και τοτε (αφου δεν εχει 1920χ1080p)
γιατι γινεται τοσος ντορος?
Εσύ δεν χρειαζόταν να απαντήσεις, τα λέει όλα η υπογραφή σου
Προσωπικά το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να την πάρω τώρα και να την έχω στο κουτί 2-3 μήνες. Μετά από πιο ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην το κάνω. Αν πάντως γίνει κάτι τέτοιο θα είναι άλλη μια πρωτιά της εταιρίας τελείως διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει![]()
κοιτα εδω http://www.digitimes.com/displays/a20070802PR200.html
δεν μπορει η pioneer να μας κανει ρομπες,ειπαμε να την διαχειριζομαστε την πληροφορια αλλα οχι να κατεβαζουμε τα καταθετικα βιβλιαρια για τηλεοραση. πολυ παει νομιζω:2thumb22sup:
βλεπεις ομως οτι panasonic και samssung πανε καλα γιατι εχουν λογικες τιμες και καλα προιοντα.
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η orion η οποια πουλα τρελα στο Αμερικα οπως φαινεται
και γιατι αυξηση τιμων?δεν παει καλα η μετοχη,γιατι αλλο λογο δεν μπορω να σκεφτω.
Παιδιά έγινε το απίστευτο! Αφού ταλαιπωρήθηκα ώρες με τη βάση κτλ., βαζω κεραία....βάζω καλώδιο ρεύματος....και.......
Δεν ανάβει!!! Τι να πώ!!!! Έχει τύχει σε κανέναν??? Απο δεξιά δεν ανοίγει (ένα μικρο κουμπάκι πάνω -πάνω) ?
Κοιτα στην αριστερη κατω γωνια, κατω απο το ηχειο και το λαμπακι. Πρεπει να εχει ενα On-off κρυμενο (δεν φαινεται με το ματι αλλα αν βαλεις το χερι κατω απο το ηχειο, θα το αντιληφθεις).
Ωπ! Δεν το πηρα χαμπαρι!
Ακομα και το μικρο αυτο κομματι συνεισφερει Νασο . Καλο ειναι να βαλεις βεβαια και κατι πολυ καλο αλλα μεχρι 1,5 ευρω το μετρο για τον εξωτερικο χωρο .
αναμενομενη η δευτερη θεση της samsung Γιωργο μου,για την οποια διαβαζω παντα καλα σχολια,αλλα εσυ ειπαμε .....ποτε με το καλο?
Πιο μέλος του avforums.com?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.