About Foobar2000

Απάντηση: Re: About Foobar2000

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Δοκιμασα οντως με αλλο αρχειο του ιδιου τραγουδιου. Ολα καλα.

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας παιδες!:worshippy::worshippy::worshippy:

:flipout:Στα 'πααααααααααα.
EAC κι αύριο με τον κηδεμόνα σου!(Για το ευχέλαιο που λέγαμε.)

Για αυτούς που έχουν το Darkone skin και θέλουν ο καλλιτέχνης να εμφανίζεται στο background όπως στην παρακάτω φώτο.
Θα πρέπει να βάλουν την φώτο που θέλουν στον φάκελο που περιέχει το άλμπουμ (μαζί με τα κομμάτια όπως κι όλες τις άλλες φώτο,front,back,κλπ) με την μορφή ' artist.jpg '

gΚαταγραφή.jpg

Σωκράτη πολύ ωραία και τα δύο skin και ειδικά ο RORY!!!!!!!!!!!!!

:Banane0::ernaehrung004:

Edit:
Το ίδιο skin είναι,απλώς έχει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους προβολής που εναλλάσσονται με τα κουμπιά επάνω δεξιά.

Last edited:
Και πως βλέπεται τους τίτλους βρε παιδιά?
έχω στραβωθεί και με έχουν φάει τα πήγαινε- έλα να πλησιάζω την οθόνη για να δω.
Ούτε με το πικάπ δεν είχα τόσα πήγαινε - έλα!

Δεν υπάρχει τίποτα να καπακώσει τα πάντα όλα και με πιο μεγάλα γράμματα?

Και πως βλέπεται τους τίτλους βρε παιδιά?
έχω στραβωθεί και με έχουν φάει τα πήγαινε- έλα να πλησιάζω την οθόνη για να δω.
Ούτε με το πικάπ δεν είχα τόσα πήγαινε - έλα!

Δεν υπάρχει τίποτα να καπακώσει τα πάντα όλα και με πιο μεγάλα γράμματα?

Για τους αριστερά (της playlist,bio,lyrics,κλπ.) υπάρχει λύση,αλλάζεις και το κάνεις όσο θέλεις από τα preferances>colours and fonts>fonts>change και το βάζεις όσο θέλεις (μέχρι μεγέθους ταμπέλας "αγοράζω χρυσό":flipout:).
Για τα δεξιά,θα το κοιτάξω όταν επιστρέψω απ' τα βουνά και τα λαγκάδια κύριε.

Μερσί και προσοχή στον αέρα μάστορα.

(πάλι σε μπελάδες με έβαλες και ότι έλεγα να το γυρίσω σε mac software το audio :Banane0:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

Να το γυρίσεις!!

Καί 'γώ σκεφτόμουν να το γυρίσω κάποια στιγμή αλλά αυτά τα ''παλιοmac'' είναι πανάκριβα ρε παιδί μου.
Θα δούμε στο μέλλον αν τα καταφέρω.

Για όσους ασχολούμαστε και με το Ηome Cinema, δεν θα τα έλεγα ακριβά.
Το θέμα βέβαια είναι να καταφέρνουν πλήρως και σε αυτό.

αν με το καλό γίνει και παίξει αυτά που θέλω θα είναι super deal

θα ενημερώσω σε κατάλληλο νήμα, μόλις ξέρω/δοκιμάσω.

:ernaehrung004:

Για όσους ασχολούμαστε και με το Ηome Cinema, δεν θα τα έλεγα ακριβά.
Το θέμα βέβαια είναι να καταφέρνουν πλήρως και σε αυτό.

αν με το καλό γίνει και παίξει αυτά που θέλω θα είναι super deal

θα ενημερώσω σε κατάλληλο νήμα, μόλις ξέρω/δοκιμάσω.

