Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εντάξει έστειλα email. Σκασιλα μου η εγγύηση. Και να μου στείλουν άλλον NVME δεν θα τον χρησιμοποιήσω ούτε για αστείο. Θα πάω να πάρω ένα επώνυμο.
Αυτό το σκουπίδι έχει.
Λέω να τον δοκιμάσω στο κυρίως pc μην τυχόν και δεν είναι ο NVME και ειναι κάτι άλλο.
αυτος ειναι απο τους λιγους επωνυμους με αξιολογες ταχυτητες.Τι nvme να πάρω; Η χρήση είναι 1 αρχείο word/excel και internet. Και στα τσακίρ κέφια και κανά pdf.
Και 512GB είναι μια χαρά. Το ξέρω ότι οι κορυφαίοι είναι κάτι Samsung Pro αλλά βγαίνουν από 1ΤΒ και πάνω και βέβαια είναι πανάκριβοι.
Αστείο να κάνει ο ssd πιό ακριβά από το minipc.
Kingston και Crucial καλά λόγια διαβάζω γενικά.
Ο NV3 ειναι κλασικός δίσκος ακόμη και σε σοβαρά μηχανήματα, προφανώς δεν θα καταλαβαινες την παραμικρή διαφορα.Πήγα τον κινεζοssd σε κατάστημα για ανάκτηση δεδομένων (ψιλοπονεσε) και τον έφτιαξαν! Άλλαξαν τον controller λέει. Δουλεύει κανονικα. Εννοείται δεν τον εμπιστεύομαι. Μου λέει μπορεί και να κρατήσει περισσότερο τωρα, αν έχεις δεύτερη θέση βαλτον για κάνα backup.
Οπότε πήρα Kingston kc3000 (130 ευρώ 512GB) λόγω ότι έχει DRAM .
O nv3 σειρά δεν έχει dram.
Σιγά μην έβλεπα καμιά διαφορά στην πράξη βέβαια....τέλος πάντων.
Τελικά το μηχανάκι έχει θέσεις για 2 NVME. Οι Kingston έχουν το acronis μέσα. Λέω να βάλω τον παλιό στην παλιά του θέση και τον νέο στην Νέα θέση και να κάνω clone disk. Βαριέμαι αφόρητα να στηνω από την αρχή drivers -windows-office κλπ.
Γίνεται; Ο παλιός είναι 1TB και ο νέος 512GB . Φυσικά ούτε 100GB δεν έχει ο παλιός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.