Έτσι, για την ιστορία, σχετικά με το πρόβλημα του φίλου atofios, κατά πάσα πιθανότητα δέν είχε επιλεγεί ώς output device το ντάκ με την ονομασία που το αναγνωρίζουν τα Windows (βάση του driver) μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα foobar.
Δηλαδή, στο menu του foobar πάμε πάνω αριστερά και επιλέγουμε File>Preferences>Playback>Output>Device και μετά μέσα απο το scroll-menu βρίσκουμε την ονομασία του ντάκ μας την επιλέγουμε. Πατάμε apply κάτω δεξιά και τέλος.
Πολλές φορές δεν φτάνει,πρέπει να ξανασεταριστεί κλικάροντας το ηχειάκι στην επιφάνεια εργασίας...δουλειές με φούντες δηλαδή και σπάσιμο νεύρων κάθε τόσο
Σε ευχαριστώ για αλλη μια φορά sokmav! με βοήθησε πολυ η εικόνα!
Σε έχω χρεωθεί κανονικά νομίζω:ernaehrung004:
(παρακαλώ,χαρά μου ειλικρινά!)
Τί, αυτό ήταν; Κανονίστε την επόμενη φορά να πέσει και κανένα φράγκο μεταξύ σας, έτσι, για το καλό!
:damnyou:
![]()
το δεύτερο εννοεις το event ?
ok ευχαριστώ πολύ, οπότε καλά το έχω στο event δεν το πειράζω... έχει τίποτε άλλα μαγικά που θα έπρεπε να ξέρω ??? :Banane0:
στα 1000ms είναι και νομίζω ότι παίζει μια χαρά...
ευχαριστώ και πάλι sokmav να είσαι καλά ρε φίλος να μας ξεστραβώνεις χαχαχα![]()
προχθές κατέβασα την εφαρμογή για χειρισμό του foobar από το android (0,90 ευρώ κόστος) και πραγματικά δουλεύει άψογα.Τρομερή εφαρμογή,βλέπει έναν δίσκο 1gb γεμάτο με υλικό και κάνει γρήγορη πλοήγηση (και η ταμπλέτα είναι της πλάκας από επεξεργαστή).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.