Υπάρχει ηχιτική διαφορά ανάμεσα σε waspi event και kernel streaming?
Aν υποθέσουμε ότι το ντακ μπορεί να δεχτεί ατόφιο dsd σήμα (πχ teac 501), πως μπορεί να ρυθμιστεί το foobar για να το στέλνει ως έχει και όχι μετατρέποντας το σε pcm?
Σε περίπτωση που θέλω να παίξω ανακατεμένα pcm και dsd χρειάζεται να αλλάζω ρυθμίσεις κάθε φορά στο foobar?
Πάντως εγώ αν θέλω να παίζω ανακατεμένα,όταν παίζω με το σαυράκι και η έξοδος είναι η spdif,ότι αρχείο κι αν του βάλω το παίζει.Και DSD64 και DSD128,κλπ...
(Με το DSDIFF εγκατεστημένο βέβαια και επιλεγμένο sample rate τα 192000 που σηκώνει το συγκεκριμένο.)
Βέβαια σίγουρα έτσι τα μετατρέπει,αλλά είναι ευκολία μερικές φορές.)
Μου φαίνεται ότι εκεί θα καταλήξω στο τέλος.
Διόρθωσε το πρόβλημα με την Ελληνική γραμματοσειρά που τόνιζε τις λέξεις έστω και αν γραμμένες μόνο με κεφαλαία?
Διόρθωσε το πρόβλημα με την Ελληνική γραμματοσειρά που τόνιζε τις λέξεις έστω και αν γραμμένες μόνο με κεφαλαία?
Σε περίπτωση που θέλω να παίξω ανακατεμένα pcm και dsd χρειάζεται να αλλάζω ρυθμίσεις κάθε φορά στο foobar?
οχι δε χρειαζεται
Δεν χρειάζεται όταν παίζουμε με έξοδο την Spdif.
Όταν παίζουμε με τους ASIO πρέπει να αλλάζουμε κάθε φορά τους Asio του ντακ με το ASIO:foo_dsd_asio για να δουλεύει σωστά.
Αφού φυσικά έχουμε εγκαταστήσει την επέκταση.
Μιλάμε τώρα για να παίζουμε χωρίς μετατροπή,έτσι;
Μέσω ASIO proxy παίζω και δεν έχω βρει λόγο να αλλάζω config.
Φυσικά χωρίς μετατροπή.
Και με το KS παίζει πάντως χωρίς να αλλάζουμε κάθε φορά.
Και μάλιστα το KS είναι αυτό που προτιμούν οι σκληροπυρηνικοί audiophiles,ειδικά όταν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή και ως transport οπου σύμφωνα με τα λεγόμενα τους βάζει κάτω πολύ ακριβά players.
(Και είναι και ευκολία,το πιο απροβλημάτιστο mode.)
ΙΜΗΟ εάν θέλει κάποιος να είναι σκλυροπυρικος θα πάει σε Linux![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.