ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Petran μάλλον δείχνεις να μην καταλαβαίνεις.
Συμπεριφορές κακότροπες και προσβλητικές δεν επιτρέπονται.
Από κανέναν.
Είσαι τελείως άστοχος που το αναφέρεις.
Έχει φάει δύο ban o φίλος που αγαπάω περισσότερο από όλους εδώ μέσα. Και όχι μόνο. Και του φέρθηκα σκληρά γιατί παρεξήγησε κάποια πράγματα. Και είναι κολλητός μου.
Το ότι συμφωνώ με τις αγνές του προθέσεις είναι δεδομένο αλλά διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο αντίδρασης. Τέλος με αυτό.

Τώρα αν κάποιος άσχετος γράψει για σκυλιά, θα πρέπει να υπάρχει και η θέση μου γραμμένη,ώστε να προστατευτεί.
Στο μαγαζί (όπως λέει και ο Μουκ.) δεν εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα. Δεν πιστεύω να τη βλέπεις στην μαρκίζα;
Σε παρακάτω μαγαζί τραγουδάει.

Oπότε τσάμπα θα πληρώσει εισιτήριο να τη δει κάποιος εδώ μέσα.
Γιατί να μην τον προστατεύσουμε;
Αν και τώρα δεν καταλαβαίνεις δεν φταίω εγώ. Σόρρυ.

Last edited:
Και κάτι ακόμη για μην υπάρξει παρεξήγηση αν και είναι αυτονόητο.

Η ταυτότητα της κατηγορίας έχει καθορισθεί σε πολύ μικρό βαθμό από τη συμμετοχή μου. Οι βασικοί υπεύθυνοι είναι οι φίλοι που γράφουν τόσα χρόνια σε αυτή. Εγώ ακολουθώ.

Αν είχε μέλη με άλλα γούστα, θα έγραφα για καμμιά λαμπίτσα, για κανένα πολύμπριζο. Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να διαβάσω.

Το ότι είμαστε ευλογημένοι που βρέθηκαν 20-30 άνθρωποι και γράφουν αυτά που γράφουν, δεν θα το χαραμίσω για τίποτα στον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει και σε άλλες κατηγορίες. Τα μέλη καθορίζουν τις ταυτότητες.

Και εγώ είμαι ευτυχισμένος που συμμετέχω εδώ μέσα.
Όταν αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν μας ξέρουν για το κλαμπ, είμαι περήφανος για την παρέα.
Σπάνιο πράγμα στις μέρες μας.

Κανείς δεν είπε, ούτε στα λόγια ούτε στην πράξη, οτι η Μουσική Κατηγορία δεν είναι ανοιχτή στον κόσμο. Και το ξαναλέω...δείτε πόσοι ήταν ενεργοί πέρυσι και πόσοι περισσότεροι είναι φέτος. Τα κείμενα υπάρχουν.

Το γιατί πρέπει να "ανοιξουμε" κι άλλο και να δεχτούμε κόσμο και μουσικά είδη δεν το καταλαβαίνω... Ο,τι έγινε και γίνεται, γίνεται απο ενδιαφέρον, μεράκι και κόπο κάμποσων ανθρώπων. Ε, εγω θεωρώ απίστευτο θράσος να ζητάμε να...'χωρέσουν κι αλλα ειδη μουσικής', 'να επιτρέπονται τα σκυλάδικα' κλπ κλπ... Δηλαδή ειναι δημοκρατικό, αφου αναφέρεται και η δημοκρατία, να μπούμε σ'ενα χωρο που στήθηκε με κόπο και να επιβάλουμε, χαριν της 'ελευθερίας του λόγου', πράγματα που δεν γουστάρουν οι δημιουργοί του;;; Για να το κανω λιανά, έχετε δει τι απάντηση παίρνει όποιος μπαίνει στην Hi-Fi ρωτώντας για πικάπ, όταν λέει "Να παρω Gemini; Ή μηπως Stanton;"... Επίσης είδατε να μιλάνε για ηχοσυστηματα Aiwa, United, Sony, Technics, Philips; Μαλιστα το θεωρούν κι αυτονόητο οτι δεν παίζουν τετοια εκει.

Όποιος θέλει χώρο να γράφει και να τον διαβάζουν πρέπει πρώτα να ξέρει οτι γράφει στο σωστό χώρο κι έπειτα οτι έχει να πεί κάτι που ισως ενδιαφέρει τους υπόλοιπους του χώρου. Αμα πάω στις LCD και γραψω για CRT θα με διώξουν και καλά θα κάνουν.

Υ.Γ. Επειδή εχω βαρεθεί τις αβρότητες, τα σκυλάδικα δεν είναι μουσική. Οποιος θέλει ανάλυση ας στείλει pm. Εκφράζω καθαρά την δική μου άποψη.

