8Κ Super Hi-Vision

Re: 8Κ

Μα έτσι είναι. Άλλωστε στην πλειοψηφία των σπιτιών που επισκέπτομαι, βλέπω ακόμη CRT και κάπου καπου φτηνές LCD.
Ακριβή τηλεόραση δεν έχει κανένας από τους γνωστούς και συγγενείς μου (σχεδόν) ασχετως οικονομικής δυνατοτητας.

Eγω εχω παρασυρει .... ολους τους συγγενεις μου :p

Γιαυτο και οραματιζομαι να αλλαξουμε ΟΛΟΙ μαζι καπου κοντα στο 2018-20.
Νη μην φαω μονος την παπαντζα ..... (οπως εφαγα με την LG :icon15:)

Απάντηση: 8Κ

Εγώ πάλι νομίζω πως ο κύριος όγκος του υποψήφιου αγοραστικού κοινού των τηλεοράσεων (και αυτό δεν είναι κάθε σπίτι που έχει τηλεόραση και την αλλάζει κάθε 20 χρόνια, εάν περιμένει από αυτούς η βιομηχανία....) ήδη ολοκληρώνει τη μετάβασή του σε επίπεδες τηλεοράσεις. Αυτό φαίνεται να αποτυπώνεται και στα στοιχεία για το 2012, που δείχνουν πτώση, πρώτη φορά σε δεκαετία και βάλε ανόδου, στις πωλήσεις. Η δυναμική της επίπεδης τηλεόρασης, ως νέου προϊόντος, φαίνεται πως έχει αρχίσει να κάμπεται. Τώρα τι θα πει 4K και 8Κ.... επίπεδη η μία, επίπεδη η άλλη... θα βλέπει τίποτα διαφορετικό ο μέσος αγοραστής; Ο οποίος διαφέρει από τον μέσο επισκέπτη του παρόντος φόρουμ, προφανώς. Άρα από μόνο του το 4Κ ή 8Κ δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά ή να υποσκελίσει τα 1080... εάν δεν αλλάξουν σοβαρά και οι ίδιες οι συσκευές, ιδίως σε μέγεθος. Ή πάμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

............ o Καιρος Γαρ Εγγυς ............. :laugh:

Worlds-Biggest-TV-Screen.jpg

........... Γρηγορειτε απαντες ........... :flipout::flipout::flipout:

http://rwrant.co.za/worlds-biggest-tv-screen/

Eχω την αμυδρα .... οτι το αλογο (κουρσας) που λεγεται 4Κ ...
θα μπει στην πιστα μονο για να χαιρετησει τον κοσμο (χωρις αναβατη).

Αμεσως μετα ... θα μπει το αλογο 8Κ ... μαζι με τα υπολοιπα 2Κ πονυ
και θα ανοιξουν οι πορτες εκκινησης !!!!

(αλλα τι ξερω εγω .... :p)

Xαμος ....

Δεν εχουμε υλικο 4Κ να προβαλουμε και οι σχιστοματηδες παρουσιαζουν καμερες ληψης στα 8Κ.
(και μαλιστα στα 60 fps).

Αντε .... ζητω τα 16Κ (!!!). :p

Ε, κάποτε και από κάπου, δεν πρέπει να ξεκινήσουν;

Η ΝΗΚ είχε παρουσιάσει το πρώτο πειραματικό σύστημα 1080 ενεργών γραμμών ήδη από το 1972... :p