About Foobar2000

Εγώ με το Monkey mote τα έχω ρυθμίσει έτσι.Αν βοηθάει...

Καταγραφή1.PNG

Καταγραφή.PNG

Στην IP θα βάλεις την δική σου φυσικά...

Έτσι, για την ιστορία, σχετικά με το πρόβλημα του φίλου atofios, κατά πάσα πιθανότητα δέν είχε επιλεγεί ώς output device το ντάκ με την ονομασία που το αναγνωρίζουν τα Windows (βάση του driver) μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα foobar.

Δηλαδή, στο menu του foobar πάμε πάνω αριστερά και επιλέγουμε File>Preferences>Playback>Output>Device και μετά μέσα απο το scroll-menu βρίσκουμε την ονομασία του ντάκ μας την επιλέγουμε. Πατάμε apply κάτω δεξιά και τέλος.

Πολλές φορές δεν φτάνει,πρέπει να ξανασεταριστεί κλικάροντας το ηχειάκι στην επιφάνεια εργασίας...δουλειές με φούντες δηλαδή και σπάσιμο νεύρων κάθε τόσο

Πολλές φορές δεν φτάνει,πρέπει να ξανασεταριστεί κλικάροντας το ηχειάκι στην επιφάνεια εργασίας...δουλειές με φούντες δηλαδή και σπάσιμο νεύρων κάθε τόσο

+1

Σε ευχαριστώ για αλλη μια φορά sokmav! με βοήθησε πολυ η εικόνα!

Σε έχω χρεωθεί κανονικά νομίζω :flipout::ernaehrung004:
(παρακαλώ,χαρά μου ειλικρινά!)

Σε έχω χρεωθεί κανονικά νομίζω :flipout::ernaehrung004:
(παρακαλώ,χαρά μου ειλικρινά!)

Τί, αυτό ήταν; Κανονίστε την επόμενη φορά να πέσει και κανένα φράγκο μεταξύ σας, έτσι, για το καλό!
:damnyou:
:flipout:

Τί, αυτό ήταν; Κανονίστε την επόμενη φορά να πέσει και κανένα φράγκο μεταξύ σας, έτσι, για το καλό!
:damnyou:

Αλληλεγγύη το λένε,αύριο μεθαύριο θα βοηθήσει κι αυτός,κι εγώ ασχετίδης είμαι γενικά,:flipout:

Για να το πω χοντρικά,το push κάνει αυτό που λέει.
Δηλαδή το player σπρώχνει τα δεδομένα προς το ντακ ή την κάρτα ήχου.
Το event αφήνει την κάρτα να κάνει κουμάντο και να τραβήξει τις πληροφορίες που θέλει.
Το δεύτερο όμως δεν λειτουργεί με όλα,όταν όμως λειτουργεί είναι και το καλύτερο για μια σειρά λόγων.

Απάντηση: Re: About Foobar2000

το δεύτερο εννοεις το event ?

Ναι,το event είναι σαφώς καλύτερο γιατί μεταξύ άλλων απλοποιεί κατά πολύ την διαδρομή των δεδομένων προς την κάρτα και μειώνει το latency κατά πολύ.
Βέβαια λένε πως η καινούργια έκδοση του wasapi καταργεί το push ή το αφήνει μόνο ως επιλογή για τυχόν ντακ που δεν λειτουργούν.

ok ευχαριστώ πολύ, οπότε καλά το έχω στο event δεν το πειράζω... έχει τίποτε άλλα μαγικά που θα έπρεπε να ξέρω ??? :Banane0:

ok ευχαριστώ πολύ, οπότε καλά το έχω στο event δεν το πειράζω... έχει τίποτε άλλα μαγικά που θα έπρεπε να ξέρω ??? :Banane0:

Οχι,το μόνο που χρειάζεται επιπλέον είναι μια αύξηση του buffer,το πόσο θα το βρεις μόνος σου δοκιμάζοντας.

ευχαριστώ και πάλι sokmav να είσαι καλά ρε φίλος να μας ξεστραβώνεις χαχαχα -bye-

Αμ εγώ δεν ξεστραβώνομαι λες;:flipout:
Κι εσύ να' σαι καλά ρε φίλε και να χαιρόμαστε τις μουσικές μας.:Banane0:

προχθές κατέβασα την εφαρμογή για χειρισμό του foobar από το android (0,90 ευρώ κόστος) και πραγματικά δουλεύει άψογα.Τρομερή εφαρμογή,βλέπει έναν δίσκο 1gb γεμάτο με υλικό και κάνει γρήγορη πλοήγηση (και η ταμπλέτα είναι της πλάκας από επεξεργαστή).

προχθές κατέβασα την εφαρμογή για χειρισμό του foobar από το android (0,90 ευρώ κόστος) και πραγματικά δουλεύει άψογα.Τρομερή εφαρμογή,βλέπει έναν δίσκο 1gb γεμάτο με υλικό και κάνει γρήγορη πλοήγηση (και η ταμπλέτα είναι της πλάκας από επεξεργαστή).

+1
Πιστεύω πως τέτοιες εφαρμογές εξυπηρετούν απολύτως ένα απ' τα χαρακτηριστικά του computer audio,την ευκολία.
Ακόμα όμως και σε κριτικές ακροάσεις,ελαχιστοποιούν τον χρόνο που θα ήταν -σηκώνομαι απ' την θέση ακρόασης,αλλάζω κομμάτι,ξανακάθομαι,κλπ...- που όσο να 'ναι δεν βοηθάει στην διαπίστωση διαφορών μεταξύ αρχείων π.χ...

και οχι μόνο αυτό sokmav....σου δίνει την δυνατότητα να τρέξεις το τραγούδι,κάτι που δεν κάνουν πολλά musicnetworkplayers,πχ το δικό μου pioneer n30 αλλά και τα περισσότερα. Από την άλλη στο θέμα δικτυακο ραδιόφωνο ένα musicnetworkplayer είναι πιο εύχρηστο.Πάντως και με το foobar μπορείς να ακούς εύκολα δικτυακό ραδιόφωνο αρκεί να εχεις αποθηκεύσει τα αρχεία των σταθμών από το vtuner. Tα φορτώνεις σαν μουσικά αρχεία και παίζουν μια χαρά.