Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός
Όπως είπα Γιώργο η απόσταση θέασης μου είναι στα 5 μετρα και νομίζω ότι η 60 ιντζών μου ταιριάζει περισσότερο. αλλα μιλάμε για πολλά λεφτά 8000 Ευρώ!
Κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να πιάσει την 42C96HD στα 1000 Ευρώ και έτσι σκέφτηκα του χρόνου πάει η 42 στο δωμάτιο και η 60 στο σαλόνι. Τώρα για την 42PX70 εδώ είναι στα 1700 Ευρώ! Σίγουρα η PX70 είναι καλύτερη αλλα η διαφορα είναι μεγάλη ακόμα και αν την φέρω από Ελλάδα.
Ποιος ξέρει του χρόνου μπορεί να είναι και η 65PZ750 η κάποια άλλη!:smile:
Περίεργη επιλογήΑν είναι τελική η απόφαση σου πάντως περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις σε κάποιο thread.
Την PX70 σε τι τιμή μπορείς να την βρεις ? Έχεις ψάξει την δυνατότητα αγοράς της από Ελλάδα (Στοά ίσως) και αποστολή εκεί ?
Όπως είπα Γιώργο η απόσταση θέασης μου είναι στα 5 μετρα και νομίζω ότι η 60 ιντζών μου ταιριάζει περισσότερο. αλλα μιλάμε για πολλά λεφτά 8000 Ευρώ!
Κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να πιάσει την 42C96HD στα 1000 Ευρώ και έτσι σκέφτηκα του χρόνου πάει η 42 στο δωμάτιο και η 60 στο σαλόνι. Τώρα για την 42PX70 εδώ είναι στα 1700 Ευρώ! Σίγουρα η PX70 είναι καλύτερη αλλα η διαφορα είναι μεγάλη ακόμα και αν την φέρω από Ελλάδα.
Ποιος ξέρει του χρόνου μπορεί να είναι και η 65PZ750 η κάποια άλλη!:smile:
Last edited: