Καμιά ελληνική τιμή για την LX-508D ξέρουμε ? Γύρω στα 5000 παίζει έξω.
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7429
6000 ...........:2thumb22sup:
Καμιά ελληνική τιμή για την LX-508D ξέρουμε ? Γύρω στα 5000 παίζει έξω.
και θελω να το ακουω ....να το ακουω .....κτλ το καταλαβαινω αλλα και να το διαβαζω κιολας δεν βγηκα ακομα αυτο το τραγουδι![]()
1) Γιατί στα ψηφιακά της ΕΡΤ αλλά και στον ΣΚΑΙ, σε κάποια προγράμματα έχει μαύρες μπάρες στην άκρη, ΟΤΙ ρύθμιση εικόνας κι αν έχω? Στην SONY S2530 δεν μου εμφανίζει μπάρες.
Έχουμε την ίδια τηλεόραση αλλά αυτό που λές δεν το έχω δεί ποτέ...
Όταν λές "ΟΤΙ ρύθμιση εικόνας κι αν έχω" τι εννοείς; Αυτό φτιάχνεται νομίζω μόνο από ένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ κι όχι από το menu.
Για την εικόνα και το μαύρο της τα είπες μόνος σου... Μόλις βάλεις και καλή κεραία θα δείς...
Εσενα 'γεμιζει' παντα η οθόνη?
Εμένα γεμίζει αλλά αυτό δεν λέει τίποτε... Αν δεν έτυχε να δώ μια από αυτές τις εκπομπές που λές είναι λογικό να μην το έχω προσέξει.
Χμ...οκ τοτε, μπορει να γίνεται το ιδιο και σε σένα και να μην το έχεις προσέξει....απλά παραξενέυομαι γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και στην Ρ2530. Υποπτεύομαι οτι είναι κάτι με τις ίντσες, η SONY βγαίνει σε 40'' και η ΡΙΟ σε 42''.....
Σχετικά με το άλλο που ρώτησα οτι ψαχνει νεο λογισμικό? Έκανες κάτι επ'αυτού ή ούτε αυτό σου εμφάνισε εσένα![]()
Το εμφανίζει και μου σπάει τα νεύρα... Δεν έχω βρεί όμως από που μπορώ να το απενεργοποιήσω...
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την τηλεόραση... Ούτε καν έχω ανοίξει το manual... Φαντάσου οτι μολις χθές έωαχνα στο τηλεκοντρόλ να δώ ποιό είναι το κουμπί του PIP...
Όπως καταλαβαίνεις από μένα μην περιμένεις και καμιά σοβαρή βοήθεια...![]()
Παιδιά καλημέρα!
1) Γιατί στα ψηφιακά της ΕΡΤ αλλά και στον ΣΚΑΙ, σε κάποια προγράμματα έχει μαύρες μπάρες στην άκρη, ΟΤΙ ρύθμιση εικόνας κι αν έχω? Στην SONY S2530 δεν μου εμφανίζει μπάρες.
2) Ανα τακτά χρονικά διαστήματα μου βγάζει ένα μήνυμα ότι ψάχνει νέο λογισμικό! Είναι εκνευριστικό γιατί μου χαλαέι αυτό που βλέπω! Τι να κάνω επ'αυτού?
3) Στο auto scanning των καναλιών, έχει μια επιλογή (δεν τη θυμάμαι επ'ακριβώς) που ρωτάει αν το σήμα έρχεται κατευθείαν στην τν ή όχι (αν το κατάλαβα και το θυμάμαι καλά). Έβαλα αρχικά ναι, αλλά όταν δοκίμασα οχι , μου εμφανισε περισσοτερα κανάλια, συνεπώς το άφησα έτσι
Υ.Γ. Νομίζεται ότι (μετά απο 200 ώρες θέασης όπως ξέρω) θα χρειαστώ κάποιον τεχνικό να την καλυμπράρει? Μέχρι στιγμής, έχω πάιξει μεν με τις ρυθμίσεις, αλλα στην ουσία δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία (φοβερή λειτουργία είναι αυτή που μειώνει το θόρυβο στο σήμα!!!).
Έχουμε και λέμε, για την απενεργοποίηση :
menu>setup>DTV setup>software update>auto update θέση off.
Η αναβάθμιση λογισμού μέσω uhf γίνεται στις προηγμένες χώρες...Αυτό ψάχνει για νέα κανάλια συνήθως.
To πιάτο για να πάρει σήμα χρειάζεται ένα lnb. Αν βάλεις της Nova θα έχεις ένα lnb που θα στοχεύει στο hotbird. Μπορείς να πείς αυτόν που θα στο εγκαταστήσει να σου βάλει και ένα δεύτερο lnd που θα στοχεύει στον Αστρα. Άν βάλεις 1.2 πιάτο θα είσαι μιά χαρα και για τους δύο δορυφόρους. Θα σου πρότεινα να βάλεις και άλλα δύο lnb (τέσσετα σύνολο) για τον Άστρα στους 28.2 και για Bard στους 26 (έχει τα MBC που παίζουν συνέχεια αγγλόφωνο πρόγραμμα free to air). Kαι καλές θεάσεις, και καλό χειμώνα.....
είναι ίσως απο τις πολύ λίγες φορές που ο ντόρος που γίνεται πριν την παρουσίαση ενός προϊόντος ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν είναι μούφα....
Aναγκάστηκαν να επικαλεστούν τις SED για να βρουν κάποιο μέτρο σύγκρισης.
Αυτό τα λέει όλα .
Το κακό είναι οτι ολοι εμείς οι ρομαντικοι που περιμένουμε μείωση τιμών θα μείνουμε στο ακουστικό... :FSGSFGS4:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.