Καποια στιγμη το φορουμ θα μεγαλωσει τοσο που θα ξεπερασει το στενα ορια της ''παρεας μας''.Ειναι αναποφευκτο αυτο.Δεν μπορει να το κρατας αυτο με νυχια και με δοντια.Θα γραφουν ανθρωποι με πολυ διαφορετικα γουστα , για ολα τα ειδη μουσικης.
Τα σκυλαδικα ειναι μουσικη.Τελεια και παυλα.Αλλο αν δεν αρεσουν σε ολους.Εγω πχ δεν μπορω να τα ακουσω.Ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου οι καλλιτεχνες αυτου του ειδους που μπορω να ακουσω (και αυτο συνηθως με παρεα).Αλλα...αρεσουν σε πολυ κοσμο.Παρα πολυ.Κοσμος που αυριο μεθαυριο θα ειναι μελη του avclub.

Και ναι γραφουν και για συστηματα πολυ μικρης αξιας ακομα και για ηχεια υπολογιστη.
Φυσικα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη παντα.

Σωτήρη πολύ ενδιαφέρουσες οι συγκρίσεις σου..
Αν και καμιά φορά η ελαφράδα χωράει

Αλλά η ειλικρινής ελαφράδα..
Και στην High-end άν δεν κάνω λάθος είχε γίνει χαμός μέ το φτηνό Blue-Sky..
Aλλά τουλάχιστον εκεί μιλούσαν γιά τό μέσον τής Μουσικής και όχι για την Μουσική..
Και στην Μουσική Κατηγορία χωράνε τά καλά λαϊκά-οπως και έχουν γραφεί θέματα γι´αυτά-όπως και τά δημοτικά(προσωπικά έχω κάνει αναφορές και στον Πετρολούκα Χαλκιά,αλλά και στην Ξανθίππη Καραθανάση).
Ουδείς ενόχλησε τον Larry όταν έκανε ένα πανέμορφο αφιέρωμα για την Μπέλλου..
Αντιθέτως χαρήκαμε πολύ...
Οπως και υπάρχει θέμα μέ πολλές αναφορές γιά σημαντικούς ελληνικούς δίσκους...Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες..
Ομως ο τύπος πού τραγουδάει το ´Δημοσθένους Λέξις´-γνωστή διασκευή τού Σαββόπουλου:Banane0::Banane0:-κστά την γνώμη μου δεν χωράει τουλάχιστον στο Index..
Υ.Γ.
Αλλως τε κυκολοφορεί στά Περίπτερα το περιοδικό ´Πίστα´...................

Απάντηση: Re: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καποια στιγμη το φορουμ θα μεγαλωσει τοσο που θα ξεπερασει το στενα ορια της ''παρεας μας''.Ειναι αναποφευκτο αυτο.Δεν μπορει να το κρατας αυτο με νυχια και με δοντια.Θα γραφουν ανθρωποι με πολυ διαφορετικα γουστα , για ολα τα ειδη μουσικης.
Τα σκυλαδικα ειναι μουσικη.Τελεια και παυλα.Αλλο αν δεν αρεσουν σε ολους.Εγω πχ δεν μπορω να τα ακουσω.Ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου οι καλλιτεχνες αυτου του ειδους που μπορω να ακουσω (και αυτο συνηθως με παρεα).Αλλα...αρεσουν σε πολυ κοσμο.Παρα πολυ.Κοσμος που αυριο μεθαυριο θα ειναι μελη του avclub.

Και ναι γραφουν και για συστηματα πολυ μικρης αξιας ακομα και για ηχεια υπολογιστη.
Φυσικα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη παντα.

Ε,καλά και ο Καλλιτέχνης πού άφησε ατάϊστο τον δεμένο σκύλο ,μέχρι να πεθάνει σε γνωστή γκαλερί τού εξωτερικού, τέχνη είπε οτι έκανε..
Υ.Γ.
Εάν το Avclub μεγαλώσει τόσο πού η Μουσική Κατηγορία θά έχει 50 threads γιά σκυλάδικα ανά δίμηνο ,με γειά του και χαρά του...
Απλά δεν θάμαι εδώ να το δώ..

Ε,καλά και ο Καλλιτέχνης πού άφησε ατάϊστο τον δεμένο σκύλο ,μέχρι να πεθάνει σε γνωστή γκαλερί τού εξωτερικού, τέχνη είπε οτι έκανε..
Υ.Γ.
Εάν το Avclub μεγαλώσει τόσο πού η Μουσική Κατηγορία θά έχει 50 threads γιά σκυλάδικα ανά δίμηνο ,με γειά του και χαρά του...
Απλά δεν θάμαι εδώ να το δώ..

Και δεν θα'σαι ο μόνος..:grandpa:

Δημήτρη Μανωλάκο, σαφέστατα και καταλαβαίνω και το καταλαβαίνουμε όλοι μας απο αυτά που γράφω !

Δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση να είναι η μουσική κατηγορία αυτή που είναι με την υπάρχουσα ταυτότητα, όχι οτι μου πέφτει και λόγος δηλαδή μιας και είναι άλλοι με πολλά χρόνια παρουσίας και αιματοκυλίσματος στον χώρο που θα πρέπει να έχουν άποψη αντί για μένα ...............
απλά γράφω την άποψη μου καθότι στα μάτια μου, και φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν δηλώσεις ανθρώπων απο θέσεις κλειδιά, το τοπίο είναι ασαφές !

