Δε λέτε βρέ καλά που δεν είμαστε Βορειοκορεάτες;
Δέκα χρόνια είναι η θητεία στο στρατό ξηράς εκεί! Απο τα 17 έως τα 27.
Δέκα χρόνια είναι η θητεία στο στρατό ξηράς εκεί! Απο τα 17 έως τα 27.
Last edited:
Δε λέτε βρέ καλά μου δεν είμαστε Βορειοκορεάτες;
Δέκα χρόνια είνια η θητεία στο στρατό ξηράς εκεί! Απο τα 17 έως τα 27.
:worshippy:ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country :worshippy:
Θυμάμαι τις πρώτες μέρες που´χα μπει, ένα παλικάρι στο λόχο (από την κατηγορία των λεγόμενων "στρατόκ....ων") είχε ρωτήσει σε μια συζήτηση:
"Δηλαδή αν δεν ήταν υποχρεωτικό, δε θα ρχόσασταν"
Περιττό να πω τι ακολούθησε.
Τη μείωση τη θεωρώ άκρως θετική. Ειδικά από τον κόσμο που παρατάει δουλειές για να υπηρετήσει την πατρίδα... (πιστεύοντας ότι κάτι σημαίνει)
Αυτο που ειπε ο αειμνηστος Τ Κεννεντυ,δεν ξερω αν ισχυει σημερα,και να το πω πιο απλα ,νοιωθω ηλιθιος που εχασα αυτες τις μερες απο την ζωη μου ,ενω καποιοι αλλοι και ΟΛΕΣ οι αλλες καναν την ζωη τους την καρριερα τους,οτι θελανε τελος παντων.Και εγω συμφωνω με την μειωση της θητειας ,αφου κατα κυρια βαση οι ενοπλες δυναμεις ειναι μισθοσυντηρητες-επαγγελματικες ,γιατι να ταλαιπωρουνται οι απλοι πολιτες?Η επιλογη των κυβερνησεων για αυτου του ειδους τον στρατο ,ελπιζω να μην αποτελεσει και αρχη κακων.Παντως ως πολιτης θα ψαξω τον τροπο να δικαιωθω για ολα αυτα που εχασα για 852 μερες.
Αγαπητέ, επειδή βλέπω είσαι και μικρός, να σε πληροφορήσω ότι τους 23 μήνες που υπηρέτησα εγώ, οι μόνοι που έκαναν 1 βολή ήταν μάγειρες, νοσοκόμοι, ταχυδρόμοι κ.λ.π ειδικότητες που ανακαλύπτονταν για να λουφάρουν κάποιοι. Και όσο για το G3, οι στρατιώτες που είχα τουλάχιστον τους τελευταίους 10 μήνες στα σύνορα με την Αλβανία, το έλυναν και το καθάριζαν σχεδόν κάθε μέρα, για τον απλούστατο λόγο ότι καθημερινά γινόταν χρήση πραγματικών πυρών. Και κανένας δεν έξυνε τα @....δι@ του όπως λες. Και μιλάμε για στρατιώτες στο στάδιο πριν την απόλυσή τους, όχι νέους.
Τώρα το άλλο για την επίπτωση που έχει η θητεία σε ορισμένους ανάλογα με την ηλικία τους, τις σπουδές τους κ.λ.π. λίγοι είναι αυτοί που επηρεάζονται. Οι πολλοί το χρησιμοποιούν για δικαιολογία....
Φιλικά....![]()
Αγαπητέ, επειδή βλέπω είσαι και μικρός, να σε πληροφορήσω ότι τους 23 μήνες που υπηρέτησα εγώ, οι μόνοι που έκαναν 1 βολή ήταν μάγειρες, νοσοκόμοι, ταχυδρόμοι κ.λ.π ειδικότητες που ανακαλύπτονταν για να λουφάρουν κάποιοι. Και όσο για το G3, οι στρατιώτες που είχα τουλάχιστον τους τελευταίους 10 μήνες στα σύνορα με την Αλβανία, το έλυναν και το καθάριζαν σχεδόν κάθε μέρα, για τον απλούστατο λόγο ότι καθημερινά γινόταν χρήση πραγματικών πυρών. Και κανένας δεν έξυνε τα @....δι@ του όπως λες. Και μιλάμε για στρατιώτες στο στάδιο πριν την απόλυσή τους, όχι νέους.
Τώρα το άλλο για την επίπτωση που έχει η θητεία σε ορισμένους ανάλογα με την ηλικία τους, τις σπουδές τους κ.λ.π. λίγοι είναι αυτοί που επηρεάζονται. Οι πολλοί το χρησιμοποιούν για δικαιολογία....
Φιλικά....![]()
Και άλλες ειδικότητες όπως οι μηχανικοί. Φίλος τοπογράφος αποτύπωσε σχεδόν το σύνολο των ελικοδρομίων στο Αιγαίο. Περιτό να σου πω ότι αυτή ήταν η καλύτερη πρακτική άσκηση που μπορούσε να κάνει.
Πες τα ρε κληρουχαTην σώσαμε εμείς που κάναμε 26.![]()
Κακά τα ψέματα όμως , όταν είχαν αναφέρει την στράτευση στα 18 , πιστεύω πως ήταν μια θετική σκέψη , ασχέτως αν "αποσυντονίζει" τον φρεσκοαπολυμμένο μαθητή από την όλη διαδικασία του διαβάσματος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.