Acer H5360

δεν έχει πέσει κάποιο 3d blue ray disc στα χέρια μου....το monsters vs aliens νομίζω ότι το δίνουν και με τα γυαλιά της samsung???

αν παιδιά γνωρίζετε τπτ για καμιά υλοποίηση καλού player για το 3d vision απο arcsft cyberlink...ktl...πείτε μου...

μια και αναφέρθηκες στο πλαίσιο...εγώ έχω αυτήν επι 2 ......αλλά είναι 4:3...κατα τα άλλα δεν έχω πρόβλημα..μέχρι τώρα...και είναι και στα 129 ευρο τώρα....\
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...s/White-Box-Projector-Screen-2-30-X-1-72m.htm

δεν έχει πέσει κάποιο 3d blue ray disc στα χέρια μου....το monsters vs aliens νομίζω ότι το δίνουν και με τα γυαλιά της samsung???

αν παιδιά γνωρίζετε τπτ για καμιά υλοποίηση καλού player για το 3d vision απο arcsft cyberlink...ktl...πείτε μου...

μια και αναφέρθηκες στο πλαίσιο...εγώ έχω αυτήν επι 2 ......αλλά είναι 4:3...κατα τα άλλα δεν έχω πρόβλημα..μέχρι τώρα...και είναι και στα 129 ευρο τώρα....\
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...s/White-Box-Projector-Screen-2-30-X-1-72m.htm

Ρίξε μια ματιά εδώ, λέει και για BR 3D...
http://www.tomshardware.com/reviews/3d-vision-projector-acer-h5360,2687.html

νασαι καλά για το άρθρο....
τέλοσπάντων μόλις πέσει κα´τι στα χέρια μου θα το δοκιμάσω.....αλλά με 130 ευρό κόστος γυαλιών πήρα μόνο ένα...προς το παρόν...που θα πάει δεν θα πέσει η τιμή??

Απάντηση: Re: Acer H5360

Κυκλοφορεί ετσι και αλλιως στο Internet αλλα side by side 3D που δεν το παιζει το σύστημα της nvidia

Απάντηση: Re: Acer H5360

Mάλλον για αυτή με βλέπω που είναι 16:9 για να με καλύπτει το φορματ
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...eens/Medium-Projection-Screen-2-40X1-65-M.htm

Ειναι που ειναι φωτεινός ο προβολεας ,με gain 1,2 εισαι ετοιμος για ανάκριση. :smile:
Καλυτερα θα ηταν να έβρισκες οθονη με ουδέτερο gain 1,0

όχι έχει δίκιο το παιδί που μου το έστειλε το άρθρο ...κάνει λόγο για το power dvd 10 mk2 που μπορεί και παίζει 3d blue ray disc με το σύστημα της nvidia....μια χαρούλα...

Re: Απάντηση: Re: Acer H5360

Ειναι που ειναι φωτεινός ο προβολεας ,με gain 1,2 εισαι ετοιμος για ανάκριση. :smile:
Καλυτερα θα ηταν να έβρισκες οθονη με ουδέτερο gain 1,0

δεν είναι και πολυ υπερβολικό ....αν και έχεις ένα δίκιο....

αλλά και αυτές που πήρα εγώ στο 1.1 νομίζω είναι ....και δεν αντιμετωπίζω και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα
σε αυτές τις κατηγορίες τιμής ..πάλι καλά που βρίσκουμε και οθόνες...

θα μπορείς να προβάλεις και στο φως της μέρας.....ή θα βλέπουνε όλοι το βράδυ που θα μαζευστε με γυαλιά ηλίου....θα κάνουν και σολάριουμ...λολ...

πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω οτι θα αντιμετωπίσεις το παραμικρό με το 1 και κάτι gain...

θα μπορείς να προβάλεις και στο φως της μέρας.....ή θα βλέπουνε όλοι το βράδυ που θα μαζευστε με γυαλιά ηλίου....θα κάνουν και σολάριουμ...λολ...

πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω οτι θα αντιμετωπίσεις το παραμικρό με το 1 και κάτι gain...
ευχαριστω για τις συμβουλες σας θα τις ακολουθησω

Επειδή μετά τη βοήθεια των φίλων στο άλλο thread ψήθηκα :FSGSFGS4: και εγώ για τον H5360 και μάλιστα άμεσα, δύο ερωτησούλες:
1) Εκτός από το σύστημα της nvidia το manual γράφει ότι υποστηρίζει και το σύστημα DLP 3D: "Choose this item while using DLP 3D glasses, quad buffer (NVIDIA/ATI...) graphic card and HQFS format file or DVD with corresponding SW player". Αυτό αν κατάλαβα καλά, παίζει με γυαλιά π.χ. της XPAND κατευθείαν χωρίς την ανάγκη emmiter? Σε αυτή τη περίπτωση θα μπορώ να συνδέσω απευθείας ένα 3d blu-ray player το οποίο υποστηρίζει "checkerboard output" όπως τα Panasonic BDT300 και BDT350 και να βλέπω 3d blu-ray disks χωρίς την ανάγκη PC με nvidia?
2) Απο πού προτείνετε να τον αγοράσω (χρειάζομαι και βάση οροφής)
Tnx!

Το μονο κακο ειναι, οτι δεν ειναι συμβατοι με το side by side 3D, που με ενδιαφερει, λογω δορυφορικης.
Φίλε μου αν έχεις το 3d vision της Nvidia μπορείς να δεις κανονικότατα δορυφορικά (side-by-side δηλ.) 3d μέσω του stereoscopic player. Στο λέω γιατί εγώ ήδη βλέπω έτσι μέσω του DM800. Και εξηγούμαι:
Ανοίγεις τον explorer και μπαινεις στη σελίδα του DM800. Κάνεις click στο πρόγραμμα που θέλεις να δεις από το PC (π.χ. με VLC). Θα ανοίξει το VLC και θα δεις την διπλή εικόνα να παίζει. Kάνεις copy το αντίστοιχο .m3u link που σου δείνει κάτω αριστερά και κλεινεις το VLC.
Μετά ανοίγεις τον stereoscopic player, επιλέγεις "open URL" και κάνεις paste το λινκ.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (για να αρχίσει το streaming) σου ζητάει (μια φορά μόνο) να επιλέξεις τον τύπο του 3d (side-by-side, left image first), επιλέγεις και αναλογία 16:9, κάνεις full screen με double-click, φοράς τα γυαλιά της Nvidia και είσαι έτοιμος! Έτσι είδα τον τελικό του mundial αλλά σε 22'' στο samsung monitor....

Επειδή μετά τη βοήθεια των φίλων στο άλλο thread ψήθηκα :FSGSFGS4: και εγώ για τον H5360 και μάλιστα άμεσα, δύο ερωτησούλες:
1) Εκτός από το σύστημα της nvidia το manual γράφει ότι υποστηρίζει και το σύστημα DLP 3D: "Choose this item while using DLP 3D glasses, quad buffer (NVIDIA/ATI...) graphic card and HQFS format file or DVD with corresponding SW player". Αυτό αν κατάλαβα καλά, παίζει με γυαλιά π.χ. της XPAND κατευθείαν χωρίς την ανάγκη emmiter? Σε αυτή τη περίπτωση θα μπορώ να συνδέσω απευθείας ένα 3d blu-ray player το οποίο υποστηρίζει "checkerboard output" όπως τα Panasonic BDT300 και BDT350 και να βλέπω 3d blu-ray disks χωρίς την ανάγκη PC με nvidia?
Tnx!
H καλυτερη τιμή αυτη την στιγμή ειναι από την technixx αξιοπιστο μαγαζί της θεσσαλονικης εγω από εκει παρηγγειλα , δεν θα έχω και κοστος μεταφοράς.

Re: Απάντηση: Acer H5360

Ακυρο...

Δε ξέρω τι από τα δύο που ρωτάς είναι άκυρο, αλλά η σελίδα είναι το κλασικό web interface του 800αρη, η ανάλυση θα είναι αυτή που έχεις ρυθμίσει στο PC σου (θεωρητικά 720p) και το frame rate 120hz για 3d

Tnx!

1.καλά κατάλαβες....αν και δεν καταλαβαίνω πώς συγχονίζονται τα ενεργά γυαλιά αυτά...
για τα δισκάκια 3δ blue ray θα κοιτάξεις στο άλλο νήμα για την απάντηση της nvidia που δεν κάνει κάν λόγο για 3d blue ray disc player...μιλάει για ένα κοινό br player που όλοι λίγο πολύ έχουμε....παρατάυτα αν και τον έχω πάνω από ένα εξάμηνο δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο

2.απο το technixx τον πήρα και εγώ...για βασούλα κυκλοφορούν πολλές πρε´πει να μπεις σε ένα σάιτ να δεις...

να διευκρινήσω και 2-3 πραγματακια γύρω από το τι είναι αυτός ο προβολέας....

φυσικά δεν θυμήθηκε ξαφνικά η acer να μπει στην αγορά των προβολέων χωρίς λόγο...με την έλευση του 3δ έχει πολλούς λόγους ....εκατομμύρια θα έλεγα ελέω κομπιουτεράδων που με το σύστημα της nvidia τα παιχνίδια απογειώνονται....

κάντε μου μια χάρη ....googlarete αυτόν και τον optoma hd 66....δείτε τις φοτο ...από πάνω ...τις θύρες σύνδεσης πίσω ....το μπροστινό μέρος και τέλος τα specs.....o acer h5360 EINAI O KΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΤΟΜΑ...το μόνο που ουσιάστικά αλλάζει είναι ότι η acer έκανε το τηλεχειριστήριο καρτούλα που κουμπώνει πάνω στον προβολέα και είναι και πανέμορφο αλλά και λειτουργικό...και το brand name .....

δεν γνωρίζω για καμία συνεργασία των εταιρειών αλλά οπως καταλαβαίνετε αυτά δεν κυκλοφορούν και προς τα έξω .....ποιά εταιρεία ακολούθησε ποιά....απλώς αν πείς σε ένα κομπιουτερά να αγοράσει ένα 3δ προτζέκτορα θα σου πεί οτι ο acer ειναι γνωστή εταιρεία...και ο οπτόμα του θυμίζει κατάστημα οπτικών.....

μόνο που η acer έκανε και ένα πολύ ωραίο τρικάκι....πήρε την λάμπα των 185 watt του οπτόμα και την αντικατέστησε με μια 200 watt για περισσότερη φωτεινότητα στο 3δ.....

κατά τα άλλα είναι τόσο ίδιοι οι 2 προβολείς που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί κυκλοφορούν και οι 2 ταυτόχρονα...

θα το πω και για άλλη μια φορά....ο προβολέας είναι πολύ καλός και στο 2d....αξίζει η αγορά του και μόνο για αυτό ....το μόνο που αν θέλετε κοιτάτε είναι αν ανήκετε στην πολύ μικρή ομάδα των ανθρωπων που ενοχλούνται απο το rainbow γιατί με τροχό 3χ και μεγάλη φωτεινότητα το τόξο υπάρχει.....εμένα προσωπικά ποτέ δεν με ενοχλουσε...αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα....
http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD66.htm
http://www.projectorcentral.com/Acer-H5360.htm
κοιτάξτε και τους 2 σε αντιπαραβολή για να καταλάβετε τι σας λέω....