Acer H5360

Nαι τα χρωματα θέλουν τιθασευμα , γιατί ωρες-ωρες λες πως θα "χυθουν" από την οθόνη. Θα ηθελα όμως την έμπειρη γνώμη σου, αν μετά από τις φώτο που είδες , εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το μηχανάκι είναι "σκουπίδι" όπως το έχεις παλιότερα σχολιάσει.

Nαι τα χρωματα θέλουν τιθασευμα , γιατί ωρες-ωρες λες πως θα "χυθουν" από την οθόνη. Θα ηθελα όμως την έμπειρη γνώμη σου, αν μετά από τις φώτο που είδες , εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το μηχανάκι είναι "σκουπίδι" όπως το έχεις παλιότερα σχολιάσει.

Εαν πάψεις να μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα τότε ίσως σε δώ λίγο σοβαρότερα και σου πω την γνώμη μου για ότι χρειαστείς.:joker:

Εαν πάψεις να μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα τότε ίσως σε δώ λίγο σοβαρότερα και σου πω την γνώμη μου για ότι χρειαστείς.:joker:
Επειδή μάλλον ξεχνάς τι γράφεις ...
http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1302389#post1302389

Τώρα για τα κριτήρια σου για ποιον παίρνεις στα σοβαρά και ποιόν όχι με αφήνει παγερά αδιάφορο. Θα ζήσουμε και χωρίς την γνώμη σου!!! Τον τζόκερ γιατί τον έβαλες? Θελεις να απαντήσεις?

Η τελευταία φορά που σου απαντάω για να μην "χαλάσουμε" το νήμα. Διάβασε πάλι τι έχεις γράψει και αναθεώρησε σε παρακαλώ.

Πρέπει να κανονίσουμε να έρθω μία μέρα να τον δώ απο κοντά.
Όντως είναι πολύ φωτεινός και θα ήθελα να τον δώ σε 3D gaming - λογικά πρέπει να πετάει!

Το σχόλιο σου στο οποίο αναφέρομαι ειναι το :" μακρια απο acer πετας τα λεφτα σου" αν αυτό δεν συνεπαγεται οτι ο aser ειναι σκουπιδι ας το κρίνουν οι ομιλούντες ελληνικά. Όσο για ποιος χαλάει το νήμα δεν ήμουν εγω που έβαλα το :joker: για κάποιον συμφορίτη και τις γνώμες του. Εκτός αν και γιαυτό δεν κατάλαβα τι εννοούσες!!. Σου ζήτησα ευγενικά νομίζω να το σχολιάσεις-ανακαλέσεις. Το έκανες "γαργάρα":flute:. Αυτήν την αφ´υψηλού αντιμετώπιση παρακουλουθώντας τα ποστ σου βλέπω τα έχεις πραγματικά ανάγκη. Κατανοητό. Τα φόρουμ ενδείκνυνται και δίνουν και τέτοιες διεξόδους για όσους τις έχουν ανάγκη. ΤΕΛΟΣ ΤΑ :offtopic: στο θέμα μας.

Το σχόλιο σου στο οποίο αναφέρομαι ειναι το :" μακρια απο acer πετας τα λεφτα σου" αν αυτό δεν συνεπαγεται οτι ο aser ειναι σκουπιδι ας το κρίνουν οι ομιλούντες ελληνικά. Όσο για ποιος χαλάει το νήμα δεν ήμουν εγω που έβαλα το :joker: για κάποιον συμφορίτη και τις γνώμες του. Εκτός αν και γιαυτό δεν κατάλαβα τι εννοούσες!!. Σου ζήτησα ευγενικά νομίζω να το σχολιάσεις-ανακαλέσεις. Το έκανες "γαργάρα":flute:. Αυτήν την αφ´υψηλού αντιμετώπιση παρακουλουθώντας τα ποστ σου βλέπω τα έχεις πραγματικά ανάγκη. Κατανοητό. Τα φόρουμ ενδείκνυνται και δίνουν και τέτοιες διεξόδους για όσους τις έχουν ανάγκη. ΤΕΛΟΣ ΤΑ :offtopic: στο θέμα μας.

