than my 4280xd and around a 3rd better than the the 508xd" είναι κατά την γνώμη μου αδύνατες, αν όχι ανόητες.

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Γιώργο 5000 Ευρώ είναι πολλά για μια τηλεόραση 50 ιντζών για αυτό τον λόγο εγώ αποφάσισα να πάρω την PS42C96HD στα 1000 Ευρώ φέτος και του χρόνου να πάρω την Pioneer 60 ιντζών με τα 4000 Ευρώ που θα γλιτώσω:Banane0::BDGBGDB55:

Μηπως πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε πιο ορθολογικα? Φυσικα βαζω κι εμενα μεσα!!! Η τρελα μας με το "σπορ" μας κανει πολλες φορες να μην σκεφτομαστε λογικα, αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε. Εχουμε κι αλλες υποχρεωσεις στη ζωη μας. Αλλα ακομα κι αν τα εχουμε, πρεπει να παμε να τα ριξουμε ολα εκει? Ερωτηματα θετω, για να σκεφτομαστε και καμια φορα...Καλα τα chips και ολα τα τεχνολογικα μαραφετια, αλλα να βλεπουμε και πιο σφαιρικα.

Επειδή μιλάμε για ψυχαγωγία δεν νομίζω πως τίθεται θέμα λογικής αλλά προσωπικής επιλογής. Άλλος τα χώνει σε αμάξια, άλλος σε ταξίδια, άλλος σε σφηνάκια και άλλος σε διπλόπιτα.

Η λογική χρειάζεται μόνο στο σημείο που μία επιλογή μπορεί να επηρεάσει τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής του καθενός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Γιώργο 5000 Ευρώ είναι πολλά για μια τηλεόραση 50 ιντζών για αυτό τον λόγο εγώ αποφάσισα να πάρω την PS42C96HD στα 1000 Ευρώ φέτος και του χρόνου να πάρω την Pioneer 60 ιντζών με τα 4000 Ευρώ που θα γλιτώσω:Banane0::BDGBGDB55:

Περίεργη επιλογή -bye- Αν είναι τελική η απόφαση σου πάντως περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις σε κάποιο thread.

Την PX70 σε τι τιμή μπορείς να την βρεις ? Έχεις ψάξει την δυνατότητα αγοράς της από Ελλάδα (Στοά ίσως) και αποστολή εκεί ?