ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κανέναν δεν ξεφτιλίζω και ειδικά τους φίλους μου.

Ζητάω το απλούστερο πράγμα στο κόσμο και οι αντιδράσεις μοιάζουν υπερβολικές.

Τελικά, το νήμα έχει να κάνει με τον τίτλο του ή με θέματα που αφορούν προσωπικά τον συντάκτη του;

Λες πελάτες τους φίλους σου και τον πιο ανιδιοτελή χώρο (που έχουμε κρατήσει με ατέλειωτες ώρες και προσπάθειες) ,μαγαζί.
Ενώ ξέρεις τι έχουμε τραβήξει.
Και αν δεν μπορείς να καταλάβεις ,τι σημαίνει για όλους μας αυτό που κάνουμε (σωματείο-συλλογικές αποφάσεις) δεν σου φταίει κανείς.
Ψάξε αλλού.

Έχω προσπαθήσει να σε πείσω για τα αυτονόητα.
ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ.

Υ.Γ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΨΗ. ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Δηλαδή , εγώ που δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά
Θα έπρεπε να απαιτήσω να μην υπάρχει η αθλητική
κατηγορία επειδή την θεωρώ περιττή ;
θα συμφωνήσω με τον Μανωλακο που είπε ότι
σε όποιον δεν αρέσουν κάποια θέματα απλά
ας μην τα διαβάζει !

Κωστα Μουκ. και εγω δεν εμαι φαν των αθλητικων αλλα δεν ζητησα να φυγει η υποκατηγορια ουτε την χαρακτηρισα. Σε καποιους προφανως αρεσει για να γραφουν. Και αυτους τους καποιους οι οποιοι ειναι μελη οπως και εμεις και οχι "πελατες" οφειλουμε να τους σεβομαστε αν θελουμε να μας σεβονται και αυτοι.

Ο τίτλος του νήματος είναι για εμένα βαρύς. Σε ένα forum υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Μπαίνουμε και διαβάζουμε όποιες μας ενδιαφέρουν. Οποιες δεν, απλά τις αγνοούμε. Μιλώντας όμως έτσι, απαξιώνουμε και τα υπόλοιπα μέλη που έχουν γράψει και γράφουν ακόμα στην συγκεκριμένη κατηγορία. Προσωπικά δεν πολυασχολούμαι με την μουσική, αλλά 1-2 φορές που έτυχε να γράψω στην κατηγορία, επειδή είμαι συλλέκτης videoclips, έγραψα στην αντίστοιχη κατηγορία.
Μάλλον δεν καταλάβαμε ακόμη ότι το avclub έχει ξεφύγει από την έννοια της παρέας, όπως ήταν στις αρχές του. Παλιά θυμάμαι προλαβαίναμε και διαβάζαμε όλα τα θέματα όλων των κατηγοριών. Τώρα καλά καλά δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε τα θέματα μιας κατηγορίας που μας ενδιαφέρει!!!
-bye-

Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωστα Μουκ. και εγω δεν εμαι φαν των αθλητικων αλλα δεν ζητησα να φυγει η υποκατηγορια ουτε την χαρακτηρισα. Σε καποιους προφανως αρεσει για να γραφουν. Και αυτους τους καποιους οι οποιοι ειναι μελη οπως και εμεις και οχι "πελατες" οφειλουμε να τους σεβομαστε αν θελουμε να μας σεβονται και αυτοι.

Nίκο, κουβέντα είπα να γίνει, δεν είπα να φέρουμε τα πάνω κάτω επειδή δεν μου αρέσει η Υποκατηγορία. Πρόταση έκανα να συζητηθεί. Διάβασε στην αρχή τι λεω.

Κώστα σου άρεσε να γράφεις γι άλλους:"δεν στρίβει με τίποτα"...

ΙΜΗΟ πραγματικά δεν στρίβεις με τίποτα τώρα εσύ.

Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πιασε κοκκινο Κοκαρ γραφαμε μαζι. Στο μυαλο μου εισουν?

Νίκο όντως γράφαμε μαζί !
Μήπως θα μπορούσες να δεις και να μας πεις πόσα μέλη
έχουν μπει και γράψει στην κατηγόρια μουσικά video clip ;
έτσι απλά για στατιστικούς λόγους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκο όντως γράφαμε μαζί !
Μήπως θα μπορούσες να δεις και να μας πεις πόσα μέλη
έχουν μπει και γράψει στην κατηγόρια μουσικά video clip ;
έτσι απλά για στατιστικούς λόγους.

Να το κανουμε και για αλλες κατηγοριες ομως. Αξιζει.....

Δεν υπάρχουν άχρηστες κατηγορίες και υποκατηγορίες , διότι η έννοια του "άχρηστου" δεν μπορεί να καθορίζεται από το γούστο του καθενός εδώ μέσα.

Για να μην παρεξηγηθω, εγω δεν προτεινω την καταργηση της κατηγοριας αλλα την δημιουργια μιας παραλληλης με τα λιγο διαφορετικα γουστα που εχουμε.
Ασφαλως το δικαιωμα καποιων να τους αρεσει η παραπανω κατηγορια δεν μπορουμε να το αγνοησουμε και απαιτει τον αναλογο σεβασμο που εμεις ζηταμε.

ναι και γω θελω μια ξεχωριστη κατηγορια για projectors αξιας πανω απο 10.000 ευρω,
δεν μπορω να διαβαζω για προτζεκτορακια του χιλιαρικου,ειμαι ποιοτικος,δεν μπορω να παταω στα σκατα που λεει και mr.banned
τι λετε ρε παιδια θα τρελλαθουμε εντελως:slapface:

ναι και γω θελω μια ξεχωριστη κατηγορια για projectors αξιας πανω απο 10.000 ευρω,
δεν μπορω να διαβαζω για προτζεκτορακια του χιλιαρικου,ειμαι ποιοτικος,δεν μπορω να παταω στα σκατα που λεει και mr.banned
τι λετε ρε παιδια θα τρελλαθουμε εντελως

τι να σου πω πολυ σχετικο το επιχειρημα σου, πρεπει να το σκεφτοσουν πολυ ωρα

ασε που πρεπει να βαλουμε και μια κατηγορια Σακης ( ενας ειναι ο Σακης) για να αυξηθει η πελατεια στο μαγαζι
Εγω εχω να πω οτι λυπαμαι παρα πολυ που υπαρχουν ατομα που βλεπουν το χωρο αυτον εδω σαν μαγαζι