Αρκετά καλή. Ειδικά για Netflix.
Μου έλειψε πολύ αυτό το ...κάτι.
8/10
Μου έλειψε πολύ αυτό το ...κάτι.
Η την απόφαση, ή την έκβαση.
8/10
Δεν είμαστε μακρυά καθόλου δυστυχώς. Διαβάζεις ότι η ταινία δεν δείχνει αλήθειες και πάει λέγοντας. Λες, ρε παιδιά, μυθοπλασία είναι όχι ντοκιμαντέρ. Και μετά βλέπεις αυτό https://www.financialexpress.com/wo...-beijing-are-watching-warn-democrats/4022645/Μου άρεσε αν και το τέλος δε με ενθουσίασε μπορώ να πω.
Αναμφίβολα βλέπουμε σε ταινία κάτι από το μέλλον όπου αργά ή γρήγορα δύο μεγάλοι παίκτες του πλανήτη θα ανταλλάξουν πυρηνικά, το αν αυτό θα συμβεί σε 1, 10 ή παραπάνω χρόνια δεν μπορώ να το απαντήσω πάντως όλα δείχνουν ότι ο καιρός γαρ εγγύς για το μεγάλο μπαμ. Το κακό κυβερνάει τον κόσμο, η ανθρώπινη ζωή έχει τόση αξία όσο μιας μύγας που πετάει και τα όπλα μαζικής καταστροφής βρίσκονται στα χέρια μοχθηρών ανθρώπων. Είμαι φύση αισιοδοξός αλλά στην ταινία είδα αυτό που έρχεται και δε θα θέλαμε ποτέ να γίνει πράξη.
Το πιο τρομακτικο σε αυτην την ιστορια ειναι αν σκεφτουμε ποιοι ειναι οι πραγματικοι ανθρωποι που βρισκονται στις θεσεις εξουσιας που βλεπουμε στην ταινια.
Ξεκινάει όντως καλά, αλλά
Οπότε καταλήγει να είναι απλά αδιάφορη.δεν τελειώνει.
Οτι εγραψα και εγω δυστυχως.
Θεωρω οτι υπάρχουν καποια hints.
Θαρρω πως στο β σκέλος στο τέλος αναφέρονται
Μπορει κατι να μην θυμαμαι καλά βεβαια.κωδικοι, αρα ο προεδρος πηρε αποφαση για αντιποινα, απλα δεν ξερουμε ποια απο τις τρεις.
Ξεκινάει όντως καλά, αλλά
Οπότε καταλήγει να είναι απλά αδιάφορη.δεν τελειώνει.
Είπε 150 για την ακρίβεια.Καπου ακουσα σημερα οτι ο Τραμπ ειπε οτι οι ΗΠΑ εχουν οπλα για να καταστρεψουν τον πλανητη καμποσες φορες, οχι μονο μια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.