Οχι δεν συνεπάγεται κάτι τέτοιο,τουλαχιστον για εμένα που μιλάω καλά Ελληνικά ,αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα,δεν είναι απαραίτητα και το σωστό.Κανένα δικαίωμα να υποστηρίζεις ότι είπα πράγματα που εσύ φαντάζεσαι και που ποτέ δεν ανέφερα.
Οσο για το υπόλοιπο σου μήνυμα νομίζω ότι έβγαλες την χολή σου σε αυτό.Είναι τουλάχιστον απρεπές να αφήνεις υπονοούμενα για εμένα ότι έχω ειδικές ανάγκες τις οποίες ικανοποιώ βρίσκοντας διέξοδο το forum.To λιγότερο τη συγνώμη σου πάνω σε αυτό .Για το τζοκερ τι ακριβώς κόλλημα έφαγες.Θεωρείς ότι σε πρόσβαλα?Πώς?Θα στο εξηγήσω σαν να έχω απένταντι μου έναν 10χρονο,τι να κάνω.Οπως το τζοκερ στην τράπουλα αντικαθιστα κάθε άλλο χαρτί έτσι και εσύ αντικαθιστάς τα λεγόμενα μου με άλλα ότι άλλο μπορεί να φαντάζεσαι.Εντάξει?το κατάλαβες ή θέλεις να κάνουμε extra κουβέντα πάνω στο θέμα για να το εμπεδώσεις?Δεν θα ανεχτώ καμία προσβλητική συμπεριφορά σου από 'δω και στο εξής και απαιτώ τη συγνώμη σου για το προσβλητικό σου προηγούμενο post.

Φίλε απαιτείς συγνώμες όταν συνεχώς αφήνεις υπονοούμενα και μειώνεις με τα σχόλια σου άλλους :"μιλώ καλά ελληνικά" "'εχω απέναντι 10χρονο" "θες έξτρα κουβέντα για να το εμπεδώσεις...". Ανεβάζω πολλές φώτο στο σαίτ που αν μην τι άλλο προσφέρουν ενημέρωση και γενικότερη σφαιρικότερη εικόνα το τι μπορεί να κάνει ο προβολέας, δεν σκέφτεσαι ότι για να σας προσφέρω ως εικόνα 20 screenshots στο φορουμ μπορεί να έκανα κάποιες ώρες, και πετάς απλώς το σχόλιο "έλεος μην ανεβάζεις άλλες καταλάβαμε..." ,αυτό δεν είναι ειρωνικό ? Σου ζητώ ταπεινά την έμπειρη γνώμη σου και απαντάς αλαφιασμένα ότι δεν μπορείς να με δεις σοβαρά. Σόρρυ φίλε μου αν μια συγνώμη σε κάνει να νιώσεις καλύτερα θα στην πω . ΣΥΓΝΩΜΗ. Ειλικρινά σου λέω όμως ότι η γνώμη μου δυστυχώς παραμένει η ίδια... δεν με βοηθάς να την αναιρέσω, όχι ότι αυτό βέβαια παίζει κάποιο ρόλο για όλους τους υπόλοιπους που παρακολουθούν την of topic αντιμαχεία!! Γι αυτό θα προσπαθήσω να μην χρειαστεί να κάνω άλλο σχόλιο για το "θεμα". Θα σε παρακαλούσα να το σεβαστείς και να βοηθήσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Αν όχι? το φορουμικό πεδίο είναι ελεύθερο!!! Δεν θα ακολουθήσω.
ΥΓ πόσο θα γούσταρα για κάθε προβολέα που αγοράζει κάποιος μας απτο φορουμ να κάνει μια συλλογή από τις καλύτερες για αυτόν φώτο, πολλές ναι πολλές φώτο, που να αναδεικνύουν πραγματικά το κομμάτι του, και να μην αναγκάζομαι να καταφεύγω στα γνωστά σάιτ για να βλέπω σκρινσοτ τα οποίο πιθανόν θάβουν για εμπορικούς λόγους κάποιους προβολείς για να παρασείρουν το κόσμο.

Παιδιά, το θέμα κλείνει εδώ. Οι εξηγήσεις δόθηκαν. Συμφωνείτε ότι διαφωνείτε. Τα επί προσωπικού θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί αυτή η κόντρα για κανέναν απολύτως λόγο.

Φίλε απαιτείς συγνώμες όταν συνεχώς αφήνεις υπονοούμενα και μειώνεις με τα σχόλια σου άλλους :"μιλώ καλά ελληνικά" "'εχω απέναντι 10χρονο" "θες έξτρα κουβέντα για να το εμπεδώσεις...". Ανεβάζω πολλές φώτο στο σαίτ που αν μην τι άλλο προσφέρουν ενημέρωση και γενικότερη σφαιρικότερη εικόνα το τι μπορεί να κάνει ο προβολέας, δεν σκέφτεσαι ότι για να σας προσφέρω ως εικόνα 20 screenshots στο φορουμ μπορεί να έκανα κάποιες ώρες, και πετάς απλώς το σχόλιο "έλεος μην ανεβάζεις άλλες καταλάβαμε..." ,αυτό δεν είναι ειρωνικό ? Σου ζητώ ταπεινά την έμπειρη γνώμη σου και απαντάς αλαφιασμένα ότι δεν μπορείς να με δεις σοβαρά. Σόρρυ φίλε μου αν μια συγνώμη σε κάνει να νιώσεις καλύτερα θα στην πω . ΣΥΓΝΩΜΗ. Ειλικρινά σου λέω όμως ότι η γνώμη μου δυστυχώς παραμένει η ίδια... δεν με βοηθάς να την αναιρέσω, όχι ότι αυτό βέβαια παίζει κάποιο ρόλο για όλους τους υπόλοιπους που παρακολουθούν την of topic αντιμαχεία!! Γι αυτό θα προσπαθήσω να μην χρειαστεί να κάνω άλλο σχόλιο για το "θεμα". Θα σε παρακαλούσα να το σεβαστείς και να βοηθήσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Αν όχι? το φορουμικό πεδίο είναι ελεύθερο!!! Δεν θα ακολουθήσω.
ΥΓ πόσο θα γούσταρα για κάθε προβολέα που αγοράζει κάποιος μας απτο φορουμ να κάνει μια συλλογή από τις καλύτερες για αυτόν φώτο, πολλές ναι πολλές φώτο, που να αναδεικνύουν πραγματικά το κομμάτι του, και να μην αναγκάζομαι να καταφεύγω στα γνωστά σάιτ για να βλέπω σκρινσοτ τα οποίο πιθανόν θάβουν για εμπορικούς λόγους κάποιους προβολείς για να παρασείρουν το κόσμο.

Ρε φιλαράκι πας καλά??Ολόκληρο θέμα σου έκανα να μην παραποιείς τα λεγομενα μου και συνεχίζεις να το κάνεις?Αντιμετωπίζεις κάποιου είδους πρόβλημα και δεν μπορείς να θυμηθείς αυτά που γράφω?
Το "μην ανεβάζεις άλλες" πως ακριβως το μεταφράζεις στον εγκέφαλο σου "έλεος μην ανεβάζεις άλλες καταλάβαμε"
ΠΩΣ???Είναι κάποιου είδους ταλέντου σου αυτό που κάνεις?

Γιάννη παρατήρησε λίγάκι αυτό που λέω γιατί αρχίζω και χάνω τα λογικά μου με δαύτον.

Νίκο, δεν χρειάζεται να συντηρείται πλέον αυτή η κόντρα. Αφού δεν ταιριάζετε δεν συμπεθεριάζετε...-bye-

Από τους υπόλοιπους που διαβάζουν το νήμα, ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Η κόντρα σας είναι πλέον επί προσωπικού και πιθανότατα θα διαγραφεί ως off topic από το συντονιστή της κατηγορίας...

Και εγώ θα σύστηνα κάπως να ηρεμήσουμε…
Παντως Νικο και εγώ στη θεση του thankin Θα ερεθιζόμουν με κάποιες απαντήσεις σου
Δεν λεω πως οι διατυπώσεις σου ειχαν δόλο αλλα πολλες φορες στο γραπτό λόγο, λιγο να μην προσέξουμε το νοημα που βγαινει από τα γραφομενα μας ευκολα μπορουν να γινουν αιτια για να ανάψει φωτιά…

Κατά τα αλλα όπως φαίνεται με τον συγκεκριμένο προβολεα βγαζεις σπυριά. :smile:

Oχι Ανδρέα μου δεν βγάζω σπυριά με κανένα προβολέα.Βγάζω σπυριά όταν επανειλημένως μου προσάπτουνε διάφορα που ποτέ δεν έχω πει,
ή όταν εσκεμμένα και εθελοτυφλώντας παραποιούν το νόημα των λεγόμενων μου ,όπως μόνος σου μπορείς να διαπιστώσεις στα προηγούμενα post.

