AB IPBox 9000HD Black

Παιδιά, ο δέκτης κυκλοφορεί κανονικά και με ενημέρωσαν πως ήρθε και ο ασημί, καθώς είχαν φέρει μόνο τον μαύρο.:SFGSFGSF:

μπα όχι ακόμα είναι νωρίς για να δούμε ανεπίσημα λογισμικά και αλλα,οποτε ας περιμένουμε.

τι να δουλέψει ?
αφού δέν υπάρχουν καθόλου :)

το λέω για τελευταία φορά,
όσο δέν υπάρχουν οι drivers & ο κώδικας
να μή περιμένετε τίποτα.

Επειδή γνωρίζω τους developers
Για enigma2 δέν είμαι πολύ αισιόδοξος οτι θα έχουμε κάτι
σύντομα.
Δηλαδή καλό πάσχα, καλό καλοκαίρι & τα λέμε απο σεπτέμβρη

Για abcom enigma ίσως βγεί κάτι συντομότερα

Re: Απάντηση: AB IPBox 9000HD Black

Τα σέβη μου στον κύριο ....Παντόφλα

χιχιχιχιχι

εγώ είμαι αυτός ?:p

Αφου σου έχω πεί εδώ και καιρό , γιατί δε μιλάς
& ο κόσμος είναι σε αναμένα κάρβουνα :D

Απάντηση: Re: AB IPBox 9000HD Black

Επειδή γνωρίζω τους developers

να κάνω και εγώ την ερώτηση μου; βέβαια πολλοί την έχουν διαβάσει πολλές φορές ... αλλά επειδή σε έπιασα εδώ , σε ρωτάω ...

Μπορώ να έχω εικόνα από ένα δορυφορικό κανάλι , HD ή μη , και ήχο από άλλο κανάλι ; και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για αντίστοιχα κωδικοποιημένο ή μη ....

παράδειγμα εικόνα από σουις και ήχο από ΝΕΤ nova ...

Re: Απάντηση: Re: AB IPBox 9000HD Black

Μπορώ να έχω εικόνα από ένα δορυφορικό κανάλι , HD ή μη , και ήχο από άλλο κανάλι ; και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για αντίστοιχα κωδικοποιημένο ή μη ....

Δεν νομίζω να υπάρξει ποτέ δέκτης που να το κάνει αυτό. Άλλωστε θα είναι σπαστικό διότι συνήθως τα κανάλια δεν θα δείχνουν ακριβώς το ίδιο. Φαντάσου να ακούς "χτυπάει το φάουλ και είναι γκολ!" και να το βλέπεις μετά από λίγο!

Τέλος, είναι και πολύ εύκολο να το κάνεις με δύο δέκτες, θα σου βγει και πιο φτηνό απ' ότι ένας σούπερ δέκτης με δύο tuners! Για παράδειγμα τον Panasat τον έχεις με την κάρτα Nova και συνδέεις την έξοδο ήχου με ενισχυτή ή με ακουστικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AB IPBox 9000HD Black

Δεν νομίζω να υπάρξει ποτέ δέκτης που να το κάνει αυτό. Άλλωστε θα είναι σπαστικό διότι συνήθως τα κανάλια δεν θα δείχνουν ακριβώς το ίδιο. Φαντάσου να ακούς "χτυπάει το φάουλ και είναι γκολ!" και να το βλέπεις μετά από λίγο!

Τέλος, είναι και πολύ εύκολο να το κάνεις με δύο δέκτες, θα σου βγει και πιο φτηνό απ' ότι ένας σούπερ δέκτης με δύο tuners! Για παράδειγμα τον Panasat τον έχεις με την κάρτα Nova και συνδέεις την έξοδο ήχου με ενισχυτή ή με ακουστικά.

Διαφωνώ διότι με την λειτουργία PVR μπορείς να καθυστερείς την εικόνα ή τον ήχο ... Είδες πόσο απλό είναι; Επίσης ο συγκεκριμένος δέκτης έχει ήδη την δυνατότητα να παίζει pip μεταξύ των 2 tuners ... Το όλο κόλπο είναι να αφαιρέσεις την εικόνα του 2ου καναλιού και να κρατήσεις τον ήχο δίνοντας του κάποια καθυστέρηση είτε στην εικόνα +time είτε στον ήχο -time ...

Αν είναι τόσο σημαντικό για σένα, κάντο με δύο αποκωδικοποιητές, ένα HD και ένα SD. Διότι, αν "αφαιρέσεις την εικόνα του 2ου καναλιού και να κρατήσεις τον ήχο" τότε δεν έχεις PIP αλλά κάτι άλλο! Αυτό που θες δεν έχει καν όνομα (SIP???) οπότε θα περιμένεις πολύ καιρό για να βρεις δέκτη που να το κάνει.

Νίκο , είσαι στην ομάδα δημιουργίας firmware ;

ποτέ μην λες ποτέ !

το SIP είναι ελληνική πατέντα και απαραίτητη με τα χάλια της nova ... ( όχι ότι δεν είναι χάλια στον ήχο )

Το πρόβλημα είναι ότι έχω μόνο tv , ούτε ενισχυτές ούτε τίποτα ... προτιμώ να τα κάνει ο δέκτης αυτά ...

Εάν το κανάλι είναι στον ίδιο αναμεταδότη μπορείς
να παίξεις μετα PID's audio & video
να πειράξεις το κανάλι που θέλεις
και να έχει διαφορετικό audio PID :)

Μπορείς να το δοκιμάσεις με το Dreamboxedit
αλλά να τσεκάρεις το FLAG
Do not update service automatic &
Disable servicename update απο το μενού του δέκτη

Καλή φάση dingo , όταν έχεις δύο tuners κάπως θα μπορεί να γίνει , να μπορείς να έχεις από τον ένα την εικόνα και από τον άλλο το audio , διότι δεν νομίζω πως θα βλέπω formula από 1 w και ήχο από 13 e Hot Nova από τον ίδιο transmitter ...