Acemagic mini-pc;

Priceless η ψυχική υγεία. Ούτε στον εχθρό μου.

Αν θες ψυχική υγεία πας σε Mac. Αν απολαμβάνεις τον μαζοχισμό, παλεύεις να σεταρεις κινέζικα κουτιά με windows προσπαθώντας μάταια να τα μεταμορφώσεις σε Mac mini

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν όμως δεν θες Ψυχικη υγεία και σου αρεσει το ρισκο κ το χτυποκαρδι... 😁 ...κ για αλλα πιθανον members που μπορεί να ενδιαφέρονται…υπάρχουν άπειρες αυθεντικές κινεζιές ..απο το αγαπημένο μου αλιεξπρες που στελνονται από Ισπανία παρακαλώ..στις 25 Νοέμβρη στην πόρτα σας...ποσο χαλια να παίζουν ρε γαμώτοοο για ιντερνετ browsing and μικρο δουλειές…..(σημ. εαν γινει μακακια απο πλευρας πωλητη το αλιεξπρες δεν συγχωρεί...τα λεφτα στην τσεπη εξολοκληρου..απλα for your info).

Στα 180 ευρώ , 170 kai 140 αντίστοιχα....Οσο εκανε περίπου η αναβαθμιση μόνο του προηγουμενου μοντελου του Τάσου…..και με windows 11 pro pre installed παρακαλώ...:ROFLMAO:

Last edited:
Ενταξει αυτα που εβαλες εχουν fake specs, αλλα υπαρχουν αλλα πολυ τιμια για τα χρηματα τους, οπως αυτα που βγηκαν πριν λιγες μερες σε προσφορα:
To πρωτο θα κανει παρεα στην TV μου σε λιγες μερες...

Εννοείται έπαιζε σφαίρα. Και όταν ήταν 60 βαθμούς κελσίου δεν ακουγόταν το ανεμιστήρακι. Στους 80 βαθμούς στρόφαρε.
Αλλά να είναι σε idle 60 βαθμούς; Ντροπή. Και πόσο θα ζούσε ο επεξεργαστής με τέτοιες θερμοκρασίες πάντα;
Ειλικρινα δεν ξέρω αν είναι όλα τα mini-pc έτσι ή πετυχα "λαχείο".

Έτσι είναι και δεν θα είχες πρόβλημα :)

Το μόνο θέμα είναι ο θόρυβος.

• Like
Reactions: Sotiris
Ενταξει αυτα που εβαλες εχουν fake specs, αλλα υπαρχουν αλλα πολυ τιμια για τα χρηματα τους, οπως αυτα που βγηκαν πριν λιγες μερες σε προσφορα:
To πρωτο θα κανει παρεα στην TV μου σε λιγες μερες...
Ειχες καποιο απο τα 3 και ηταν τσεκαρισμενο με cpu z?? 😁

Αποκλειεται ο τυπος να πουλησε πανω απο 800 κοματια εκαστος γι καθε ενα π εστειλα και να ηταν ολα μπουρδελε..θα ειχε μεινει στις 10 πωλήσεις...με τα τοσα αρνητικα feedback...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Recently ordered one of these. When I checked the task manager (and also system information), it showed Intel i9-8950HK, but it was showing only 4 cores / threads and a lower cache size. So I downloaded CPU-Z and it showed the CPU as Intel N5095 (which is the other option in most of these listings). BIOS shows the same. So apparently, they are just hacking the system info and selling N5095 as i9 for a slightly higher price. I contacted the seller about this and they said they had 'mistakenly' shipped a wrong machine and they will check with the warehouse agent etc, but never responded again."

Λογικό.. μπορεί να είναι αρκετά παλιός ο Core i9 8950HK, αλλά όχι και 200€ με 16GB RAM / 1TB SSD...

• Wow
Reactions: vadergr and djmnv81

"Recently ordered one of these. When I checked the task manager (and also system information), it showed Intel i9-8950HK, but it was showing only 4 cores / threads and a lower cache size. So I downloaded CPU-Z and it showed the CPU as Intel N5095 (which is the other option in most of these listings). BIOS shows the same. So apparently, they are just hacking the system info and selling N5095 as i9 for a slightly higher price. I contacted the seller about this and they said they had 'mistakenly' shipped a wrong machine and they will check with the warehouse agent etc, but never responded again."

