8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

και τοτε (αφου δεν εχει 1920χ1080p)

γιατι γινεται τοσος ντορος?

Ακριβώς για αυτό γίνεται ο ντόρος ... γιατί αφήνει πίσω όλες* τις FullHD κι ας έχει μικρότερη ανάλυση

*Εξαιρούνται οι συγγενείς πρώτου βαθμού :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Εσύ δεν χρειαζόταν να απαντήσεις, τα λέει όλα η υπογραφή σου -bye-

Προσωπικά το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να την πάρω τώρα και να την έχω στο κουτί 2-3 μήνες. Μετά από πιο ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην το κάνω. Αν πάντως γίνει κάτι τέτοιο θα είναι άλλη μια πρωτιά της εταιρίας τελείως διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει :D

κοιτα εδω http://www.digitimes.com/displays/a20070802PR200.html

δεν μπορει η pioneer να μας κανει ρομπες,ειπαμε να την διαχειριζομαστε την πληροφορια αλλα οχι να κατεβαζουμε τα καταθετικα βιβλιαρια για τηλεοραση. πολυ παει νομιζω:2thumb22sup:

βλεπεις ομως οτι panasonic και samssung πανε καλα γιατι εχουν λογικες τιμες και καλα προιοντα.

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η orion η οποια πουλα τρελα στο Αμερικα οπως φαινεται

και γιατι αυξηση τιμων?δεν παει καλα η μετοχη,γιατι αλλο λογο δεν μπορω να σκεφτω.

Last edited:
Παιδιά έγινε το απίστευτο! Αφού ταλαιπωρήθηκα ώρες με τη βάση κτλ., βαζω κεραία....βάζω καλώδιο ρεύματος....και.......

Δεν ανάβει!!! Τι να πώ!!!! Έχει τύχει σε κανέναν??? Απο δεξιά δεν ανοίγει (ένα μικρο κουμπάκι πάνω -πάνω) ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

κοιτα εδω http://www.digitimes.com/displays/a20070802PR200.html

δεν μπορει η pioneer να μας κανει ρομπες,ειπαμε να την διαχειριζομαστε την πληροφορια αλλα οχι να κατεβαζουμε τα καταθετικα βιβλιαρια για τηλεοραση. πολυ παει νομιζω:2thumb22sup:

βλεπεις ομως οτι panasonic και samssung πανε καλα γιατι εχουν λογικες τιμες και καλα προιοντα.

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η orion η οποια πουλα τρελα στο Αμερικα οπως φαινεται

και γιατι αυξηση τιμων?δεν παει καλα η μετοχη,γιατι αλλο λογο δεν μπορω να σκεφτω.

Το -30% στο δεύτερο τρίμηνο του 2007 οφείλεται στην αναμονή των KURO, σίγουρα στο επόμενο τρίμηνο θα υπάρχει σημαντική αύξηση αφού το μοντέλο πούλησε. Οι Samsung και Panasonic απευθύνονται σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς λόγω τιμής.

Η πιθανή αύξηση των τιμών έχει να κάνει με την νέα πολιτική διανομής και πώλησης. Οι φόβοι που εκφράστηκαν στα post #69 ως #91 σε άλλο thread μάλλον θα επιβεβαιωθούν.

δηλαδη πρεπει να αλλαξω την υπογραφη μου τωρα? αλλα ας περιμενουμε να δουμε την νεα σαλονατη τιμη.

Παιδιά έγινε το απίστευτο! Αφού ταλαιπωρήθηκα ώρες με τη βάση κτλ., βαζω κεραία....βάζω καλώδιο ρεύματος....και.......

Δεν ανάβει!!! Τι να πώ!!!! Έχει τύχει σε κανέναν??? Απο δεξιά δεν ανοίγει (ένα μικρο κουμπάκι πάνω -πάνω) ?

Κοιτα στην αριστερη κατω γωνια, κατω απο το ηχειο και το λαμπακι. Πρεπει να εχει ενα On-off κρυμενο (δεν φαινεται με το ματι αλλα αν βαλεις το χερι κατω απο το ηχειο, θα το αντιληφθεις).

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Κοιτα στην αριστερη κατω γωνια, κατω απο το ηχειο και το λαμπακι. Πρεπει να εχει ενα On-off κρυμενο (δεν φαινεται με το ματι αλλα αν βαλεις το χερι κατω απο το ηχειο, θα το αντιληφθεις).

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15310

την αναψε:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ωπ! Δεν το πηρα χαμπαρι!

Ναι ναι την αναψα :BDGBGDB55: Κάτι με την πρίζα ήταν, το κουμπακι αυτο το ειχα βρει εξ'αρχής! (ας κλεισει καποιος το αλλο thread μου, κριμα ειναι :blush: )

Δεν προκειται να πω πολλα ακομη γιατι δεν εχω ουτε DVD καν....
Παντως ρε γμτ πρεπει να εχω πολυ κακο σημα απο την κεραια....ελπιζω τουλ. οτι ειναι αυτο γιατι ψιλοαπογοητευτηκα με τα SD καναλια....μονο SKAI και τα ψηφιακα αξιζουν.....θα φερω καποιον για την κεραια απο βδομαδα.....και θα εχω και το LX60D.....και ισως και home cinema (κομματια μαλλον...)

Και τωρα που λεω για κεραια, αγορασα ενα πολυ ακριβο καλωδιο κεραιας για καλυτερη ποιοτητα....τωρα που το σκεφτομαι, αφου απο την ταρατσα ερχεται ενα απλο καλωδιο, τι νοημα εχει που απο τον τοιχο μεχρι την τν μου εβαλα το 'καλο' καλωδιο?? Μηπως πρεπει να παρω απειρα μετρα απο το 'καλο' για να το συνδεσω απο την ταρατσα μεχρι την τν μου?

Ακομα και το μικρο αυτο κομματι συνεισφερει Νασο . Καλο ειναι να βαλεις βεβαια και κατι πολυ καλο αλλα μεχρι 1,5 ευρω το μετρο για τον εξωτερικο χωρο .

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Ακομα και το μικρο αυτο κομματι συνεισφερει Νασο . Καλο ειναι να βαλεις βεβαια και κατι πολυ καλο αλλα μεχρι 1,5 ευρω το μετρο για τον εξωτερικο χωρο .

Οκ Μαρίνο, thanks ;)

Κάτσε να μου έρθει και το DVD να βάλω και το Home Cinema και να πάρουν σειρά τα άπειρα καλώδια ;)

Group test: 50in plasma TVs

Pioneer 508XD vs Samsung PS50Q97 vs LG 50PB65 vs NEC 50XR6

Αναμενόμενη η πρωτιά της Pioneer και ακόμα ένα πολύ καλό review για την Samsung:

"In second place is Samsung's remarkable PS50Q97HD. Quite how the Korean brand has managed to deliver so much genuine picture quality and so many genuinely useful features for just £1,200 is simply beyond us.
In fact, Samsung can count itself very unlucky not to be taking the gold medal today. But it had the misfortune of coming up against a set, the Pioneer 508XD, that quite simply takes flat TV performance to a whole new level."

Στην Ελλάδα η Samsung κυκλοφορεί με κωδικό Q96, ενώ η NEC πρέπει να χρησιμοποιεί το panel 7ης γενιάς της Pioneer 507.

Last edited:
αναμενομενη η δευτερη θεση της samsung Γιωργο μου,για την οποια διαβαζω παντα καλα σχολια,αλλα εσυ ειπαμε .....ποτε με το καλο?

αναμενομενη η δευτερη θεση της samsung Γιωργο μου,για την οποια διαβαζω παντα καλα σχολια,αλλα εσυ ειπαμε .....ποτε με το καλο?

Αναμενόμενη σε σχέση με τις άλλες δύο δεν λέω, αλλά αξιόλογη 50άρα με τιμή κάτω από τα 2000 δεν βρίσκεις εύκολα.

Εγώ αργώ ακόμα ήταν για τις γιορτές να μπω στο νέο σπίτι, αλλά ίσως πάρει παράταση.

Pioneer PDP-5080XD Review

Μετά την 508XD το HDTV εξέτασε και την 5080XD. Reviewer αυτή την φορά γνωστό μέλος του avforums. Το αποτέλεσμα το ίδιο φυσικά. Reference Level, και νομίζω πως θα παραμείνει εκεί μέχρι ...

"Looking ahead, we would really like to test the new 1080p Kuros like Pioneer PDP-LX508D and Pioneer PDP-LX608D, but unfortunately there is a long lead time from our regular supplier. Pioneer hasn’t responded to my request for a review sample as well"

Στην επίσημη σελίδα έχει links με βιντεάκια και διάφορα reviews για όσους θέλουν να χαζέψουν.

WHY KURO ?

Επίσης στο TrustedReviews δοκίμασαν και την 42άρα και έβγαλαν τα ίδια μονότονα συμπεράσματα με τους υπόλοιπους.