9 δορυφοροι με ενα πιατο 1,20

μιας και ειχα λιγο χρονο εγκατεστησα και το αλλο 80αρι και βλεπει thor 0,8w αυτο που μου κανει εντυπωσει ειναι οτι κατεβαζω το bbc hd με snr 14,70 ενω καποια αλλα φτανουν 15,80 που ειναι και η μεγαλυτερη τιμη απο ολους οσους κατεβαζω

ποσο θα μου κοστισουν περιποθ αλλα 6 lnb ενα 8χ1 και τα λαμακια?
και κατι αλλο...τις μοιρες πως τις υπολογιζουμε?

lnb=10e το ενα ,10x1=25e,λαμακια=5e το ενα και ειναι για 3lnb τις μοιρες στο περιπου τις υπολογησα

προσπαθω να προσθεσω τον 28,2 στο πιατο μου..τοποθετησα το lnb,και τωρα μενει να το κεντραρω..αυτο πως θα το κανω?πρεπει να περασω πρωτα ετοιμα settings?η απλα να βαλω την συχνότητα στο satfinder?

Δοκίμασε συχνότητες στο satfinder.
(καλύτερα να μην περάσεις έτοιμα settings γιατί θα υπάρχουν πολλά κανάλια που δεν θα λαμβάνεις τελικά. Μόλις κεντράρεις, κάνε σάρωση να κατέβουν τα κανάλια που σου επιτρέπει να λάβεις το πιάτο σου)

βρηκα ενα 4Χ1 της ANTRON με 20Ε..επειδη ομως ειδα οτι το 10Χ1 κανει 25 δεν το πηρα,,ειναι καλη η τιμη/μαρκα??να το παρω?η θα κανω την ιδια δουλεια και με πιο φθηνο?

Ο διακόπτης Diseqc 10X1 με 25 είναι ευκαιρία αν μπορείς να τον αξιοποιήσεις βέβαια. Διαφορετικά προτίμησε ένα τυπικό με 10 - 12 .

Συγχαρητηρια για την πετυχημενη εγκατασταση leo. Με δυο πιο λεπτα LNB στις 13Ε/19.2Ε θα μπορουσες να βολεψεις και το LNB για τις 16Ε στην 120ρα. Ετσι θα σου περισσευε αλλη μια 80ρα.

Θα μ' ενδιεφερε αν λαμβανεις κατι απο τον δυσκολο Badr 6: http://www.lyngsat.com/badr6.html

φιλε χρηστο αφου αγορασα ενα inverto slim για της 28ε μετακινησα λιγο και το alps που ειναι για 25,5/26e και ετσι κατεβασα ολες της συχνοτητες απο τον badr6 με snr 6.5-7.5

Τωρα μου φτιαξες την διαθεση φιλε :ernaehrung004:

Διαλεξες και ιστορικη μερα οπου γινονται και οι 23.5Ε μερικως (οχι πληρως λογω Astra 3A) προσβασιμοι (λογω Astra 1G) και στα Νοτια.

Τωρα μου φτιαξες την διαθεση φιλε :ernaehrung004:

Διαλεξες και ιστορικη μερα οπου γινονται και οι 23.5Ε μερικως (οχι πληρως λογω Astra 3A) προσβασιμοι (λογω Astra 1G) και στα Νοτια.

ο 1G ποτε θα αρχησει να εκπεμπει απο 23ε?γιατι εβαλα το lnb που ειχα για 42e και δεν κατεβαζω τιποτα

το lnb το χορεσα αναμεσα στα lnb για 19 και 26 και δεν υπαρχει δυνατοτητα μετακινησης του δεξια ή αριστερα

Last edited:
Αυριο και μεθαυριο προβλεπεται να γινουν οι μετακομησεις απο τον 1Ε αλλα σημερα παρατηρηθηκαν τα πρωτα ισχυρα δοκιμαστικα σηματα οπως μπορεις να διαβασεις εδω: http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=9011.15

Το κεντρο ειπαμε εχεις στις 28.5Ε ?

Απάντηση: Re: 9 δορυφοροι με ενα πιατο 1,20

Αυριο και μεθαυριο προβλεπεται να γινουν οι μετακομησεις απο τον 1Ε αλλα σημερα παρατηρηθηκαν τα πρωτα ισχυρα δοκιμαστικα σηματα οπως μπορεις να διαβασεις εδω: http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=9011.15

Το κεντρο ειπαμε εχεις στις 28.5Ε ?

Για μενα που δεν μπορω να δω το λινκ,δεν μου λετε τι γραφει?

Re: Απάντηση: Re: 9 δορυφοροι με ενα πιατο 1,20

Για μενα που δεν μπορω να δω το λινκ,δεν μου λετε τι γραφει?

δυο δοκιμαστηκες συχνότητες 12343Η και 12383Η με s/r 21480 με ισχυρο σημα