καλησπερα σε ολη την παρεα!
ευχαριστω που μπαινετε στον κοπο και δινετε ιδεες,προτασεις καθως και διαφορα λινκ με μηχανακια αλλα και αγγελιες μεταχειρησμενων!
στο μυαλο μου εχω κατασταλαξει οτι δεν θελω να δωσω πανω απο 600 ευρω.
Παντως αφου αποφασισα να κανω το βημα το παραπανω ας γινει σωστα...
σε αυτο το range τιμων σαν αγορα καινουριων ερχονται στο μυαλο μου τα arcam irdac 2 οπου ανακοινωθηκε σημερα οτι θα ειναι διαθεσιμο για ακροαση στο London headroom.
Οποτε αναμενεται συντομα στις ευρωπαικες αγορες..
Γνωριζοντας οτι ο προκατοχος του ηταν μια καλη επιλογη ισως θα αξιζε τον κοπο να περιμενω για τις πρωτες εντυπωσεις..?
εδω και το σχετικο κελαηδισμα

με μια πρωτη φοτο του dac.
https://twitter.com/robfol/status/692241756570718208/photo/1
Μετα σε αυτα περιπου τα χρηματα θα ειναι και το M2tech EVO 2 DAC οπου εδω βρηκα ενα πρωτο λιστ στο ebay.
http://www.ebay.com/itm/281917136389?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
Και εδω θα ηθελα καποιο review η καποιες πρωτες εντυπωσεις για να δουμε κατα ποσο αξιζει τα χρηματα που ζηταει,γνωριζοντας οτι και ο προκατοχος χερει σεβασμου..
Και μετα ερχομαστε στα μεταχειρησμενα...οπου μπορουν να υπαρξουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ ευκαιριες μιας και λογω της ιδιοτεροτητας των μηχανηματων αυτων οι ιδιοκτητες του τα αλλαζουν σαν τα πουκαμισα...

Σιγουρα σκεφτομαι το Pioneer του λινκ, και θα επικοινωνησω με τον ιδιοκτητη αν μπορει να στρογγυλεψει την τιμουλα στα χρηματα αυτα νομιζω ειναι εξαιρετικη επιλογη.
ΟΜΩΣ...στο μυαλο μου περιτριγυριζει το...aune s16..και γι'αυτο φταιτε εσεις κυριοι...!!

Διαβασα ολο το νημα του απο την αρχη...Ασχοληθηκατε ολοι τοσο πολυ μαζι του,κανατε τοσο καλα σχολια σχεδον οι περισσοτεροι, για τα "συστατικα" του, αλλα και το πως παιζει και ποσο VFM ειναι, οπου εχω επηρεαστει....
Μεταξυ αυτων των δυο,καποιος που τα εχει ακουσει και τα δυο, ειτε εχει αποψη για τα μηχανηματα αυτα..? θα μπορουσε να μου δωσει μια γνωμη-εκτιμηση?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Είχε ένα Pioneer U05 στις αγγελίες της ΧΕ ... κατά την γνώμη μου, ότι καλύτερο μέχρι το 1000ρικο ...
Αγαπητε Δημοκηδη διαβασα ολο το νημα του συγκριτικου που ειχες πραγματοποιησει στο σπιτι σου,καθως και το ποσο καλα τα πηγε το pioneer...
Ποσο καταπληκτικο θα ηταν εκεινη την ημερα να ειχατε ενα aune & το τοτε teac 501... Σαν συγκριτικο απο περιοδικο του χωρου θα εμοιαζε..
Παρολαυτα συγχαρητηρια για την τοτε ενεργεια την δικη σου αλλα και ολων των παιδιων που συμμετειχαν σε αυτη, πραγματικα πολυ μοναδικη...