Σχετικά με την υποκατηγορία των βίντεο κλίπς, δεν πιστεύω οτι χρειάζεται κατάργηση.
Σχετικά με το θέμα ποιοτητας ή ποσότητας, είναι λίγο περίεργο το όλο ζήτημα.
Το μέλος που άνοιξε το νήμα με τον τίτλο για παράδειγμα, το videoclip της ημέρας μεταφραζόμενο με κοινή λογική σημαίνει παραθέστε κατα την γνώμη σας το βιντεοκλίπ της ημέρας . To ποιό θα είναι αυτό είναι καθαραά υποκειμενικό , μπορεί για κάποιον να είναι Αerosmith , μπορεί για κάποιον να είναι Τάσος Μπουγάς. Όμως η ποσότητα ορίζεται απο τον δημιουργό του νήματος. 1 , το καλύτερο της ημέρας, όχι όσα είδαμε σήμερα να τα ανεβάσουμε όλα. Δεν είναι κακό το να βάλεις 50 βίντεοκλίπς σε μιά μέρα, απλά δυσκολεύεις απίστευτα αυτούς που παρακολουθούν το νήμα.
Μπορεί κάποιος κάλλιστα να ανοίξει ένα νέο νήμα ,με θέμα τα αγαπημένα του βίντεοκλίπ ή ένα νέο νήμα αντίστοιχο του Now playing αλλά για βιντεοκλίπς. Καταλάβατε το νόημα.
Τώρα απο εκεί και πέρα, για τα βίντεο που ανεβαίνουν και ενδεχομένως δεν ικανοποιούν τα ποιοτικά στάνταρντς ένθεν κι ένθεν.
Ας ρίξουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας. Το να φτιάξουμε υποκατηγορίες , υποκατηγοριών δεν έχει νόημα.
Για να συνεχιστεί με το ίδιο επίπεδο ποιότητας , διαλόγου και ελευθερίας έκφρασης η ζωή της κατηγορίας, θα πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις και να σεβόμαστε αλλήλους.
Δε σου αρέσουν τα σκυλάδικα με γειά σου με χαρά σου, μην ασχολείσαι με αυτούς που τα ακούν στα θέματα που ανοίγουν, μην κάνεις παρεμβάσεις υπερασπιζόμενος την ποιότητα της μουσικής που έχεις επιλέξει να ακούς προσπαθώντας να υποβαθμίσεις το νήμα του άλλου και κατ'επέκταση την προσωπικότητά του.
Δεν σου αρέσει η κλασσική ή η τζάζ , κανένα πρόβλημα, μην ασχολείσαι με αυτούς που τους αρέσει , μην προσπαθείς να υπερασπιστείς τις δικές σου επιλογές στην μουσική κατηγορώντας ή υποβαθμίζοντας τις επιλογές ή την προσωπικότητα των άλλων.
Είναι απλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι , για να διατηρηθεί η κατηγορία στην αφρόκρεμα αντίστοιχων σελίδων εντός κι εκτός Ελλάδας, αλλά πρωτίστως για να αποτελεί μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία η βόλτα σε αυτήν για εμάς τα μέλη αλλά και για τους επισκέπτες της.
Και δεν το λέω με πρόθεση να προσβάλω ή να ενοχλήσω κανένα.
Υ.Γ τα είδη μουσικής που αναφέρονται είναι ενδεικτικά μπορείτε στη θέση τους να βάλετε οποιοδήποτε είδος.
αν κατάλαβα καλά απο την τελευταία πρόταση του Δημήτρη και σε συνδυασμό με το θέμα της "ταυτότητας" όπως επίσης και με το σχόλιο του DIPPIE,
τα όποια σκυλάδικα δεν έχουν θέση στην μουσική κατηγορία, το οποίο κατ επέκταση -για μένα- σημαίνει οτι δεν είναι ανοιχτή σε όλα τα είδη της μουσικής !
σωστά ?
υ.γ δεν θέλω να παρεξηγηθώ και γιαυτό το διευκρινίζω αλλά είναι μια ερώτηση απλή, χωρίς υπονοούμενα και στοχεύσεις !![]()
Υ.Γ
δεν ακούω ποτέ και για κανένα λόγο λαϊκά - σκυλάδικα κ.λ.π ,κ.λ.π
τι είναι αυτό, απολογητικό υπόμνημα?![]()
αν κατάλαβα καλά απο την τελευταία πρόταση του Δημήτρη και σε συνδυασμό με το θέμα της "ταυτότητας" όπως επίσης και με το σχόλιο του DIPPIE,
τα όποια σκυλάδικα δεν έχουν θέση στην μουσική κατηγορία, το οποίο κατ επέκταση -για μένα- σημαίνει οτι δεν είναι ανοιχτή σε όλα τα είδη της μουσικής !
σωστά ?
υ.γ δεν θέλω να παρεξηγηθώ και γιαυτό το διευκρινίζω αλλά είναι μια ερώτηση απλή, χωρίς υπονοούμενα και στοχεύσεις !![]()
Συμφωνώ με τον Τάσο μόνο δυο παρατηρήσεις.
Κάποιοι που γνωρίζουν να έχουν το νου τους ( χωρίς συζήτηση αυτό).
Και το βασικότερο από όλα.
Καλώς ή κακώς η άποψη μου είναι πως η κατηγορία είναι επιτυχημένη γιατί έχει ταυτότητα.
Όσο θα είμαι εγώ διαχειριστής, αυτό θα ισχύει και θα συνεχιστεί.
Όποιος έχει πρόβλημα να μπει στο σωματείο και να ζητήσει να φύγω.
Γαρδένιες δεν πρόκειται να ρίχνουμε. Για μένα είναι θέση αρχής.
Dipie γράφαμε μαζί και μάλιστα συμφωνούμε απόλυτα.
Εγώ δεν αντελήφθην γιατί ξαναμπαναρίσθηκε ο Μουκ ....
... όταν ένας φίλος μας είναι πληγωμένος, χρειάζεται άλλου είδους προσέγγιση ακόμη και αν προβαίνει σε κατάθεση αιτημάτων που μας φαίνονται ακραία ....
.... όλες οι κατηγορίες είναι καλές, όσο υφίστανται μέλη που ενδιαφέρονται .....
Κι ο Τάσος φαντάζομαι δεν θα διαφωνεί.Εχω στην αίσθηση,ότι αναφέρεται στην περίπτωση,που κάποιος-κάποια μπεί κι ανοίξει ένα θέμα για σκυλάδικο,πως πρέπει να αντιδράσουν τα μέλη.
Όχι φαντάζομαι όπως αντέδρασαν, και έφτασαν τοοοόσες σελίδες!!!!!!!!!!!![]()
να σας θυμίσω ότι στο θέμα του Νοτιs που ανέβασε μια από τις δυο αδερφές (δεν θυμάμαι ποια ) εσείς δώσατε τροφή, αν κανένας δεν απάνταγε στο νήμα απλά θα θαβόταν !..........ι.
Το ζήτημα είναι πολύ απλό . Σκυλάδικα ακούμε ...μέχρις εκεί . Δεν γράφουμε γι αυτά γιατί δεν υπάρχει τίποτα να γράψουμε .
γιατί δεν τα λέτε απ' ευθείας στο σπίτι ;
είσαστε σε άλλο δωμάτιο και δεν βολεύει ;;;;;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.