Λογικό.. μπορεί να είναι αρκετά παλιός ο Core i9 8950HK, αλλά όχι και 200€ με 16GB RAM / 1TB SSD...
Μπράβο Δημήτρη!! Tρελή ανακάλυψη. Με εναν τέτοιο εστω κ με celeron θα μπορεσει να κανει κάποιος την δουλεια του λες για browsing and αλλες μικροβλακειουλες ?? Φυσικα θα θελει κ νεα εγκατασταση windows γιατι με το custom ο κινεζος μπορει να σε αποτελειώσει εν μια νυκτί...

Καποια στιγμη θα τσιμπήσω κ εγω ενα τετοιου τυπου pcaki γιατι εχω ενα κενο μονιτορ 26αρι π με περιμενει εις τας εξοχάς.

Επειδή έχω ένα chuwi mini PC με τον Intel N100, να πω ότι είναι αισθητά ανώτερος των παλιών αναιμικων Atom, και είναι ικανός για οποιαδήποτε βασική εργασία υπολογιστή εφόσον δεν έχει άσχημο συνοδευτικό hardware.
Με έναν καλό nvme και dual channel αποδίδει εξαιρετικά για το κόστος του.

• Like
Reactions: djmnv81
Τασο σε παρακαλώ και τελειως λακωνικά πες μου γιατι χαζευω το site που αγορασες κ ο κερσορας παιζει αρκετα συχνα πανω στο buy it now καποιων intel models των μοντελων Ace Magic .....ειναι και Black Friday...

Τι σε χαλασε τι σου αρεσε με μπουλετς εαν δεν βαριεσαι ξανα να τα εχω συγκεντρωτικά...

- Είναι οντως αυτα τα specs...??
- Κάνει θορυβο ο ανεμιστηρασ σαν αεροπλανο... στυλ παλιου ps4?? Ποσο θα εκτιμουσες τα db θορυβου του??
- Καίει τοσο πολύ που φτιάχνεις μάτια στην επιφανεια του ?
- Επαιζε σφαιρα 4Κ το youtube ?
- Η περιηγηση στο λειτουργικο ήταν ομαλή ??
- Έπιανε καλα το wifi του ?
- Τι τσιπακι τωρα ηχου ειχε αυτο...προλαβες να βγαλεις/ακουσεις ηχο??

Προλαβες να δεις καποια απο τα παραπανω πριν το σουταρεις ?? Δεν θελω πολλά , ΝΑΙ Κ ΟΧΙ.... :ROFLMAO:

Τασο σε παρακαλώ και τελειως λακωνικά πες μου γιατι χαζευω το site που αγορασες κ ο κερσορας παιζει αρκετα συχνα πανω στο buy it now καποιων intel models των μοντελων Ace Magic .....ειναι και Black Friday...

Τι σε χαλασε τι σου αρεσε με μπουλετς εαν δεν βαριεσαι ξανα να τα εχω συγκεντρωτικά...

- Είναι οντως αυτα τα specs...?? Ακριβώς. Καμιά απάτη.
- Κάνει θορυβο ο ανεμιστηρασ σαν αεροπλανο... στυλ παλιου ps4?? Ποσο θα εκτιμουσες τα db θορυβου του??
Σαν PS4;;;; Ούτε καν ακούγεται μέχρι 60 βαθμούς. Στους 80 ακούγεται ένας θόρυβος όπως των laptop
- Καίει τοσο πολύ που φτιάχνεις μάτια στην επιφανεια του ?
Καμιά σχέση.
- Επαιζε σφαιρα 4Κ το youtube ?
Ναι
- Η περιηγηση στο λειτουργικο ήταν ομαλή ??
Ναι
- Έπιανε καλα το wifi του ?
Δεν είμαι κριτήριο γιατί το ρούτερ ήταν στο μισό μέτρο στην κυριολεξία.
- Τι τσιπακι τωρα ηχου ειχε αυτο...προλαβες να βγαλεις/ακουσεις ηχο??
Αδιάφορος ο ήχος. Εβαλα ένα ζευγάρι ηχείακι για να ακούγεται κάνα YouTube.
Προλαβες να δεις καποια απο τα παραπανω πριν το σουταρεις ?? Δεν θελω πολλά , ΝΑΙ Κ ΟΧΙ.... :ROFLMAO:

Το σούταρα γιατί δεν μου άρεσε που ανέβαζε 80 βαθμούς θερμοκρασια για πλάκα.

Παρήγγειλα αυτό το μοντέλο με μια χρηματική διαφορά επειδή ήταν out of stock. Ναι ξέρω με τρώει ο κώλος μου 😁😁

• Love
Σαν PS4;;;; Ούτε καν ακούγεται μέχρι 60 βαθμούς. Στους 80 ακούγεται ένας θόρυβος όπως των laptop

Καμιά σχέση.

