Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Στους 9 μήνες μειώνεται η θητεία στο Στρατό Ξηράς από τον Αύγουστο
Καλή Λευτεριά!!!!!!!!!!
Άδεια λοχείας παίζει, ή μόνο τα βύσματα την παίρνουν???
Στους 9 μήνες μειώνεται η θητεία στο Στρατό Ξηράς από τον Αύγουστο
Tην σώσαμε εμείς που κάναμε 26.![]()
αντε να το κοψουνε τελειως να ξεμπερδευουμε μ αυτη τη μ$@#4$#α.ετσι κ αλλιως δεν προσφερει τιποτα ετσι πως ειναι τωρα .χασιμο χρονου και εξοδα στην οικογενεια.το μονο θετικο γνωριζεις κοσμο.
Βέβαια το κύριο θέμα συζήτησης δεν είναι το πόσο φτάνει ή δεν φτάνει ο χρόνος θητείας, αλλά το πως την επομένη κιόλας της ήττας στις ευροεκλογές ανακοινώνεται η μείωση. Δλδ το θέμα είναι πως κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τελικά. Για το αίσθημα ντροπής δε παρέλκει η συζήτηση...
Καλή Λευτεριά!!!!!!!!!!
Άδεια λοχείας παίζει, ή μόνο τα βύσματα την παίρνουν???![]()
Εμπεριστατωμένο υπόδειγμα έχει δείξει ότι όσο ανεβάζεις μανίκια κατεβαίνει θητεία
Αφού το είπαν οι άνθρωποι ότι έχουν πολύ δουλειά!![]()
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.... γιατί αν όχι, θα πρέπει να σου πω ότι στο 12μηνο που ίσχυε μέχρι τώρα, ο φαντάρος έκανε συνολικά 1 (ΜΙΑ) βολή και G3 έμαθε να λύνει στο στάδιο της εκπαίδευσης.
Τους υπόλοιπους 10 και κάτι μήνες..... απλά έξυνε τα @@ του..... εξοπλίζοντας στρατόπεδα που υπάρχουν για να συντηρούν τους φαντάρους. Φαύλος κύκλος κοινώς....
Για να μη μιλήσει κανείς για τις απαράδεκτες επιπτώσεις που έχει η θητεία σε κάποιους, ανάλογα με την ηλικία τους και το σπουδαστικό/επαγγελματικό στάδιο στο οποίο βρίσκονται...
Τις 852 μερες που εχασα απο την προσωπικη μου ζωη πως η πατριδα θα μου τις ξεπληρωσει?Μηπωςι εγω και χιλιαδες αλλοι χασαμε τοσες μερες απο την ζωη μας για να υπηρετησουμε την πατριδα εχουμε αρχισει να νοιωθουμε ηλιθιοι?Πως θα αναπληρωσω αυτες τις χαμενες μερες της ζωης μου,ενω καποιοι αλλοι δημιουργουσαν την ζωη τους αποφευγοντας την στρατευση?Γιατι αυτες οι χαμενες μερες να μην εξισισορροπουνται με την στρατευση των γυναικων?Νοιωθω απεραντα ηλιθιος για αυτες τις 852 μερες,για τον απλο λογο οτι μας επιασαν μ.....ς και πηγαμε και υπηρετησαμε.Δεν μιλω βεβαια για τα παλληκαρια που υπηρετησαν και μερικοι χαθηκαν στην Κυπρο,αυτους τους γεννησε αλλη μανα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.