Acemagic mini-pc;

Ετσι οπως ειναι το συστημα ψυξης (αυτό το αστειο, βεβαια), οι τρυπες δεν θα κανουν διαφορα..

Στείλτο πίσω…
Αν και το επόμενο σου κάνει τα ίδια άνοιξε το.
Ακόμα καλύτερα πάρε τα χρήματα σου πίσω και ψαξου για άλλες λύσεις.

Στείλτο πίσω…
Αν και το επόμενο σου κάνει τα ίδια άνοιξε το.
Ακόμα καλύτερα πάρε τα χρήματα σου πίσω και ψαξου για άλλες λύσεις.
Το στέλνω πίσω για αντικατάσταση. Αν και το άλλο είναι τα ίδια θα βάλω χέρι.

• Like
Reactions: vlad66
Δυστυχώς είναι out of stock πλέον το δικό μου μοντέλο και δεν μπορούν να μου στείλουν αντικατάσταση το ίδιο. Μου λένε ότι θέλω, είτε refund ή να πάρω κάποιο άλλο.
Με 150 ευρώ επιπλέον τώρα βλέπω έχουν αυτό με 32GB/1TB

refunt

Σου στραβωσε απο την αρχη η φαση, παρε τα λ7 σου πισω και φτιαξε ενα σωστο οπως το θες.

refunt

Σου στραβωσε απο την αρχη η φαση, παρε τα λ7 σου πισω και φτιαξε ενα σωστο οπως το θες.
.....ακριβως...
να μαζεψει τα καταλληλα parts,να παρει και ενα απο τα πολλα ωραια mini case που κυκλοφορουν και να φτιαξει ενα minipc οπως ακριβως το θελει.

Δυστυχώς είναι out of stock πλέον το δικό μου μοντέλο και δεν μπορούν να μου στείλουν αντικατάσταση το ίδιο. Μου λένε ότι θέλω, είτε refund ή να πάρω κάποιο άλλο.
Με 150 ευρώ επιπλέον τώρα βλέπω έχουν αυτό με 32GB/1TB
Ναι, πάρε πιο δυνατή cpu, θα κάνει λιγότερο θόρυβο 😆

.....ακριβως...
να μαζεψει τα καταλληλα parts,να παρει και ενα απο τα πολλα ωραια mini case που κυκλοφορουν και να φτιαξει ενα minipc οπως ακριβως το θελει.
Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Τα κάναμε πολλές φορές αυτά, και βάλε noctua, και βάλε καλές πάστες σοκαλατίνα 😁, και fanless κάρτες γραφικών.....ιστορίες για αγριους. Ένα απλό pcάκι θέλω για χρήση office/internet. Δεν ζητάω xtreme σκηνικά. Μόνο ένα πράγμα θέλω να είναι: αξιόπιστο.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Τάσο , προσωπικά πιστευω πως οτι mini pc τετοιου μικρού μεγέθους και να παρεις με windows λειτουργικο.....τετοιες θερμοκρασιες θα βλεπεις κ τετοιους θορυβους θα ακους..

Εαν παιζει σφαιρα κ δεν κολλαει μπορει κ να το κραταγα...

Επισης εαν κ εχω παρατησει αυτο το αθλημα καιρο...αυτο π μ ειχε μεινει απο παλια ειναι πως ναι μεν οι AMD και ATI ειναι οι πιο γρηγοροι επεξεργαστες αλλά ανεβάζουν τρελες θερμοκρασιες κ παντα τις απεφευγα...προτιμώντας intel and nvidia..

Τέλος τέτοιες θερμοκρασίες ανεβάζει και το Gigabyte Aero KD OLED 4K 15.6" , π έχω , ανοίγοντας μονο το chrome με καμια 10ρια καρτελες βεβαια...(κατι π τραβαει ηδη 1 gb ram) κ παρολο π εχει 2 δυνατα ανεμιστηρακια κ εξαερισμο κ παρολο που του εχω απο κατω κινεζια με 5 τουρμπο ανεμιστηρια...

Final thoughts: Σαν τον πυργο του PC δεν υπαρχει οταν ειδικα μιλαμε για ψύξη...

Μα το ανάποδο ισχύει. Οι AMD είναι πιο κρύοι ,δεν έχουν τόσο απαιτήσεις σε ψύξη, και δεν ρουφάνε τόσο ρεύμα σε σχέση με τους Intel.
Λαθος θυμαμαι τότε...😁

Σχετικά με τις ATI πάντως εχω καψει 3 καρτες γραφικών από το 2006 κ μετά.. 2 σε πυργο και 1 στο προηγουμενο λαπτοπ...ε δεν θα εκανα κ 4η φορά το ίδιο λάθος... 😊

Τι σκοπευεις τελικα να κανεις;; Παιζει τουλαχιστον σφαιρα;;

Εννοείται έπαιζε σφαίρα. Και όταν ήταν 60 βαθμούς κελσίου δεν ακουγόταν το ανεμιστήρακι. Στους 80 βαθμούς στρόφαρε.
Αλλά να είναι σε idle 60 βαθμούς; Ντροπή. Και πόσο θα ζούσε ο επεξεργαστής με τέτοιες θερμοκρασίες πάντα;
Ειλικρινα δεν ξέρω αν είναι όλα τα mini-pc έτσι ή πετυχα "λαχείο".

Εννοείται έπαιζε σφαίρα. Και όταν ήταν 60 βαθμούς κελσίου δεν ακουγόταν το ανεμιστήρακι. Στους 80 βαθμούς στρόφαρε.
Αλλά να είναι σε idle 60 βαθμούς; Ντροπή. Και πόσο θα ζούσε ο επεξεργαστής με τέτοιες θερμοκρασίες πάντα;
Ειλικρινα δεν ξέρω αν είναι όλα τα mini-pc έτσι ή πετυχα "λαχείο".
Πάντως Τασο με ενα προχειρο της πλακας ψαξιμο π εκανα στο google αυτή η συγκεκριμένη σειρά παραδίδει τα όπλα στους 100 βαθμούς.. ενω για gaming και αλλα βαρια προγραμματα εχει σαν φυσιολογικό το εύρος 80 - 90 βαθμούς..

IMG_0376.jpegIMG_0377.jpeg

Normal 80-90 ;;;; Δεν είμαστε καλα. Εγώ χτύπαγα 80 χωρίς gaming ομως. Μόνο με Firefox πολλές σελίδες με YouTube 4k κλπ.Μην μου πεις ότι το έστειλα πίσω τσάμπα.

Last edited:
Μα το ανάποδο ισχύει. Οι AMD είναι πιο κρύοι ,δεν έχουν τόσο απαιτήσεις σε ψύξη, και δεν ρουφάνε τόσο ρεύμα σε σχέση με τους Intel.
Κάτι ψιλοθυμόμουν τελικά..από τα παλιά....ματι μη με πιασει...σκυλος!!!😁

IMG_0378.jpeg

Βρε Τασο, τα ειπαμε: Ολα αυτα τα μικρά με τα αστεια συστηματα ψύξης, ετσι ειναι.

Επίσης, επειδή είπες για αξιοπιστία: Αυτό ειναι το τελευταίο που μπορείς να περιμένεις από αυτές τις Κινεζιές (και όχι μόνο λόγω συστήματος ψύξης).

Για να έχεις μία εικόνα πάντως:

Οι περίπου 50 σε idle δεν ειναι καθόλου περίεργοι πλέον.

Φαντασου πχ στο σπίτι με 9950X3D αλλά με τέρας 3*140 υδρόψυξη, οι 45 ειναι το ελάχιστο που βλέπω και αν απλά ανοιξω κανα PDF ή μερικά tabs σε browser (και CPU usage κάτω από 15%), ανεβαίνω στους 65 για πλακα.

Ταλαιπωρείσαι αδίκως, αφου θες ησυχία και αξιοπιστία, δωσε κάτι παραπάνω και φτιάξε κάτι μικρό της προκοπής.

Ακόμα καλύτερα πάρε ένα Mac mini M4 αν θες καινούριο ή μτχ ακόμη πιο φθηνό και ησυχάζεις από όλα αυτά ….

• Like
Reactions: takisot
Priceless η ψυχική υγεία. Ούτε στον εχθρό μου.
'Υπερβολικος'....

Δωστου μια ευκαιρια, προκειμενου να δοκιμαζεσαι με την καθε 'κινεζουλα' που μια θα παιζει και μια οχι και αφου η INTEL εγκατελειψε το χωρο, το mac mini μια εξαιρετικη επιλογη.
Το σεταρεις ΜΙΑ φορα και μετα απλα το ξεχνας οτι υπαρχει... ουτε θορυβος, ουτε τπτ...