Ναι

Ναι

Δεν είμαι κριτήριο γιατί το ρούτερ ήταν στο μισό μέτρο στην κυριολεξία.

Αδιάφορος ο ήχος. Εβαλα ένα ζευγάρι ηχείακι για να ακούγεται κάνα YouTube.

Το σούταρα γιατί δεν μου άρεσε που ανέβαζε 80 βαθμούς θερμοκρασια για πλάκα.

Παρήγγειλα αυτό το μοντέλο με μια χρηματική διαφορά επειδή ήταν out of stock. Ναι ξέρω με τρώει ο κώλος μου 😁😁

Σ ευχαριστώ Τάσο!!! Πάντως ειχες κανει καλη ερευνα για αυτα τα μαραφετια γιατι ξεπουλησε η εταιρεια αρκετα μοντελα με ωραιους συνδυασμους κ τωρα εχει αρκετα σε out of stock κατασταση...τοσο στο site της οσο κ στον αντιπροσωπο της στο αλιεξπρες απο γερμανικο καταστημα... Δεν πειραζει την επόμενη φορά.!!! :cry:

Γυμνο να το παρω δεν θα αξιζει γιατι για να φτιαξω εδω 1 tb ssd and 32 DDR4 θα παει στο θεο το συνολο....

Αδειο μ εβγαινε 320 ευρωπουλα...

Screenshot 2025-11-18 181240.png

100 ευρώ έχει ο 1ΤΒ ένας samsung . Οι 32GB μνήμες DDR4 πόσο να έχουν;
Θα στο κανω πιο τσιπικο το μοντελο... με.... Kingston = 76.80
Στις μνημες τρωω φόλα... 😁

Με το αντιστοιχο εξαντλημενο πακετο απο το site στα 470......😭

Screenshot 2025-11-18 184526.png

Σ ευχαριστώ Τάσο!!! Πάντως ειχες κανει καλη ερευνα για αυτα τα μαραφετια γιατι ξεπουλησε η εταιρεια αρκετα μοντελα με ωραιους συνδυασμους κ τωρα εχει αρκετα σε out of stock κατασταση...τοσο στο site της οσο κ στον αντιπροσωπο της στο αλιεξπρες απο γερμανικο καταστημα... Δεν πειραζει την επόμενη φορά.!!! :cry:

Γυμνο να το παρω δεν θα αξιζει γιατι για να φτιαξω εδω 1 tb ssd and 32 DDR4 θα παει στο θεο το συνολο....

Αδειο μ εβγαινε 320 ευρωπουλα...

View attachment 261134

Αν διάβασα σωστά τα γερμανικά, έχει μεταλλικό σασί ;;

Ωπςςςς
Στον Τάσο η ερώτηση..

Αν διάβασα σωστά τα γερμανικά, έχει μεταλλικό σασί ;;

Ωπςςςς
Στον Τάσο η ερώτηση..
Ναι, Αυτό που πήρα τώρα έχει μεταλλικό σασί . Οπως επίσης και εξαερισμό που τραβάει από κάτω που σημαίνει μπορεί να μπει ψύξη για laptop. Ο ανεμιστήρας είναι στον πάτο ενώ στο προηγούμενο ο ανεμιστήρας ήταν στο ταβάνι.

• Like
Reactions: vlad66
Θα στο κανω πιο τσιπικο το μοντελο... με.... Kingston = 76.80
Στις μνημες τρωω φόλα... 😁

Με το αντιστοιχο εξαντλημενο πακετο απο το site στα 470......😭

View attachment 261147

Βέβαια σου θυμίζω ότι στα 470 ευρώ δεν έχει επώνυμα υλικά. Ξεχνάς και τα kingston και τα corsair.....

• Like
Βέβαια σου θυμίζω ότι στα 470 ευρώ δεν έχει επώνυμα υλικά. Ξεχνάς και τα kingston και τα corsair.....
Μπορει κ να χτυπησω το δικο σου κ να αλλαξοπιστησω σε επεξεργαστη...τουλαχιστον ακομα ειναι διαθεσιμο!!! Δεν θα παιζω και Battlefield στην τελική!! Αρα το sum up :

439 το πακετο με το εκπτωτικο κουπονι των 130
Και έξοδα αποστολής ? ? ?
Χρόνος π σου εκανε το προηγουμενο για να ερθει??

Σ ευχαριστώ Τάσο!! Είσαι ένα καλος Influencer!!!! 🫶

υγ. Απο οτι βλεπω ειναι καλο και για gaming...ρε το 15 επι 15....

Last edited: