About Foobar2000

Μιχάλη, δε νομίζω να έχει σχέση το Foobar, μάλλον -το πιθανότερο- είναι ότι η καρτούλα υπερφορτώνει την είσοδο των Altec Lansing...

Ναι έτσι πρέπει να είναι απλά είπα μήπως κάτι παίζει κ με το foobar το οποίο έχω ξεχάσει.
Το θέμα βέβαια είναι τώρα γιατί και με ακουστικά κατευθείαν από την κάρτα (DT770AE 32ohm) είχα παραμόρφωση τελικά...

Ναι έτσι πρέπει να είναι απλά είπα μήπως κάτι παίζει κ με το foobar το οποίο έχω ξεχάσει.
Το θέμα βέβαια είναι τώρα γιατί και με ακουστικά κατευθείαν από την κάρτα (DT770AE 32ohm) είχα παραμόρφωση τελικά...
Από έξοδο ακουστικών; Ή από Line; Δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή τα χαρακτηριστικά της κάρτας...

Δες και την περίπτωση ζημιάς στην κάρτα.

Οι έξοδοι έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
Εξοδος ακουστικών (mini jack):
Αντίσταση εξόδου περίπου 50 Ω
Μέγιστο pegel εξόδου -2 dBu, 2 x 3,7 mW @ 100 Ω

Έξοδος line (RCA):
Αντίσταση εξόδου περίπου 400 Ω
Μέγιστο επίπεδο εξόδου 2 dBV

Οπότε κοίταξε και την ευαισθησία εισόδου των ενισχυτών των ηχείων σου κι αποφάσισε.

Re: Απάντηση: About Foobar2000

Οι έξοδοι έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
Εξοδος ακουστικών (mini jack):
Αντίσταση εξόδου περίπου 50 Ω
Μέγιστο pegel εξόδου -2 dBu, 2 x 3,7 mW @ 100 Ω

Έξοδος line (RCA):
Αντίσταση εξόδου περίπου 400 Ω
Μέγιστο επίπεδο εξόδου 2 dBV

Οπότε κοίταξε και την ευαισθησία εισόδου των ενισχυτών των ηχείων σου κι αποφάσισε.

που να ξέρω τώρα πόσο αντίσταση εισόδου έχουν τα computerιστικα ηχειάκια που βγαζουν το πρόβλημα...

τώρα σε σχεση με τα ακουστικά οντως έχει πολύ υψηλή αντίσταση εξοδου για τα 32Ω που την δοκίμασα θα κοιτάξω να δω τι κάνει και με τα πιο υψηλής αντίστασης που εχω

Πάντως οσο την άκουσα στο μεγάλο συστημα πάντως με τον Mac δεν άκουσα πουθενά overload

και ακόμα κάτι ... το Fidelizer πως λειτουργεί σε συνδυασμό με τον foobar;
απλά το τρέχεις και επιλέγεις κανονικά το output που θες;

Ναι,μόνο μην σε ξενίσουν οι αλλαγές και φρόντισε να μην τσεκάρεις την επιλογή να ξεκινάει με τα windows,καλύτερα να το βάζεις εσύ όποτε θέλεις.

Ναι,μόνο μην σε ξενίσουν οι αλλαγές και φρόντισε να μην τσεκάρεις την επιλογή να ξεκινάει με τα windows,καλύτερα να το βάζεις εσύ όποτε θέλεις.

Οκ και αν θες να το σταματήσεις μόνο με restart;;
Και δουλεύει κ με jplay output;

Αλήθεια τι εννοείς να με ξενίζουν;

Στην ουσία δλδ το ξαναεγκαθιστάς όποτε το θες ναι;

Το Fidelizer στην ουσία δεν έχει να κάνει με τον ήχο.
Απλώς σταματάει όλες τις υπηρεσίες κι αφήνει μόνο τις απαραίτητες για την αναπαραγωγή.
Ουσιαστικά δηλαδή ελαφρώνει τον υπολογιστή,ανάλογα προγράμματα ( με άλλο προσανατολισμό όμως) υπάρχουν για hard core gaming μηχανάκια,για την επίτευξη μεγάλων επιδόσεων.

Ειλικρινά το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω δει διαφορά μεγαλύτερη από το να φτιάξει κάποιος π.χ. ένα φρέσκο λογαριασμό χρήστη (αλλά να αποσυνδέεται φυσικά από τον νορμάλ account του κάθε φορά) ή ακόμα καλύτερα μια φρέσκια εγκατάσταση προσανατολισμένη αποκλειστικά για μουσική.
Και μου φαίνεται ύποπτο το ότι λέει πως θέλει και καμιά εβδομάδα στρώσιμο για να πεις πως ακούς διαφορά.
Κατά την γνώμη μου είναι χρήσιμο σε πολύ παλιούς ή αδύναμους ή πολύ φορτωμένους υπολογιστές.

Σου είπα να μην σε ξενίσουν γιατί πολλά απ' τον υπολογιστή δεν θα δουλεύουν (ανάλογα και την ρύθμιση που θα κάνεις βέβαια).
Και ναι,όποτε θέλεις το ενεργοποιείς και μετά με restart ξαναφέρνεις τον υπολογιστή στα ίσια του.

Το Fidelizer στην ουσία δεν έχει να κάνει με τον ήχο.
Απλώς σταματάει όλες τις υπηρεσίες κι αφήνει μόνο τις απαραίτητες για την αναπαραγωγή.
Ουσιαστικά δηλαδή ελαφρώνει τον υπολογιστή,ανάλογα προγράμματα ( με άλλο προσανατολισμό όμως) υπάρχουν για hard core gaming μηχανάκια,για την επίτευξη μεγάλων επιδόσεων.

