8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Περίεργη επιλογή -bye- Αν είναι τελική η απόφαση σου πάντως περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις σε κάποιο thread.

Την PX70 σε τι τιμή μπορείς να την βρεις ? Έχεις ψάξει την δυνατότητα αγοράς της από Ελλάδα (Στοά ίσως) και αποστολή εκεί ?

Όπως είπα Γιώργο η απόσταση θέασης μου είναι στα 5 μετρα και νομίζω ότι η 60 ιντζών μου ταιριάζει περισσότερο. αλλα μιλάμε για πολλά λεφτά 8000 Ευρώ!
Κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να πιάσει την 42C96HD στα 1000 Ευρώ και έτσι σκέφτηκα του χρόνου πάει η 42 στο δωμάτιο και η 60 στο σαλόνι. Τώρα για την 42PX70 εδώ είναι στα 1700 Ευρώ! Σίγουρα η PX70 είναι καλύτερη αλλα η διαφορα είναι μεγάλη ακόμα και αν την φέρω από Ελλάδα.

Ποιος ξέρει του χρόνου μπορεί να είναι και η 65PZ750 η κάποια άλλη!:smile:

Last edited:

Όπως είπα Γιώργο η απόσταση θέασης μου είναι στα 5 μετρα και νομίζω ότι η 60 ιντζών μου ταιριάζει περισσότερο. αλλα μιλάμε για πολλά λεφτά 8000 Ευρώ!
Κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να πιάσει την 42C96HD στα 1000 Ευρώ και έτσι σκέφτηκα του χρόνου πάει η 42 στο δωμάτιο και η 60 στο σαλόνι. Τώρα για την 42PX70 εδώ είναι στα 1700 Ευρώ! Σίγουρα η PX70 είναι καλύτερη αλλα η διαφορα είναι μεγάλη ακόμα και αν την φέρω από Ελλάδα.

απο περιεργεια ποσο ειναι τα μεταφορικα ?

απο περιεργεια ποσο ειναι τα μεταφορικα ?

Όχι δεν το έχω ψάξει. Αλλα σίγουρα θα είναι αρκετά περισσότερα από τα 1000 Ευρώ της Samsung.

You may think that Pioneer full HD is the holy grail and maybe for you it is but the premium you will pay when they first come out won't be worth it. Full HD plasma panels will be the norm this time next year for the same price or less than the current crop of HD ready plasmas.

Panansonic have just said that it's own plasma prices will be 30% down by the end of 2007.

In a couple of years time you'll be in a situation where the TV you bought for £1000s will cost a few hundred and will probably be better.
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5456380&postcount=34

Κάτι ξέρει αυτός για να λέει έτσι.:silly:

Γιώργο, αν πιστεύεις πως χρειάζεσαι τις 60'' και δεν παίζει η δυνατότητα εγκατάστασης προβολέα, ακούγεται λογική η απόφαση της αναβολής.

Αν πάλι σε ικανοποιούν οι 50'' απλά πάρε την καλύτερη κατά την γνώμη σου εντός οικονομικών ορίων που έχεις θέσει και μην κολλάς στις LX.

Παιδιά εγώ πάντως νομίζω οτι οι 50" είναι οριακές μέχρι το πολύ 3-4 μέτρα για να ευχαριστηθείς HOME CINEMA......
Και η 60" θα ηταν καλή για τα 3-4 μέτρα...αλλά πολλά τα λεφτά....:flipout::flipout::flipout:

παιδες η τιμη της lx508d θα ειναι συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες μεταξυ 4700 -5000 οποτε στο γνωστο μαγαζακι θα ειναι φθηνοτερη.
επισημη τελικη τιμη θα εχουμε την αλλη εβδομαδα.

παιδες η τιμη της lx508d θα ειναι συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες μεταξυ 4700 -5000 οποτε στο γνωστο μαγαζακι θα ειναι φθηνοτερη.
επισημη τελικη τιμη θα εχουμε την αλλη εβδομαδα.

Ρε Akren εσένα τι σε κόφτει..???Εσύ δεν έλεγες οτι προτιμάς το φουρνιστό κατσικάκι Χ 50 φορές???:slapface:

Έτσι και αλλιώς σου είπα...απο 5500 και πάνω να την περιμένεις.....

Τι???????Δηλαδή θα πάρεις pioneer??????Ντροπή σου!!!!Εσύ ο ορκισμένος φανατικός panasonάκιας!!

παιορνακιας θελεις να πεις:flipout:

ας μην ειχαν τετοιες τιμες ....... δεν ξαναμιλαω για να μην στενοχωρησω κοσμο.

παιορνακιας θελεις να πεις:flipout:

ας μην ειχαν τετοιες τιμες ....... δεν ξαναμιλαω για να μην στενοχωρησω κοσμο.

Α....εσύ θέλεις την πίτα γερή και το σκύλο χορτάτο.....:furious3:
Είπαμε...δεν γίνεται να τα έχουμε ολα βολικά....
Αυτά τα φαινόμαινα δεν είναι αντιστρόφως ανάλογα.....όσο ανεβαίνει +- η ποιότητα...τόσο +- η τιμή...
Αμάν πια..πότε θα το καταλάβαιτε...........

Last edited:
Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

πως να σου σου το πω για να το καταλαβεις........προτιμω να ξοδεψω 50 με μια παρεα τρωγοντας κατσικακι φουρνου στα Ανωγεια,πηγαινοντας 50-100 φορες

και ναχει χιονίσει κιόλας εεε ???

-bye-

Την πήρα τελικά σήμερα την 42C96HD και η πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες!
Βασικά μονο σε σήμα SD την έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από την 34 CRT που είχα. Η σύζυγος έχει ενθουσιαστεί με την εικόνα και συνεχώς μου λέει ότι είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενε.

αντε καλοριζικη και καλες θεασεις και αφου ειναι και το ετερον ημιση ευχαριστημενο διπλο το καλο. :ernaehrung004:

Νέα από την Pioneer!!!
Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε την μεγαλύτερη KURO!!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες η Pioneer θα παρουσίαση ένα θηρίο 75 ιντζών στο τέλος του χρόνου.
’Αντε πάλι αλλάζει ο προγραμματισμός:silly: