Φίλε απαιτείς συγνώμες όταν συνεχώς αφήνεις υπονοούμενα και μειώνεις με τα σχόλια σου άλλους :"μιλώ καλά ελληνικά" "'εχω απέναντι 10χρονο" "θες έξτρα κουβέντα για να το εμπεδώσεις...". Ανεβάζω πολλές φώτο στο σαίτ που αν μην τι άλλο προσφέρουν ενημέρωση και γενικότερη σφαιρικότερη εικόνα το τι μπορεί να κάνει ο προβολέας, δεν σκέφτεσαι ότι για να σας προσφέρω ως εικόνα 20 screenshots στο φορουμ μπορεί να έκανα κάποιες ώρες, και πετάς απλώς το σχόλιο "έλεος μην ανεβάζεις άλλες καταλάβαμε..." ,αυτό δεν είναι ειρωνικό ? Σου ζητώ ταπεινά την έμπειρη γνώμη σου και απαντάς αλαφιασμένα ότι δεν μπορείς να με δεις σοβαρά. Σόρρυ φίλε μου αν μια συγνώμη σε κάνει να νιώσεις καλύτερα θα στην πω . ΣΥΓΝΩΜΗ. Ειλικρινά σου λέω όμως ότι η γνώμη μου δυστυχώς παραμένει η ίδια... δεν με βοηθάς να την αναιρέσω, όχι ότι αυτό βέβαια παίζει κάποιο ρόλο για όλους τους υπόλοιπους που παρακολουθούν την of topic αντιμαχεία!! Γι αυτό θα προσπαθήσω να μην χρειαστεί να κάνω άλλο σχόλιο για το "θεμα". Θα σε παρακαλούσα να το σεβαστείς και να βοηθήσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Αν όχι? το φορουμικό πεδίο είναι ελεύθερο!!! Δεν θα ακολουθήσω.
ΥΓ πόσο θα γούσταρα για κάθε προβολέα που αγοράζει κάποιος μας απτο φορουμ να κάνει μια συλλογή από τις καλύτερες για αυτόν φώτο, πολλές ναι πολλές φώτο, που να αναδεικνύουν πραγματικά το κομμάτι του, και να μην αναγκάζομαι να καταφεύγω στα γνωστά σάιτ για να βλέπω σκρινσοτ τα οποίο πιθανόν θάβουν για εμπορικούς λόγους κάποιους προβολείς για να παρασείρουν το κόσμο.