Ειλικρινά το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω δει διαφορά μεγαλύτερη από το να φτιάξει κάποιος π.χ. ένα φρέσκο λογαριασμό χρήστη (αλλά να αποσυνδέεται φυσικά από τον νορμάλ account του κάθε φορά) ή ακόμα καλύτερα μια φρέσκια εγκατάσταση προσανατολισμένη αποκλειστικά για μουσική.
Και μου φαίνεται ύποπτο το ότι λέει πως θέλει και καμιά εβδομάδα στρώσιμο για να πεις πως ακούς διαφορά.
Κατά την γνώμη μου είναι χρήσιμο σε πολύ παλιούς ή αδύναμους ή πολύ φορτωμένους υπολογιστές.

Σου είπα να μην σε ξενίσουν γιατί πολλά απ' τον υπολογιστή δεν θα δουλεύουν (ανάλογα και την ρύθμιση που θα κάνεις βέβαια).
Και ναι,όποτε θέλεις το ενεργοποιείς και μετά με restart ξαναφέρνεις τον υπολογιστή στα ίσια του.
Μάλιστα!!!
πάντως με την Audiophile ρυθμιση δεν παρατήρησα κάτι δραματικό στην συμπεριφορά του υπολογιστή!! ΟΚ δεν έπαιξα hi-rez και ουτε τον φόρτωσα με χιλιες δυο εργασίες... μουσική και browsing ... τώρα με την επόμενη extreme (δεν θυμάμαι πως την λένε) ίσως να έχω τπτ κολληματάκια!!

Αν το "σκοτώσεις" απο το task manager δεν σταματάει; Θέλει υποχρεωτικά restart;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

Μάλιστα!!!
πάντως με την Audiophile ρυθμιση δεν παρατήρησα κάτι δραματικό στην συμπεριφορά του υπολογιστή!! ΟΚ δεν έπαιξα hi-rez και ουτε τον φόρτωσα με χιλιες δυο εργασίες... μουσική και browsing ... τώρα με την επόμενη extreme (δεν θυμάμαι πως την λένε) ίσως να έχω τπτ κολληματάκια!!

Αν το "σκοτώσεις" απο το task manager δεν σταματάει; Θέλει υποχρεωτικά restart;;

Σταματάει αυτό μεν,δεν επανέρχεται ο υπολογιστής στα ίσια του δε.
Δεν είναι πρόγραμμα που λειτουργεί συνεχώς,κάνει καποιες αλλαγές και μετά απλώς κάθεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

Σταματάει αυτό μεν,δεν επανέρχεται ο υπολογιστής στα ίσια του δε.
Δεν είναι πρόγραμμα που λειτουργεί συνεχώς,κάνει καποιες αλλαγές και μετά απλώς κάθεται.

Χμμ ναι σωστά... για αυτό στον task manager δεν δείχνει να έχει κάποια δραστηριότητα!!!
Ευχαριστώ!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

Χμμ ναι σωστά... για αυτό στον task manager δεν δείχνει να έχει κάποια δραστηριότητα!!!
Ευχαριστώ!!!

:ernaehrung004:

Και δωράκι για τους λαμπάκηδες που τους λείπουν οι αρμονικές.(Tube sound)
Κλικ.

και παει περιπατο το bit perfect,αμα θες dsp βαλε το jriver που εχει τα μαλλια του απο δαυτα,και μην το βασανιζεις με το φτωχο foobar

Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

και παει περιπατο το bit perfect,αμα θες dsp βαλε το jriver που εχει τα μαλλια του απο δαυτα,και μην το βασανιζεις με το φτωχο foobar

:flipout:
Μα δεν νομίζω να το πήρε κανείς στα σοβαρά,τα έχουμε πει και ξαναπεί..
Αλλά έχουν πλάκα κάτι τέτοια μερικές φορές,ειδικά αν το βάλει κανείς κι αυξήσει πολύ τις αρμονικές,θα ακούσει στο πολύ περίπου τι κάνει τις λάμπες,λάμπες.

Το volume στο foobar ειναι καλυτερα να ειναι στην μεση η στο τερμα?
Εχει περασει κανεις απ εσας το fidelizer?
Yπαρχουν διαφορες με αυτο?
Καθε φορα που ανοιγω το foobar πρεπει να τρεχω το fidelizer εκεινη την στιγμη,η το τρεχεις μια φορα.

Το volume στο foobar ειναι καλυτερα να ειναι στην μεση η στο τερμα?
Εχει περασει κανεις απ εσας το fidelizer?
Yπαρχουν διαφορες με αυτο?
Καθε φορα που ανοιγω το foobar πρεπει να τρεχω το fidelizer εκεινη την στιγμη,η το τρεχεις μια φορα.

Είναι καλύτερα υπολογιστής και foobar να είναι στο τέρμα.
Στο fidelizer οι διαφορές είναι ανάλογα τον υπολογιστή αλλού πολύ αλλού λίγο.
Και καλό είναι να το ρυθμίσουμε έτσι που να μην ξεκινάει μόνο του,να το ξεκινάμε εμείς όποτε θέλουμε.
Για να μπορεί να επανέλθει ο υπολογιστής στην προηγούμενη κατάστασή του,με ένα restart.
Εκτός φυσικά και ο υπολογιστής είναι αποκλειστικά και μόνο προσανατολισμένος στην αναπαραγωγή μουσικής,οπότε το βάζουμε να ξεκινάει με τα windows από την σχετική ρύθμιση και το παρατάμε ήσυχο.:drummer: