Επειδή μετά τη βοήθεια των φίλων στο άλλο thread ψήθηκα :FSGSFGS4: και εγώ για τον H5360 και μάλιστα άμεσα, δύο ερωτησούλες:
1) Εκτός από το σύστημα της nvidia το manual γράφει ότι υποστηρίζει και το σύστημα DLP 3D: "Choose this item while using DLP 3D glasses, quad buffer (NVIDIA/ATI...) graphic card and HQFS format file or DVD with corresponding SW player". Αυτό αν κατάλαβα καλά, παίζει με γυαλιά π.χ. της XPAND κατευθείαν χωρίς την ανάγκη emmiter? Σε αυτή τη περίπτωση θα μπορώ να συνδέσω απευθείας ένα 3d blu-ray player το οποίο υποστηρίζει "checkerboard output" όπως τα Panasonic BDT300 και BDT350 και να βλέπω 3d blu-ray disks χωρίς την ανάγκη PC με nvidia?
2) Απο πού προτείνετε να τον αγοράσω (χρειάζομαι και βάση οροφής)
Tnx!
1.καλά κατάλαβες....αν και δεν καταλαβαίνω πώς συγχονίζονται τα ενεργά γυαλιά αυτά...
για τα δισκάκια 3δ blue ray θα κοιτάξεις στο άλλο νήμα για την απάντηση της nvidia που δεν κάνει κάν λόγο για 3d blue ray disc player...μιλάει για ένα κοινό br player που όλοι λίγο πολύ έχουμε....παρατάυτα αν και τον έχω πάνω από ένα εξάμηνο δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο
2.απο το technixx τον πήρα και εγώ...για βασούλα κυκλοφορούν πολλές πρε´πει να μπεις σε ένα σάιτ να δεις...
να διευκρινήσω και 2-3 πραγματακια γύρω από το τι είναι αυτός ο προβολέας....
φυσικά δεν θυμήθηκε ξαφνικά η acer να μπει στην αγορά των προβολέων χωρίς λόγο...με την έλευση του 3δ έχει πολλούς λόγους ....εκατομμύρια θα έλεγα ελέω κομπιουτεράδων που με το σύστημα της nvidia τα παιχνίδια απογειώνονται....
κάντε μου μια χάρη ....googlarete αυτόν και τον optoma hd 66....δείτε τις φοτο ...από πάνω ...τις θύρες σύνδεσης πίσω ....το μπροστινό μέρος και τέλος τα specs.....o acer h5360 EINAI O KΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΤΟΜΑ...το μόνο που ουσιάστικά αλλάζει είναι ότι η acer έκανε το τηλεχειριστήριο καρτούλα που κουμπώνει πάνω στον προβολέα και είναι και πανέμορφο αλλά και λειτουργικό...και το brand name .....
δεν γνωρίζω για καμία συνεργασία των εταιρειών αλλά οπως καταλαβαίνετε αυτά δεν κυκλοφορούν και προς τα έξω .....ποιά εταιρεία ακολούθησε ποιά....απλώς αν πείς σε ένα κομπιουτερά να αγοράσει ένα 3δ προτζέκτορα θα σου πεί οτι ο acer ειναι γνωστή εταιρεία...και ο οπτόμα του θυμίζει κατάστημα οπτικών.....
μόνο που η acer έκανε και ένα πολύ ωραίο τρικάκι....πήρε την λάμπα των 185 watt του οπτόμα και την αντικατέστησε με μια 200 watt για περισσότερη φωτεινότητα στο 3δ.....
κατά τα άλλα είναι τόσο ίδιοι οι 2 προβολείς που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί κυκλοφορούν και οι 2 ταυτόχρονα...
θα το πω και για άλλη μια φορά....ο προβολέας είναι πολύ καλός και στο 2d....αξίζει η αγορά του και μόνο για αυτό ....το μόνο που αν θέλετε κοιτάτε είναι αν ανήκετε στην πολύ μικρή ομάδα των ανθρωπων που ενοχλούνται απο το rainbow γιατί με τροχό 3χ και μεγάλη φωτεινότητα το τόξο υπάρχει.....εμένα προσωπικά ποτέ δεν με ενοχλουσε...αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα....
http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD66.htm
http://www.projectorcentral.com/Acer-H5360.htm
κοιτάξτε και τους 2 σε αντιπαραβολή για να καταλάβετε τι σας λέω....