accuphase e 202 vintage amplifier.

@kyriakosmar, αν θες να είναι ξεκάθαρα τα μηνύματα σου σαν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ποστ
καλό είναι να χρησιμοποιείς το Reply With Quote, ώστε να είναι σαφές που απευθύνεσαι
για τους υπόλοιπους που διαβάζουν.

Στα 2 τελευταία μηνύματα σου που περιείχαν απαντήσεις πρόσθεσα τα quote.

@kyriakosmar, αν θες να είναι ξεκάθαρα τα μηνύματα σου σαν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ποστ
καλό είναι να χρησιμοποιείς το Reply With Quote, ώστε να είναι σαφές που απευθύνεσαι
για τους υπόλοιπους που διαβάζουν.

Στα 2 τελευταία μηνύματα σου που περιείχαν απαντήσεις πρόσθεσα τα quote.

οκ ευχαριστώ.

Φίλε Κυριάκο, τελικά τόσο πολύ σε πείραξε που δεν κέρδισες εσύ τον ενισχυτή ; (αστειεύομαι - εντάξει;;)) Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να ξέρεις ότι η τύχη είναι ..τυφλή !

Last edited:
Χαρίζω ,προσφέρω ,δωρίζω κάτι σε κάποιον.Η κλήρωση είναι η διαδικασία επιλογής του (κάποιου)

Εσύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι να τον πουλήσεις.Δικός σου είναι.
Προς θεού δε θα σου πω εγώ τι να κάνεις.
Αλλά νομίζω ότι και εσύ είσαι ο μόνος που ενώ κέρδισε κάτι την επομένη λέει ότι θα το πουλήσει.

δεν θα μου πεις τι θα κανω αλλα μου λες.και μαλιστα επιμενεις.αυτη τη στιγμη ειναι ο μονος ενισχυτης που εχω και αν δεν τον ειχα κεδιση δεν θα ακουγα τιποτα.
θα τον κρατησω λοιπον οσο τον χρειαζομαι και μετα θα τον πουλησω.εσυ αν κερισεις κατι καντο οτι θελεις.εγω βαριεμαι και αλλαζω συνεχεια μηχανηματα τι να κανουμε.

Φίλε Κυριάκο, τελικά τόσο πολύ σε πείραξε που δεν κέρδισες εσύ τον ενισχυτή ; (αστειεύομαι - εντάξει;;)) Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να ξέρεις ότι η τύχη είναι ..τυφλή !

Με πείραξε? μόνο με πείραξε.Αφού να φανταστείς δε μπορώ να κοιμηθώ.(και γω αστειεύομαι εντάξει)
Όσο για την τύχη ομολογώ πως δεν τόξερα.

δεν θα μου πεις τι θα κανω αλλα μου λες.και μαλιστα επιμενεις.αυτη τη στιγμη ειναι ο μονος ενισχυτης που εχω και αν δεν τον ειχα κεδιση δεν θα ακουγα τιποτα.
θα τον κρατησω λοιπον οσο τον χρειαζομαι και μετα θα τον πουλησω.εσυ αν κερισεις κατι καντο οτι θελεις.εγω βαριεμαι και αλλαζω συνεχεια μηχανηματα τι να κανουμε.

Ωραία λοιπόν σου εύχομαι από καρδιάς να τον ερωτευτείς τόσο που να μην τον κρατήσεις όσο σου χρειάζεται αλλά για πάντα.
Και μόνο για οφθαλμόλουτρο.

Ωραία λοιπόν σου εύχομαι από καρδιάς να τον ερωτευτείς τόσο που να μην τον κρατήσεις όσο σου χρειάζεται αλλά για πάντα.
Και μόνο για οφθαλμόλουτρο.

η αληθεια ειναι οτι μ,αρεση πολυ.

H ζωή γι'αυτό είναι ωραία και εξελίσσεται,επειδή δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο!
Ο διαφορετικός τρόπος σκέψεις των ανθρώπων,είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

o ενισχυτης συνδεθηκε με εναν trupath 2x300/4 και οπως ηταν αναμενομενο ο ηχος βελτιωθηκε.μπορης να ακουσης πλεον οποιοδηποτε ειδος μουσικης χωρις προβλημα.η στερεφωνικη εικονα εγινε πιο
σταθερη και απεκτησε μεγαλυτερο βαθος και πλατος.
εχω την αισθηση παντως οτι ο accu μπορη και καλυτερα με εναν καλυτερο τελικο η μονος του με ενα πιο ευκολο ηχειο γιατι η μουσικοτητα μειωθηκε ελαφρως.
ενα αλλο τεστ που εκανα ηταν να συνδεσω τον τελικο απευθειας απο την impact twin που χρησιμοποιω σαν πηγη και μεσω του accu και να συγκρινω
δεν ακουσα καμοια σχεδον διαφορα πραγμα που δειχνη καλα υλοποιημενο προενισχυτικο σταδιο χωρις να προσθετη η να αφαιρη κατι.

Το μόνο που έχω να κάνω σαν σχόλιο είναι το παρακάτω
εάν ο ενισχυτής της accu έχει καμία σημαντική ακουστικά αξία σήμερα
μάλλον θα το είχαν κλέισει το μαγαζί
Τώρα γιά αυτόν που πηρε τον ενισχυτή πιστεύω να κατάλαβε το τι εστι Αccu

Το μόνο που έχω να κάνω σαν σχόλιο είναι το παρακάτω
εάν ο ενισχυτής της accu έχει καμία σημαντική ακουστικά αξία σήμερα
μάλλον θα το είχαν κλέισει το μαγαζί
Τώρα γιά αυτόν που πηρε τον ενισχυτή πιστεύω να κατάλαβε το τι εστι Αccu

γιατι να μην εχει δηλαδη;τα κυκλωματα ειναι ιδια εδω και πολλα πολλα χρονια.κατα τα αλλα ολο και κατι ηξερα.
φανταζομαι τι θα κανουν οι μεγαλοι τελικοι.

Απάντηση: Re: accuphase e 202 vintage amplifier.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά απο τότε μέχρι σήμερα στην τεχνολογία των ενισχυτών.Μόνο το "κούρδισμα" των συσκευών απο εποχή σε εποχή για ευνόητους λόγους!

Απάντηση: Re: accuphase e 202 vintage amplifier.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά απο τότε μέχρι σήμερα στην τεχνολογία των ενισχυτών.Μόνο το "κούρδισμα" των συσκευών απο εποχή σε εποχή για ευνόητους λόγους!

Έχεις απόλυτο δίκιο!