Acemagic mini-pc;

17 June 2006
26,017
Αθήνα
Επειδή βαριέμαι αφάνταστα να φτιάχνω για άλλη μια φορά κτήνος μπαούλο, έλεγα να πάρω κάποιο από αυτά.
Ο μόνος φόβος μου είναι ο θόρυβος που φυσικά δεν έχουν επώνυμο ανμιστήρα π.χ. noktua όπως βάζω στο μπαούλο μου.
Η χρήση μου είναι αστεία: office + internet. Αντε να ανοίξω και μια 4Κ ταινία για μερικά δευτερόλεπτα να τσεκάρω αν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι.
ΜΗΔΕΝ παιχνίδια βέβαια.

Εχεις κανένας σας εμπειρία από τέτοια μηχανάκια;

Λειτουργουν καλα και σωστα αν ειναι επωνυμα.
Ακουστα την εχω αυτην αλλα νομιζω οτι η πιο καλή "κινεζικη" (δεν αναφερομαι πχ σε υλοποιησεις της Asus και σια.) ειναι της Minisforum

Μπορεις να τους βαλεις και googletv σε usb stick και να τα κανεις media player στην TV.
Με καποιους περιορισμους βεβαια, το DolbyVision ειναι work in progress ακομη στα pc, και αν ο κινεζος δε βαλει hdmi 2.1 (συνηθως βλεπω 2.0 στα φτηνα να βαζουν) δε θα περναει HD audio. Αλλα αρκετους δεν τους ενδιαφερουν αυτα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επειδή βαριέμαι αφάνταστα να φτιάχνω για άλλη μια φορά κτήνος μπαούλο, έλεγα να πάρω κάποιο από αυτά.
Ο μόνος φόβος μου είναι ο θόρυβος που φυσικά δεν έχουν επώνυμο ανμιστήρα π.χ. noktua όπως βάζω στο μπαούλο μου.
Η χρήση μου είναι αστεία: office + internet. Αντε να ανοίξω και μια 4Κ ταινία για μερικά δευτερόλεπτα να τσεκάρω αν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι.
ΜΗΔΕΝ παιχνίδια βέβαια.

Προσφατα πηρα για τα νεα μας γραφεία 8 απο τα παρακάτω.

Παντελώς αθορυβα σαν να μην υπάρχουν.
Πήρα και 2 απο αυτα Αν δεν σε ενδιαφερει το Gaming εδω είσαι, και αυτά δεν τα ακους καθόλου.

Υπάρχει και καλή λύση, της framework, ωστόσο με τη διαφορά στο κόστος που φαντάζεσαι.
Έρχεται και με noctua αν θέλεις.

ΜΗΔΕΝ παιχνίδια βέβαια.

Eγω ειχα περσι (ακριβως για αυτην την χρηση που περιγραφεις ως μια ευκολη λυση και οχι ενεργοβορα....) ενα απο το MINIS FORUM το EM680 Mini PC

Τελειο μηχανακι ετρεχε σφαιρα , εγκατασταση λειτουργικα τελεια αλλα ......στις 3 ημερες αρχισε το ανεμιστηρακι να κανει θορυβο και αν ξεβιδωνα το καπακι να καθαρισω το ανεμιστηρακι μπας και σταματησει ...χανοταν η εγγυηση !!! συμφωνα με τον κατασκευαστη οπως οπως ηταν με συνοπτικες διαδικασιες το γυρισα πισω (Αμαζον).

Δεν θα ξαναδοκιμαζα αν δεν ηταν απο ελληνικη αγορα με εκτεταμενη εγγυηση 5ετιας......

Last edited:
ε; πανέμορφο; Τέλος πάντων, δεν θα το βλέπω ποτέ γιαί θα είναι κάτω από το γραφείο.

καλά.. δεν βλέπεις τα σχεδιαστικά highlight ;; τον διακόπτη "γωνία" ;; τις ασύμμετρες γραμμές χαμηλά στις γρίλιες εξαερισμού ;;; το πάνω μέρος πως το χωρίζει σε 2 τμήματα ;;

μόνο σκέτο κουτί δεν είναι αυτό....

Τους ρώτησα αν το ανοίξω τι γίνεται με την εγγύηση.
Σας παραθέτω την απάντηση τους (το φυσιολογικό αναμενόμενο)

Attachments

• Screenshot_20251011_080056_K-9 Mail.jpg
    Screenshot_20251011_080056_K-9 Mail.jpg
    135 KB · Views: 35
Μπορείτε να μου πείτε εδώ και πολλά χρόνια τι κόλλημα έχουν φάει όλα αυτά τα μικρά PC (Lenovo κλπ) με το display port; Αφού το HDMI είναι το διεθνές standard για την εικόνα.
Για να έχουν δουλειά οι ανταπτοράδες;

Και δεν είναι θέμα χώρου. Τον ίδιο χώρο πιάνει και το display port.