About Foobar2000

Στην κουβέντα στο νήμα για βελτίωση των windows,αναφέρθηκαν τα πειραματικά ASIO και WASAPI plug-in.
To λινκ για κατέβασμα για όποιον θέλει να παίξει είναι εδώ.

Παρακάτω ένα στιγμιότυπο με τις διαθέσιμες ρυθμίσεις.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Καλό παιχνίδι!

Σωκράτη δοκίμασα το asio 2 (είναι αυτό που με ενδιαφέρει) αλλά δεν παίζει τα dsd αρχεία.
Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες που είχε το συνημμένο read me αρχείο.

Κώστα μου,native ή DoP DSD ούτε το κανονικό παίζει,θέλει το foo_dsd_asio σαν έξοδο έτσι κι αλλιώς σε τέτοια περίπτωση.
Εννοείς πως δεν κάνει ούτε την μετατροπή για μη-DSD dac's;

Δεν δοκίμασα να πω την αλήθεια,θα δω και θα αναφέρω.

Δεν καταλαβαίνω πώς πρέπει να κατεβάσω το darkone 4.0. Πηγαίνω στην ιστοσελίδα στην οποία γίνεται παραπομπή στο παρόν φ'ορουμ, όμως έχει διάφορα για download και δεν ξέρω ποιο να πατήσω. Μπορεί κανείς να αναρτήσει μια φωτογραφία για να καταλάβω ο αδαής;

Αγαθοκλή,δεν μπορώ να σου ανεβάσω στιγμιότυπο τώρα αλλα ειναι επάνω-δεξιά στην σελίδα,λέει "download".
Ειναι ένα .zip 3-4 MB που περιέχει το αρχείο που πρέπει να μετονομάσεις όπως περιγράφουμε στο νημα του στησίματος,ένα .pdf που περιγράφει τα πάντα,κλπ.
Απαραίτητο το columns plug-in για το οποίο εχω επίσης σύνδεσμο στο πρώτο ποστ του στησίματος.
Αν συνεχίζεις να μην το βρίσκεις πες μου να ανεβάσω φωτό αργότερα.

Και στιγμιότυπο,το .zip κατεβαίνει από εκεί που δείχνει το βέλος.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Ευχαριστώ θερμά. Τα κατάφερα, μέχρι του σημείου που πρέπει να κάνω την ενέργεια import the configuration file, για να εισαγάγω το Darkone, κι εδώ μου βγάζει το μήνυμα ότι λείπει το waveform seekbar, επομένως δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Κατέβασε και πέρασε το από εδώ και ξαναπροσπάθησε,νομίζω πως το ίδιο είχε τύχει στον Τάκη πριν λίγο καιρό,κάπου υπάρχει το ποστ.

Ευχαριστώ πολύ! Με αυτό λύθηκε το πρόβλημα κι έχω μια υπέροχη και γεμάτη πληροφορίες οθόνη!

:ernaehrung004:
Το λυπηρό είναι πως ο δημιουργός του μας πληροφόρησε κάποια στιγμή πριν κάποιους μήνες πως θα εισαγόταν στο νοσοκομείο και γι' αυτό είχε διακόψει προσωρινά την έκδοση για win 10,κι από τότε δεν έχει αναρτήσει τίποτα νέο.
Κι είναι κρίμα γιατί αν κανείς παρακολουθεί στενά τις δημιουργίες του αλλά και το πόσο βοηθάει καταλαβαίνει για τι άνθρωπο πρόκειται.

Ας ευχηθούμε να είναι καλά.

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν, Σωκράτη. Πόση γενναιοδωρία για τόσο καλό σκοπό! Μακάρι να αποθεραπευτεί σύντομα.

οσο αφορα το asio2...απο που το κατεβαζω;

και οταν γινει η εγκατασταση υπαρχουν περαιτερω ρυθμισεις;

Γνωρίζετε αν μπορώ να ελέγχω τη λειτουργία του foobar μέσω android tablet;
Αν ναι, πρέπει το PC/laptop που είναι εγκατεστημένο να συνδεθεί με ethernet στο δίκτυο η αρκεί και wifi σύνδεση στο laptop;
Εννοείται ότι η μουσική θα βρίσκεται στο δίκτυο (πχ NAS) και όχι τοπικά στο laptop.

Μπορείς και παραμπορείς.
Εγώ το κάνω με το iPhone με monkey mote οπότε δεν ξέρω συγκεκριμένη εφαρμογή να σου προτείνω αλλα ξέρω πως σίγουρα γίνεται και σε android μιας και πολλοί φίλοι το κάνουν.
Αν δεν κάνω λαθος (διορθώστε με) γίνεται με το foobarcon.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ναι,αρκεί το wi-fi.

Re: Απάντηση: About Foobar2000

Μόλις δημοσίευσα το post πρόσεξα ότι μπορώ να ψάξω στο thread αυτό με λέξεις κλειδιά.
Οπότε θα ψάξω τις δημοσιεύσεις των φίλων του φόρουμ.
Σε ευχαριστώ πολύ!

Παρακαλώ,να ´σαι καλά.
Κι αφού ο τηλεχειρισμός αποτελεί βασική λειτουργία,οταν βρεις την άκρη με android τα προσθέτουμε συνολικά στο νημα του στησίματος. Περιμένουμε αποτελέσματα λοιπόν!

Μια βοηθεια καλοι μου ανθρωποι!
Εχω παρει το παρακατω dac...
http://www.athensproaudio.gr/el/musical-fidelity-v90-dac.html
Πριν μια μερα αξιωθηκα και το συνεδεσα με το κομπιουτερ.
Ενω παιζει απροβληματιστα απο την coax και την οπτικη (που εχω συνδεσει cdp και tv αντιστοιχα) απο την usb δεν επαιζε με τιποτα.
Ο foobar το εβρισκε κανονικα και σε ds και σε wasapi mode (δεν εχει asio) αλλα ηχο γοκο-τσοκο.
Εβαζε ενα μυνημα του στυλ uncover κλπ κλπ.
Στην απελπισια μου του αλαξα το output format που ηταν στο 16 και το εκανα 24 (και αυτο γιατι το αναγνωριζε σαν musical fidelity v 90 24/96).
Ευτυχως λαλησε αλλα η ερωτηση μου ειναι....καλα εκανα ...ετσι παιζει αυτο ή το εκανα τυχαια και αργοτερα θα παρω τον πουλο???:flipout:

Μολογατε ωρε παληκαρια!

Αν έχεις ρυθμίσει σωστά τα παίζει όπως ειναι,χωρις αλλαγές.
Εκεί απλώς ορίζεις την δυνατότητα.