AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Η Μούμια 4.
Εννοείται παρά τα χρονάκια μας ότι ήμουνα αρένα. Ο παλμός τρελός πριν καν αρχίσουν οι θεοί. Με το που σβήσανε τα φώτα και ξεκίνησε το βιντεάκι της εισαγωγής όλοι τσιτωθήκανε. Φυσικά με το που άρχισαν τα μπαμ και μπουμ και ξεκινήσανε να παίζουν το Rock'n'roll train, η αρένα πήρε φωτιά. Δεν θα πω όλα τα τραγούδια αλλά ενδικτεικά αυτό που έγινε στο Hell's Bells, TNT, Let there be Rock, Whole Lotta Rosie, For theose about to Rock, δεν περιγράφεται. Απίστευτο ξύλο και ένταση σε μια αρένα φωτιά.
Ο ήχος λίγο μας τα χάλαγε κάποιες φορές, αλλά σε τέτοια ένταση δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Τα παληκάρια μας σίγουρα μας αποζημιώσανε και για τα λεφτά που δώσαμε αλλά και για την αναμονή.
2 ώρες γεμάτες rock και χωρίς μπλα μπλα και μαμακίες.
Άντε τώρα να δούμε και Saxon το καλοκαιράκι.

συμφωνω σε ολα και επαυξανω για τον ηχο.
στην αρενα ηταν μουντος, δεν ξεχωριζες ποιος επαιζε τι.
μολις εκανε σολο ο θεος καθαριζε η κιθαρα του και ακουγες τελεια, μετα ξανα βαβουρα.
κριμα γιατι σε ολα τα αλλα α ψ ο γ ο ι...

Re: Απάντηση: AC/DC στην Ελλαδα 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ

Στο thunderstruck και στο TNT (και οχι μόνο) πρεπει να έγινε το αδιανόητο εκει κατω...
Εεεεεεετσι!

Και το ατέλειωτο solo του Angus και η εμφάνισή / ανύψωσή του στο βάθρο τρελό show!

Τα σκηνικά / φωτα κλπ από τα καλύτερα που έχω δει ποτε.

Αλλά σε αυτά τα πράγματα, τα ''τεχνικά'' μένουν πίσω και αυτό που μετράει είναι το vibe!

Εμπειρία ζωής λέμε!

Έπαιξαν καταπληκτικά !!

Περάσαμε φοβερά, φυσικά μέσα στο πλήθος, στην αρένα.

125 λεπτά χωρίς σταματημό !!

Κ λίγες φωτογραφίες με iPhone :

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0104.jpg
    IMG_0104.jpg
    220.3 KB · Views: 103
  • IMG_0106.jpg
    IMG_0106.jpg
    230.7 KB · Views: 105
  • IMG_0108.jpg
    IMG_0108.jpg
    226.6 KB · Views: 106
  • IMG_0109.jpg
    IMG_0109.jpg
    174.3 KB · Views: 104
  • IMG_0110.jpg
    IMG_0110.jpg
    176.3 KB · Views: 106
Ισως η καλυτερη συναυλια που εγινε στην Ελλαδα !
Ημουν αρενα και το ευχαριστηθηκα ! Αριστα σκηνικα ,κορυφαιος ηχος και μια αρενα που εδωσε ρεστα. Θα ηθελε να εβλεπα απο τις κερκιδες πως φαινοταν αλλα θα ψαξω κανενα βιντεακι για να δω την πραγματικη "ΚΟΛΑΣΗ".
Χασατε οσοι δεν ηρθατε!
We salute you !!

επαυξανω, καταπληκτικη συναυλια, παλμος και ενεργεια στο φουλ,ο καλυτερος ηχος που εχω ακουσει σε αρενα, ο κοσμος πολυ καλος, ροκαδες περα ως περα. Χθες επρεπε να ξεκινησουμε κομμα!

Την ωρα που σημανε η καμπανα μου κοπηκαν τα γονατα.Στην κυριολεξια κοντεψα να βαλω τα κλαματα.20 χρονια αναμονης ειναι αυτα.
Αν αυτοι ειναι οι γεροι που δεν μπορουν τοτε εγω ειμαι 120 χρονων και ας εχω τα μισα τους σχεδον χρονια.
ΟΙ AC/DC ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ TOY ROCK N' ROLL.
Τελικα και που αργησαν να ερθουν δεν εγινε και τιποτα αφου ειναι τοσο φρεσκοι οσο τις εποχες του bac in black.Δεν τολμω να σκεφτω πως θα ηταν τα λαιβ τους τοτε.
Το μονο που θα ηθελα ειναι πιο καθαρο ηχο στα σολα του Ανγκους για τον οποίο το μονο που μπορω να πω ειναι

ANGUS YOUNG IS GOD AND I LIVE TO SERVE HIM

Πραγματικά πολύ ωραία συναυλία. Ήχος όχι ιδιαίτερα καλός και πρέπει να πω ότι ο Angus έχανε κάτι νότες που και που. Ιδίως το Thunderstruck το δολοφόνησε λίγο στην αρχή. Ο παλμός του κόσμου αρκετά καλός. Πολύ ωραία ήταν όταν έδειχνε στα video wall στιγμιότυπα από κοπέλες όπου μπορούσες να διακρίνεις από τα πρόσωπά τους και το κλίμα που επικρατούσε (όπως και άλλα πράγματα αλλά όσοι πήγαν ξέρουν για τί μιλάω). Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν ότι δεν ήταν πήχτρα το στάδιο. Νομίζω ότι ένα τέτοιο συγκρότημα θα έπρεπε να το τιμήσουμε παραπάνω. Επίσης είδα και αρκετούς ξένους στη συναυλία. Γενικά όμως μου άρεσε πολύ αν και καλύτερη συναυλία παραμένει των Black Sabbath!

Υ.Γ. Οι "Answer" που βγήκαν ως support στην αρχή άρεσαν σε κανέναν? ΕΙλικρινά δεν έχω ξανατύχει σε συναυλία που να μην μπορώ να διακρίνω ούτε μία λέξη από όσα λέει ο τραγουδιστής!!!

Υ.Γ. Οι "Answer" που βγήκαν ως support στην αρχή άρεσαν σε κανέναν? ΕΙλικρινά δεν έχω ξανατύχει σε συναυλία που να μην μπορώ να διακρίνω ούτε μία λέξη από όσα λέει ο τραγουδιστής!!!
Ειναι παααααρα πολυ καλοί!

Ο ήχος, ειδικά στα φωνητικά, τους αδίκησε.

Γενικως παντως (ακόμα και στους AC/DC) ο ήχος δεν ηταν και ο καλύτερος....

For those about to rock, ''fire''.jpg

Πυυυυυυυυρ!!!!!!!

Το Rock'n'roll δεν έχει ηλικία, Τα έδωσαν όλα και έσκισαν.
Απλά απίστευτοι και το κλίμα στο Ο.Α.Κ.Α, επίσης απίστευτο!!!
:grinning-smiley-043

Υ.Γ σταματήστε να ασχολήστε με τον ήχο, εδώ μιλάμε γιά πάρτυ!!!!!

Άσε γιατί στο τσακ είμαι να τραβήξω καμιά ''γκαζιά'' μετά από το χθεσινό και να
τα κάνω ομελέτα τα πάνελ!!!! :flipout::flipout::flipout: