Το στέλνω πίσω για αντικατάσταση. Αν και το άλλο είναι τα ίδια θα βάλω χέρι.Στείλτο πίσω…
Αν και το επόμενο σου κάνει τα ίδια άνοιξε το.
Ακόμα καλύτερα πάρε τα χρήματα σου πίσω και ψαξου για άλλες λύσεις.
.....ακριβως...refunt
Σου στραβωσε απο την αρχη η φαση, παρε τα λ7 σου πισω και φτιαξε ενα σωστο οπως το θες.
Ναι, πάρε πιο δυνατή cpu, θα κάνει λιγότερο θόρυβοΔυστυχώς είναι out of stock πλέον το δικό μου μοντέλο και δεν μπορούν να μου στείλουν αντικατάσταση το ίδιο. Μου λένε ότι θέλω, είτε refund ή να πάρω κάποιο άλλο.
Με 150 ευρώ επιπλέον τώρα βλέπω έχουν αυτό με 32GB/1TB
![]()
ACEMAGIC W1 AMD Ryzen 7 8745HS/H255 Mini PC
Ausgestattet mit einem Ryzen 7 8745HS/H255-Prozessor mit 8 Kernen und 16 Threads, Dual-Channel-DDR5 bei 5600 MHz, um Hochgeschwindigkeits-Multitasking zu ermöglichen und kreative Aufgaben sowie Spiele zu unterstützen. Unterstützt 3-Bildschirm-Ansicht und bis zu 8K-Video. Die metallische...acemagic.eu
Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Τα κάναμε πολλές φορές αυτά, και βάλε noctua, και βάλε καλές πάστες σοκαλατίνα.....ακριβως...
να μαζεψει τα καταλληλα parts,να παρει και ενα απο τα πολλα ωραια mini case που κυκλοφορουν και να φτιαξει ενα minipc οπως ακριβως το θελει.
Λαθος θυμαμαι τότε...Μα το ανάποδο ισχύει. Οι AMD είναι πιο κρύοι ,δεν έχουν τόσο απαιτήσεις σε ψύξη, και δεν ρουφάνε τόσο ρεύμα σε σχέση με τους Intel.
Πάντως Τασο με ενα προχειρο της πλακας ψαξιμο π εκανα στο google αυτή η συγκεκριμένη σειρά παραδίδει τα όπλα στους 100 βαθμούς.. ενω για gaming και αλλα βαρια προγραμματα εχει σαν φυσιολογικό το εύρος 80 - 90 βαθμούς..Εννοείται έπαιζε σφαίρα. Και όταν ήταν 60 βαθμούς κελσίου δεν ακουγόταν το ανεμιστήρακι. Στους 80 βαθμούς στρόφαρε.
Αλλά να είναι σε idle 60 βαθμούς; Ντροπή. Και πόσο θα ζούσε ο επεξεργαστής με τέτοιες θερμοκρασίες πάντα;
Ειλικρινα δεν ξέρω αν είναι όλα τα mini-pc έτσι ή πετυχα "λαχείο".

Priceless η ψυχική υγεία. Ούτε στον εχθρό μου.Ακόμα καλύτερα πάρε ένα Mac mini M4 αν θες καινούριο ή μτχ ακόμη πιο φθηνό και ησυχάζεις από όλα αυτά ….
'Υπερβολικος'....Priceless η ψυχική υγεία. Ούτε στον εχθρό μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.