About Foobar2000

Στο τελείως μαμά δεν γίνεται.
ΙΣΩΣ να υπάρχει περίπτωση για κάτι παρόμοιο αλλά με το Columns εγκατεστημένο,κάποιος μπορεί να το έχει παραμετροποιήσει έτσι.
Αλλά το βλέπω χλωμό.

Με ενεργοποιημένο το dynamic track titles μου κάνει σπασίματα στο internet radio. Υπάρχει κάποια λύση, ξέρει κανείς;

Απάντηση: Re: About Foobar2000

Κανένα, δεν ξέρω τι θέλει και διάλεξα no proxy.

Επέλεξε το μεσαίο (ΙΕ settings ) κι αν συνεχίσει να έχει θέμα αύξησε λίγο το buffer επάνω.
Γενικά όμως είναι και λίγο θέμα σταθμών μερικές φορές.Άλλοι στέλνουν σωστά κάποιοι άλλοι όμως στέλνουν σαν να ήταν ένα ατελείωτο κομμάτι χωρίς αρχή και τέλος.

Ευχαριστώ Σωκράτη, δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Η σύνδεση μου είναι 24άρα οπότε δε νομίζω να φταίει η ταχύτητα στο internet. Ο σταθμός είναι ο Rockradio1 και παίζει στα 192kbps, ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα.

Το ανοίγεις με το Winamp/iTunes link από εδώ,έτσι;
Σε εμένα παίζει μια χαρά προς το παρόν πάντως.
(από ποιότητα ήχου άστο όμως... )

Κάνε και μια επανεκκίνηση του foo μετά τις ρυθμίσεις πάντως για καλό και για κακό.

Έτσι ακριβώς το ανοίγω αλλά συνεχίζει τα σπασιματάκια. Παλιότερα δεν το έκανε, τι να πω.. Ευχαριστώ πάντως!

Δεν δοκιμάζεις και το λινκ που έχει στο τέλος που λέει port80;
Δεν χάνεις τίποτα..

Στο τελείως μαμά δεν γίνεται.
ΙΣΩΣ να υπάρχει περίπτωση για κάτι παρόμοιο αλλά με το Columns εγκατεστημένο,κάποιος μπορεί να το έχει παραμετροποιήσει έτσι.
Αλλά το βλέπω χλωμό.
Κατάλαβα. Το μόνο έξτρα ui πρόσθετο που έχω είναι το facets. Θα κάνω μια portable εγκατάσταση και θα το κοιτάξω.

Κάτι άλλο. Προσπαθώ να τραβήξω tags από τη freedb αλλά μερικά είναι σε κωδικοποιηση unicode και άλλα σε ansi. Το αποτέλεσμα είναι το foobar να εμφανίζει τα ελληνικά σαν κινέζικα. Τότε είμαι αναγκασμένος να πάω στο tag & rename και να κάνω από εκεί την εισαγωγή επιλεγοντας utf8 σαν κωδικοποιηση. Τι μπορώ να κάνω ώστε να αλλάζω μέσα από το foobar την κωδικοποιηση? Το μεσημέρι θα στείλω και screenshots

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου

Δοκίμασες να αλλάξεις fonts από το preferences>default user interface>colors and fonts;
Πολλές φορές είναι λύση.

Re: Απάντηση: About Foobar2000

Δεν δοκιμάζεις και το λινκ που έχει στο τέλος που λέει port80;
Δεν χάνεις τίποτα..

Δεν το είχα δει καν... Fixed! Ευχαριστώ!

Δοκίμασες να αλλάξεις fonts από το preferences>default user interface>colors and fonts;
Πολλές φορές είναι λύση.

Έχω παντού Arial. Δεν είναι αυτό. Το Foobar απ' ότι κατάλαβα διαβάζει μόνο unicode. Οπότε όταν βρίσκει ansi κωδικοποίηση μπερδεύεται. Στην επισυναπτόμενη εικόνα έχω ακριβώς το ίδιο album στα 2 προγράμματα. Στο tag&rename εμφανίζεται κανονικά ενώ στο foobar "κινέζικα".music.jpg

Οκ,τώρα κατάλαβα.
Δεν μιλάς για το foo,αυτό με την κωδικοποίηση το έχουμε πει άλλωστε και το ίδιο δεν έχει θέμα στο να εμφανίζει,όπως φαίνεται και στην playlist σου άλλωστε.
Το θέμα το έχει το freedb.org που κατεβάζει τα tags.
Αυτό από ότι ξέρω δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτόματα,μόνο κάτι χεράτες λύσεις έχω δει.
Σε όσα βέβαια είναι σωστά γραμμένα τα tags από μαμά δεν υπάρχει θέμα.

Οκ,τώρα κατάλαβα.
Δεν μιλάς για το foo,αυτό με την κωδικοποίηση το έχουμε πει άλλωστε και το ίδιο δεν έχει θέμα στο να εμφανίζει,όπως φαίνεται και στην playlist σου άλλωστε.
Το θέμα το έχει το freedb.org που κατεβάζει τα tags.
Αυτό από ότι ξέρω δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτόματα,μόνο κάτι χεράτες λύσεις έχω δει.
Σε όσα βέβαια είναι σωστά γραμμένα τα tags από μαμά δεν υπάρχει θέμα.

Κατάλαβα. Δυστυχώς δε θα υπάρξει το τέλειο software. Πραγματικά είναι το μόνο που με έχει χαλάσει. Αν το έκανε σωστά τότε θα μιλούσαμε για το απόλυτο. Μέσα σε λεπτά ξεπετάς ολόκληρους φακέλους με τη δομή που θες.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω ετοιμα presents;... Πατησα στο google βρηκα μονο ενα το οποιο ειναι ορι να ναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εννοω presents για eq