:ernaehrung004:

Νίκο εντάξει αν είναι έτσι,για εμένα όμως που ασχολούμαι μόνο με δικάναλο μου φαίνονται κάπως τσιμπημένα.
Βέβαια μπορεί γι'αυτά που προσφέρουν στην παραγωγή ήχου απο αυλα φορμάτ να είναι κορυφαία,που μάλλον είναι,οπότε ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.
'Ισως του χρόνου που θα είμαι για αγορά νέου laptop να το σκεφτώ σοβαρά,αν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.

Μόνο για μουσική είναι όντως πολλά (για καινούριο).
Ειδικά αν δεν θέλεις apple relation (όπως εγώ) είναι "no go"... εκτός και αν τρέχουν απο τα μπατζάκια. -bye-

Χρησιμοποιεί κανείς ReplayGain στο foobar;
Κι αν ναι,έχει εντοπίσει διαφορές;

Γιατί βολικό μεν,αλλά με κάτι ματιές που έριξα στα ξένα,το ξορκίζουν σαν τον Εξαποδώ.
Τόσο πολύ επεμβαίνει τεχνικά όπως τα λένε;

Re: Απάντηση: About Foobar2000

Χρησιμοποιεί κανείς ReplayGain στο foobar;
Κι αν ναι,έχει εντοπίσει διαφορές;

Γιατί βολικό μεν,αλλά με κάτι ματιές που έριξα στα ξένα,το ξορκίζουν σαν τον Εξαποδώ.
Τόσο πολύ επεμβαίνει τεχνικά όπως τα λένε;

Κατ' αρχήν ξεχνάς το bit perfect κ μετά σίγουρα επεμβαίνει στο εύρος δυναμικής του εκάστοτε κομματιού.
Τώρα αν ακούς μονοφωνικά του 30 πχ που δεν ενδιαφέρει η ποιότητα ε, μπορεί να είναι βολικό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

Κατ' αρχήν ξεχνάς το bit perfect κ μετά σίγουρα επεμβαίνει στο εύρος δυναμικής του εκάστοτε κομματιού.
Τώρα αν ακούς μονοφωνικά του 30 πχ που δεν ενδιαφέρει η ποιότητα ε, μπορεί να είναι βολικό...

:a0210:
Αμ έχουν δίκιο να φωνάζουν τότε.

Το replay gain λειτουργεί περίπου ως compressor (μάλλον με πιο χοντροκομμένο τρόπο) αναεβοκατεβάζοντας τη στάθμη των κομματιών, ώστε ν' ακούγονται όλα περίπου το ίδιο.

Πιθανόν να είναι χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις, π.χ. όταν θέλουμε να έχουμε μουσική υπόκρουση σ' ένα πολύ θορυβώδες περιβάλλον.

Εννοείται πως είναι ακατάλληλο για σοβαρή ακρόαση...

ρε παλικάρια για πείτε καμια άποψη...
έχω συνδέσει στο λαπτοπ την uca222 (asio drivers) και κάτι παλιά κομπιουτεριστικα ηχειάκια Altec Lansing (όχι ασχημα για το είδος τους) και μου βγαίνει παραμόρφωση σε σχετικές κορυφώσεις της μουσικής.. σαν να έχει πάνω απο το μεσο ορο gain η uca το οποίο δεν μπορουν να διαχειριστούν τα ηχεια... προς ώρας έχω καταβάσει το gain απο τον Preamp του foobar -3.0db και δειχνει ΟΚ το πράγμα αλλά μπας και υπάρχει και κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ωστε να πάει το gain ξανα στα 0db;;
Στο κανονικό συστημα δεν είχα θεμα με την uca και επίσης ουτε με ακρόαση με ακουστικά ειτε με εξοδο κατευθειαν απο την καρτουλα είτε μεσω εν/τη ακουστικών!!

ακυρο ... και με ακουστικά παραμορφώνει τελικά!!
και έχω την εντύπωση πως το η ρυθμιση του gain δεν λειτουργει σε asio mode;;
;;;