Γράφω
Αυτές είναι φωτογραφίες!(φτάνει μην ανεβάσεις άλλες....).Εννοώντας αυτό που διαβάζεις ,πολύ καλές φωτογραφίες δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείς τραβώντας περισσότερες,με αυτές τις 20 σχηματίσαμε εικόνα για το πως παίζει ο προβολέας σου
Και ο Thankin υποστηρίζει ότι διάβασε
έλεος μην ανεβάζεις άλλες καταλάβαμε.

Γράφω
μακριά απο acer,πετάς τα λεφτά σου.Η εταιρία φτιάχνει βιντεοπροβολείς 1 χρόνο τώρα και οι υπόλοιπες 20
Και ο Thankin υποστηρίζει ότι διάβασε
εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το μηχανάκι είναι "σκουπίδι" όπως το έχεις παλιότερα σχολιάσει. Υπάρχει ο σχολιασμός "σκουπίδι" σε κάποιο post μου?

Δεν ξέρω εάν σου έδωσα να καταλάβεις..
Αυτό είναι που με κάνει να βγάζω σπυριά ,η προκατάληψη ,η παραποίηση και η διαστρλέβλωση των λεγόμενων μου.

Νικο εγω τουλάχιστον δεν βλεπω κανεις να σου προσάπτει κατι…
Οι διατυπώσεις όπως τις ξαναγράφεις δεν είναι δυσκολο να ερμηνευθούν και με τον τροπο που τις απόδωσε ο Thankin…
Είπαμε, ο γραπτος λογος θέλει το τακτ του..

Ρε φιλαράκι πας καλά??Ολόκληρο θέμα σου έκανα να μην παραποιείς τα λεγομενα μου και συνεχίζεις να το κάνεις?Αντιμετωπίζεις κάποιου είδους πρόβλημα και δεν μπορείς να θυμηθείς αυτά που γράφω?
Το "μην ανεβάζεις άλλες" πως ακριβως το μεταφράζεις στον εγκέφαλο σου "έλεος μην ανεβάζεις άλλες καταλάβαμε"
ΠΩΣ???Είναι κάποιου είδους ταλέντου σου αυτό που κάνεις?

Γιάννη παρατήρησε λίγάκι αυτό που λέω γιατί αρχίζω και χάνω τα λογικά μου με δαύτον.
Φίλε μου "τα ρε φιλαράκι πας καλά" και για το "ποιος αντιμετωπίζει και τι ειδους προβλήματα" τα αντιπαρέρχομαι γιατί όπως φαίνεται ιντριγκάρεσαι για καυγάδες. Δεν θα σε ακολουθήσω παρότι δίνεις πολλές αφορμές. Δεν είμαι άλλωστε έγω αυτός που πρέπει να βάλει τα λεγόμενα και τις προσβολές σου προς ένα μέλος σε τάξη. Εγώ ενά απλό μέλος είμαι. Κάνε το θέμα όσο μπάχαλο νομίζεις. Δεν με αφορά αυτή η κόντρα, καθώς θεωρώ ότι θέμα επί προσωπικού με κάποιον που δεν γνωρίζω πραγματικά δεν υφίσταται! Οπότε "χώσε" μου ότι γουστάρεις, δεν θα ζητήσω την προστασία, ή την επιβεβαίωση-δικαίωση από κανέναν συντονιστή, του στύλ "πείτε μου δίκιο δεν έχω??". Ο καθένας εδώ , αν δεν πρόλαβε να κοιμηθεί από την πλήξη που του προκαλούμε, νομίζω έβγαλε τα συμπεράσματα του.-bye-

Διακρίνω ότι ίσως τα λεγόμενα μου να παρεξηγούνται οχι μόνο απο τον φίλο thankin άλλα και απο άλλα αξιότιμα μέλη του forum. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι όντως υπάρχει πρόβλημα στο γραπτό μου λόγο ή στις απόψεις μου.Ζητώ συγνώμη και κάνω αυτό πάντα θεωρώ σωστό όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο ,απαλλάσσω την κατηγορία απο την παρουσία μου.Σαν τελευταίο μου post εύχομαι κύριοι καλή συνέχεια.-bye

Πραγματικά tegonik δεν θα ήθελα η όποια διένεξη μας να είναι αιτία αποχώρησης ενός έμπειρου στην κατηγορία ατόμου από αυτή. Θα με φέρεις σε πραγματικά δύσκολη θέση αν συμβεί κάτι τέτοιο. Εύχομαι να το σκεφτείς πιο ψυχραιμα και να παραμέινεις στην κατηγορία.