AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Re: Απάντηση: Re: AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Αλλο legend στην ιστορία της μουσικής και άλλο φρέσκος πιτσιρικάς. Το αν δεν αρέσει το είδος αυτό της μουσικής σε κάποιους είναι άλλο πράγμα.

Επειδή κι εγώ έχωδει πιτσιρικάδες φρέσκους, μακάρι να είχαν το 1/10 της σκηνικής παρουσίας που έχουν τα συγκροτήματα θρύλοι.

Τάσο μου, ξέρεις ότι τους γουστάρω τους AC/DC.

Αλλά θα τους έβλεπα μόνο αν ήμουν μπροστά μπροστά. Δηλαδή, το μόνο που με καλύπτει, είναι το εισιτήριο με το κατοστάρι...

Όντως, δεν τους βλέπεις καθιστός. Με την καμία.

Ακόμα και τα VIP στο ΟΑΚΑ είναι πολύ μακριά. Εάν πραγματικά θέλει κάποιος να δει τότε μόνο αρένα. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία πάντως. Έρχονται οι θεοί, τίποτα άλλο δεν έχει νόημα.

Ανω διάζωμα πλαι και κυαλια... δεν εχω όρεξη να βλεπω πλατες στην αρένα ουτε να ριξω ξύλο (για τους hardcore εμπρος μιλάω)... Μια δεκαετία όμως πίσω και Solo θα ημουν frontline.

Αν ειναι να κάθεσαι, κάθεσαι και σπίτι σου και βλέπεις και ακούς και πολύ καλύτερα.

Tι να την κάνω την αρένα ρε παιδες? αντι να ακουω ac/dc θα ακουω τα εξ' αμάξης "δε βλεπω, ξενέρωσα, παμε να φύγουμε" Eνταξει η αρένα εχει αλλη χάρη αλλα τι να κανουμε δε μπορουμε να τα έχουμε ολα δικά μας.
Ο παραλληλισμος του καναπε και dvd δε νομιζω οτι στέκει το να εισαι εκει ειναι αλλη φάση...

PS με τα κυαλια εχεις το καλλιτερο 3d γρο πλαν και δοκιμασμενα το ευχαριστιεσαι παρα πολυ...

γιατι στην αρένα ποσος κοσμος θα ειναι αρκετα μπροστα να βλέπει??? Οι υπολοιποι αρένα μέση και πίσω τερμα ειναι σε καλλύτερη μοίρα? τιποτα δε θα βλεπουν και θα εχουν σκασει και τα 90 .
Ειναι και η λύση να παω απο το πρωι να περιμένω για να μπω μεσα...αλλα ευχαριστω δεν θα πάρω

δεν κατάλαβες, το έχω ήδη προβλέψει, γι' αυτό ακριβώς πήρα δυό μέρες άδεια Πέμπτη-Παρασκευή, την μία για να πάω νωρίς και την άλλη για να συνέλθω από το ξύλο... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Η οποία είναι ιδανικό μέρος γενικά για συναυλίες.

Θα προτιμούσα με τα 1000 να γίνει εκεί.

Συμφωνώ (κι ας περπατώ 2 χιλιόμετρα κάθε φορά), εκεί θα περίμενα κι εγώ να γίνει, αλλά τελικά μάλλον είναι ΠΟΛΥ μικρό το μέρος για ACDC...

Επιτελους βρε παιδια,

Ερχονται...Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ανακοινωθει ακομα στο επισημο site του συγκροτηματος και λογο του οτι μην ξεχνατε οτι ειμαστε στην Ελλαδα......

Παντως οπως και να εχει πιστευω οτι για την γενια μας (30 και κατι) θα ειναι η τελευταια συναυλια που αξιζει να παμε.Τοσα χρονια εχουμε ακουσει απο κοντα πραγματικα "τερατα" της μουσικης που αγαπησαμε και μεγαλωσαμε.Τωρα ηρθε η ωρα να ακουσουμε και το αποθημενο ολων εμας.
Μετα απο αυτο πιστευω οτι εχουμε δει τα παντα.
Ολοκληρονομαστε σαν μουσικη γενια.
Τι να προτοθυμηθω?

SCORPIONS
PINK FLOYD
ACCEPT
METALLICA
DIO
DEEP PURPLE
HELLOWEEN
TWISTED SISTER
WHITESNAKE
DEF LEPPARD

και ποσα ακομη groups!!!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...
ΣΥΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

Θα σε μαλώσω, η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη, ( μην με παρεξηγήσεις -bye-), εκτός βέβαια εάν οι παρακάτω είναι στα πόσα ακόμη
Rory Gallagher,
Iron Maiden
Kreator,
Iced Earth
Epica
Ιan Gillan Band
Guns n' Roses
Saxon
Alice Cooper
King Diamond
Manowar,
Motorhead
Cult

Ok ΑC/DC είναι το κάτι άλλο.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Χώρια που με 60 ευρώ, πηγαίνεις σε 3 "κανονικές" συναυλίες και βλέπεις πιτσιρικάδες φρέσκους φρέσκους.

Είπαμε, AC/DC, αλλά όχι κι έτσι...

Στέργιο, :grinning-smiley-043συμφωνώ μαζί σου, έχω προβληματισθεί εάν αξίζει και το λέω με πλήρη επίγνωνση μιας και πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η σκηνική παρουσία και η φρεσκάδα σε ένα live.
Δεν πολυψύνομαι, αλλά ....ίσως να βρεθεί τελευταία στιγμή καμία προσκλησούλα :grinning-smiley-043σε τίποτε επίσημα.-bye-

PS με τα κυαλια εχεις το καλλιτερο 3d γρο πλαν και δοκιμασμενα το ευχαριστιεσαι παρα πολυ...

Συμφωνώ το είχα κάνει κι εγώ σε κάτι παιδικές παγοδρομίες με τα παιδιά που είχαμε. Βλέπεις τρομερά, χρώματα κουστούμια, κίνηση όντως 3D
Αλλά τώρα στους ACDC με τα κυάλια είναι κάπως....όταν χτυπάει κόκκινα η αδρεναλίνη με τα riffs είναι δυνατόν να κρατάς και να βλέπεις κυάλια; εδώ στο σπίτι και γίνεται κόλαση...

Ετσι ειναι.

Και το περπατηματάκι του έχει την ομορφιά του (κι εγώ παρκάρω μακρυά πάντα και περπατάω κανα μισάωρο) και η εξοχή και η διαδρομή από και προς την Αθήνα το ίδιο.

Γενικά σου δίνουν την αίσθηση της φυγής από την καθημερινότητα (η οποία συνάδει με την έννοια της rock συναυλίας).

Ενώ από την άλλη το ΟΑΚΑ είναι δίπλα στο σπίτι και τίγκα στο τσιμέντο. Πολύ ''ψυχρή'' κατάσταση.

χαχαχ τα έχεις προβλέψει όλα Τάσο!!!

Ειπαμε δε μπορουμε να τα έχουμε ολα.
Το προτιμώ έτσι παρα καθόλου...

Οσο αφορα το 3d ειναι σε σχέση παντα με το dvd και σπίτι που ειπωθηκε πριν!