AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Αγόρασα με το που άνοιξε στις 10:30. Έχω και την επιβεβαίωση, οπότε μπορώ να πω:

YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LET'S ROCKKKKK!!!!!!!!

Πάντως είναι άθλιο από πλευράς Ticketpro το καπέλο 10% για αγορά από ίντερνετ. Και σε χρεώνουν και 5 ευρώ το courier.

Οντως. Κανονικά έκπτωση θα έπρεπε να είχε με την κάρτα όπως τα online shops επειδή δεν "τρώμε" εργασοώρα από το προσωπικό, όχι να χει και αύξηση. Τέλος πάντων, μια ακόμα αρπαχτή....

Re: Απάντηση: AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Πάντως είναι άθλιο από πλευράς Ticketpro το καπέλο 10% για αγορά από ίντερνετ. Και σε χρεώνουν και 5 ευρώ το courier.

Kαι όχι μόνο.... 60 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο δεν είναι δα και λογικό ποσό...

Δυστυχώς η δουλειά μου έχει απίθανα ωράρια και δε θα μπορώ να ξέρω αν θα είμαι ελεύθερος όυτε καν στα μέσα του Μαϊου.... οπότε 60 ευρώ είναι πολλά λεφτά για ρίσκο...:bigcry::bigcry:

Οπότε θα κάνω (αναγκαστικά) την επανάσταση μου και θα εναντιωθώ στο πανάκριβο εισιτήριο... (εκ του ασφαλούς...:flipout:)

Last edited:
Δεν ξέρω ρε παιδιά... υπερβολικά πολλά τα λεφτά τελικά.
Κι αν θες να είσαι με τα "ορκ" μπροστά, πρέπει να σκάσεις 90 ευρώ.

Thank you, but... no, thank you!

Στις θέσεις Vip, είναι 100 ευρώ μόνο! :2thumb22sup:
Δεν είναι και πάρα πολλά και γενικώς αν σκεφτούμε ότι
δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα και το τι σόου έχει να
πέσει, ε, τότε θα έλεγα ότι είναι μιά χαρά!

Στις θέσεις Vip, είναι 100 ευρώ μόνο! :2thumb22sup:
Δεν είναι και πάρα πολλά και γενικώς αν σκεφτούμε ότι
δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα και το τι σόου έχει να
πέσει, ε, τότε θα έλεγα ότι είναι μιά χαρά!

100 ευρώ ο μέσος εργαζόμενος στην Ελλάδα βγάζει σε 4-5 μέρες.... οπότε ναι, τα λες πολλά... θα μου πεις ο μέσος εργαζόμενος δε χρειάζεται να παει στους VIP, αλλά και στην αρενα, τα 60 ευρώ είναι 3 μέρες δουλειά...

(Οι υπολογισμοί έγιναν βάσει των 700 ευρώ που συζητάμε καθημερινά.....προφανώς υπάρχουν κάποιοι που παίρνουν 3000, και άλλοι που παίρνουν 400....)

Αναρωτιέμαι αν στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν ίδιες τιμές ή εμάς απλά μας φεσώνουν επειδή μπορούν.... :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Χώρια που με 60 ευρώ, πηγαίνεις σε 3 "κανονικές" συναυλίες και βλέπεις πιτσιρικάδες φρέσκους φρέσκους.

Είπαμε, AC/DC, αλλά όχι κι έτσι...

Τα αξιζουν μεχρι τελευταιο cent...
Εσεις οταν πατε πχ 50 χρονων και ειστε καταξιωμενοι στην δουλεια σας θα αξιωνετε τα ιδια με αυτα οταν ησασταν 25?
ac/dc !

Καλα καλά εντάξει, σας πιάσαν οι οικονομίες στις συναυλίες τώρα....και που ; στους ACDC που μιλάμε από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές και SETUP στον πλανήτη EARTH!
όταν πληρώνετε 4-5 ευρώ την κουταλιά τον καφέ, εκεί δεν σας πειράζει;

Για να μη συνυπολογίσω έναν ακόμα παράγοντα.

Είναι από τις συναυλίες που μαζεύουν πολλούς αρουραίους. Πάρα πολλούς...

Απάντηση: Re: AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Χώρια που με 60 ευρώ, πηγαίνεις σε 3 "κανονικές" συναυλίες και βλέπεις πιτσιρικάδες φρέσκους φρέσκους.

Είπαμε, AC/DC, αλλά όχι κι έτσι...

Αλλο legend στην ιστορία της μουσικής και άλλο φρέσκος πιτσιρικάς. Το αν δεν αρέσει το είδος αυτό της μουσικής σε κάποιους είναι άλλο πράγμα.

Επειδή κι εγώ έχωδει πιτσιρικάδες φρέσκους, μακάρι να είχαν το 1/10 της σκηνικής παρουσίας που έχουν τα συγκροτήματα θρύλοι.

Απάντηση: Re: AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Για να μη συνυπολογίσω έναν ακόμα παράγοντα.

Είναι από τις συναυλίες που μαζεύουν πολλούς αρουραίους. Πάρα πολλούς...

Αρουραίοι ξεαρουραίοι τέτοιου είδους συναυλίες δεν μπορούν να γίνουν σε καθεδρικό ναό καθισμένοι όλοι στις καρέκλες τους.
Και στην τελική, μην έρχεσαι εσύ, δεν σε πιέσαμε και με το ζόρι -bye-

όταν πληρώνετε 4-5 ευρώ την κουταλιά τον καφέ, εκεί δεν σας πειράζει;

Ο καφές μέσα στο Πολυτεχνείο κοστίζει 80 λεπτά.... έξω δεν ξέρω πια γιατί έχω να πιω πάνω από χρόνο, είχα ανοίξει και ανάλογο θρεντ στην εκτός :operator:

Είναι πολλά τα 60-100, δεδομένου ότι πήγα κι άκουσα τη Φιλαρμονική του Βερολίνου στο Ηρώδειο με 10-15 ευρώ φοιτητικό... (αν το δούμε ξερά και αντικειμενικά, είναι ΚΑΙ ιστορικότερο σύνολο, και σημαντικότερο ως το καλύτερο στο είδος του με διαφορά απ'το δεύτερο, και πολυπληθέστερο, άρα με μεγαλύτερο κόστος κίνησης και λειτουργίας). Χώρια που το Ηρώδειο έχει σαφώς λιγότερες θέσεις, άρα είναι πιο δύσκολο να γίνει απόσβεση του κόστους με 1000 άτομα απ'ότι με 50000.....

Last edited: