Καποια στιγμη το φορουμ θα μεγαλωσει τοσο που θα ξεπερασει το στενα ορια της ''παρεας μας''.Ειναι αναποφευκτο αυτο.Δεν μπορει να το κρατας αυτο με νυχια και με δοντια.Θα γραφουν ανθρωποι με πολυ διαφορετικα γουστα , για ολα τα ειδη μουσικης.
Τα σκυλαδικα ειναι μουσικη.Τελεια και παυλα.Αλλο αν δεν αρεσουν σε ολους.Εγω πχ δεν μπορω να τα ακουσω.Ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου οι καλλιτεχνες αυτου του ειδους που μπορω να ακουσω (και αυτο συνηθως με παρεα).Αλλα...αρεσουν σε πολυ κοσμο.Παρα πολυ.Κοσμος που αυριο μεθαυριο θα ειναι μελη του avclub.
Και ναι γραφουν και για συστηματα πολυ μικρης αξιας ακομα και για ηχεια υπολογιστη.
Φυσικα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη παντα.
Ε,καλά και ο Καλλιτέχνης πού άφησε ατάϊστο τον δεμένο σκύλο ,μέχρι να πεθάνει σε γνωστή γκαλερί τού εξωτερικού, τέχνη είπε οτι έκανε..
Υ.Γ.
Εάν το Avclub μεγαλώσει τόσο πού η Μουσική Κατηγορία θά έχει 50 threads γιά σκυλάδικα ανά δίμηνο ,με γειά του και χαρά του...
Απλά δεν θάμαι εδώ να το δώ..
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται "αντιπαράθεση".
Ας πεί ακριβώς ο καθένας τι θέλει και πως πιστεύει οτι αυτό θα επιτευχθεί.
Προτάσεις εφαρμόσιμες και βιώσιμες. Θεωρητικά σχόλια και αφορισμοί δεν πιστεύω οτι θα μας οδηγήσουν σε κάτι .
Ούτε εγώ προσωπικά έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα σκυλάδικα. Για παράδειγμα όμως αν ανοίξει ένα θέμα για trance πως θα το αντιμετωπίσουμε ; Γιατί προσωπικά απο θέμα δημιουργικότητας ή ποιότητας τα θεωρώ παραπλήσια.
Προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που θέλει ο καθένας απο την κατηγορία και τι προτείνει για να το πετύχουμε.
Άς βρούμε έναν μπούσουλα του τί θεωρούμε οτι μπορεί να συμβαδίσει με το υπάρχουν υλικό και τι όχι . Ας βρούμε ένα τρόπο όσα δεν χωράνε εδώ να βρούν ένα παράλληλο χώρο έτσι ώστε όσοι θέλουν να συμμετέχουν/ ενημερωθούν να έχουν την γωνιά τους.
Αλλά η γωνιά δημιουργείται απο την συμμετοχή, την προσπάθεια, την θυσία.
Άντε και φτιάξαμε νέα κατηγορία για τους "αδικημένους" , θιγμένους κτλ.
Τι συμμετοχή θα έχει ; Πόσοι θα μπούν και θα γράψουν για το "σκυλάδικο" και το κάθε "σκυλάδικο" με την αγάπη και την αφοσίωση που γράφουν για κλασσική , ρόκ , τζάζ κτλ τα τακτικά μέλη της κατηγορίας που τόσα χρόνια με την συνεχή , συνεπή και αδιάλειπτη συμμετοχή τους , μας έχουν χαρίσει αφιερώματα, παρουσιάσεις, ενημέρωση για την επικαιρότητα της δισκογραφίας κι άλλα πολλά ;
Το περιβόητο επίπεδο ή αν θέλετε κλίμα της κατηγορίας δεν ήρθε ουρανοκατέβατο, κάποιοι άνθρωποι ξοδεύουν χρόνο, καταθέτουν προσωπική εμπειρία, καταθέτουν την ψυχή τους και τα ακούσματά τους σε όλους εμάς για να γίνουμε κοινωνοί της απεραντοσύνης της μουσικής.
Είτε το θέλουμε είτε όχι ,αυτοί θέτουν τα επίπεδα της κατηγορίας με τα κείμενα που ανεβάζουν. Ούτε με το ζόρι το κάνουν , ούτε ασκούν βέτο. Τα κείμενα απο μόνα τους φέρνουν την κατηγορία εκεί που είναι. Συνεπώς οτιδήποτε κάτω απο τον πήχη που έχουμε όλοι συνηθίσει, είναι λογικό να μας ξενίζει και να μας βρίσκει αντίθετους.
Αν λοιπόν κάποιος γραψει, λάβει τις ανάλογες αντιδράσεις και μετά παραπονιέται ότι τον φιμώσαμε, είναι ή δεν είναι θρασύς;
Το τι ακούει ο κόσμος που σήμερα-αύριο-μεθαύριο θα είναι μελος του avclub δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν με πληρώνουν για να γράφω και δεν μπορώ να γράφω απο ευχαρίστηση για τα γούστα των άλλων.
Σπύρο καμία αντίρρηση για τα ελαφρά κι ας μην με ενδιαφέρουν πάντα. Ούτε και τα βαριά με ενδιαφέρουν πάντα, αλλα κι αυτά τα δέχομαι γιατί ο συγγραφέας του νήματος έχει κάτι να πει ή ό,τι λέει το λέει γιατι το πιστεύει. Για τα σκυλάδικα όμως, καθώς και τις "μουσικές" συν αυτοίς, δεν υπάρχει κάτι να γραφεί, όπως εύστοχα έγραψε και ο Δημήτρης Ν. παραπάνω. Αν λοιπόν κάποιος γραψει, λάβει τις ανάλογες αντιδράσεις και μετά παραπονιέται ότι τον φιμώσαμε, είναι ή δεν είναι θρασύς;
Η άρνηση στο προηγούμενο ποστ μου αφορά στο δικαίωμα να γράφει κανείς ό,τι γουστάρει θεωρώντας τα πάντα μουσική. Κι όσοι ζητούν προδιαγραφές για το πώς/τι θα γράψουν, ας μην γράψουν ποτέ. Στην αρχή ήταν ένας και μεχρι να γίνουν 40-50 δεν ρώτησε κανείς πώς ή τι να γράψει. Είναι προφανές ότι όσοι γράφουν, διαβάζουν και συμμετέχουν εκει μέσα είναι ευγενείς στο ήθος κι αυτό εκμεταλλεύονται όσοι θέλουν απλώς να μαζεύουν κόσμο γύρω τους(...εστω και ηλεκτρονικά) προφασιζόμενοι οτι ό,τι περιεχει νότες είναι και μουσική.
Το τι ακούει ο κόσμος που σήμερα-αύριο-μεθαύριο θα είναι μελος του avclub δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν με πληρώνουν για να γράφω και δεν μπορώ να γράφω απο ευχαρίστηση για τα γούστα των άλλων.
Δηλαδη αμα ανοιξω ενα θεμα αυριο για τη Ζηνα busoni..ειμαι θρασυς ?
Μα εσυ θα εξακολουθησεις να γραφεις..για σενα και για τους φιλους σου αν επιθυμεις.Απλως δεν θα διαβαζεις αυτα τα θεματα..αν επιθυμεις.Απλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.