πλέον έχει ξεκαθαρίσει .-(?)

υ.γ Δημήτρη Ντοκατζή, σαφέστατα το ποστ σου ήταν η πιο σαφής και ξεκάθαρη τοποθέτηση που έχει πέσει για την κατηγορία της μουσικής.
όλα τα υπόλοιπα είναι μπέρδεγουέι. .

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται "αντιπαράθεση".

Ας πεί ακριβώς ο καθένας τι θέλει και πως πιστεύει οτι αυτό θα επιτευχθεί.
Προτάσεις εφαρμόσιμες και βιώσιμες. Θεωρητικά σχόλια και αφορισμοί δεν πιστεύω οτι θα μας οδηγήσουν σε κάτι .

Ούτε εγώ προσωπικά έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα σκυλάδικα. Για παράδειγμα όμως αν ανοίξει ένα θέμα για trance πως θα το αντιμετωπίσουμε ; Γιατί προσωπικά απο θέμα δημιουργικότητας ή ποιότητας τα θεωρώ παραπλήσια.

Προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που θέλει ο καθένας απο την κατηγορία και τι προτείνει για να το πετύχουμε.
Άς βρούμε έναν μπούσουλα του τί θεωρούμε οτι μπορεί να συμβαδίσει με το υπάρχουν υλικό και τι όχι . Ας βρούμε ένα τρόπο όσα δεν χωράνε εδώ να βρούν ένα παράλληλο χώρο έτσι ώστε όσοι θέλουν να συμμετέχουν/ ενημερωθούν να έχουν την γωνιά τους.

Αλλά η γωνιά δημιουργείται απο την συμμετοχή, την προσπάθεια, την θυσία.
Άντε και φτιάξαμε νέα κατηγορία για τους "αδικημένους" , θιγμένους κτλ.
Τι συμμετοχή θα έχει ; Πόσοι θα μπούν και θα γράψουν για το "σκυλάδικο" και το κάθε "σκυλάδικο" με την αγάπη και την αφοσίωση που γράφουν για κλασσική , ρόκ , τζάζ κτλ τα τακτικά μέλη της κατηγορίας που τόσα χρόνια με την συνεχή , συνεπή και αδιάλειπτη συμμετοχή τους , μας έχουν χαρίσει αφιερώματα, παρουσιάσεις, ενημέρωση για την επικαιρότητα της δισκογραφίας κι άλλα πολλά ;

Το περιβόητο επίπεδο ή αν θέλετε κλίμα της κατηγορίας δεν ήρθε ουρανοκατέβατο, κάποιοι άνθρωποι ξοδεύουν χρόνο, καταθέτουν προσωπική εμπειρία, καταθέτουν την ψυχή τους και τα ακούσματά τους σε όλους εμάς για να γίνουμε κοινωνοί της απεραντοσύνης της μουσικής.
Είτε το θέλουμε είτε όχι ,αυτοί θέτουν τα επίπεδα της κατηγορίας με τα κείμενα που ανεβάζουν. Ούτε με το ζόρι το κάνουν , ούτε ασκούν βέτο. Τα κείμενα απο μόνα τους φέρνουν την κατηγορία εκεί που είναι. Συνεπώς οτιδήποτε κάτω απο τον πήχη που έχουμε όλοι συνηθίσει, είναι λογικό να μας ξενίζει και να μας βρίσκει αντίθετους.

Σπύρο καμία αντίρρηση για τα ελαφρά κι ας μην με ενδιαφέρουν πάντα. Ούτε και τα βαριά με ενδιαφέρουν πάντα, αλλα κι αυτά τα δέχομαι γιατί ο συγγραφέας του νήματος έχει κάτι να πει ή ό,τι λέει το λέει γιατι το πιστεύει. Για τα σκυλάδικα όμως, καθώς και τις "μουσικές" συν αυτοίς, δεν υπάρχει κάτι να γραφεί, όπως εύστοχα έγραψε και ο Δημήτρης Ν. παραπάνω. Αν λοιπόν κάποιος γραψει, λάβει τις ανάλογες αντιδράσεις και μετά παραπονιέται ότι τον φιμώσαμε, είναι ή δεν είναι θρασύς;

Η άρνηση στο προηγούμενο ποστ μου αφορά στο δικαίωμα να γράφει κανείς ό,τι γουστάρει θεωρώντας τα πάντα μουσική. Κι όσοι ζητούν προδιαγραφές για το πώς/τι θα γράψουν, ας μην γράψουν ποτέ. Στην αρχή ήταν ένας και μεχρι να γίνουν 40-50 δεν ρώτησε κανείς πώς ή τι να γράψει. Είναι προφανές ότι όσοι γράφουν, διαβάζουν και συμμετέχουν εκει μέσα είναι ευγενείς στο ήθος κι αυτό εκμεταλλεύονται όσοι θέλουν απλώς να μαζεύουν κόσμο γύρω τους(...εστω και ηλεκτρονικά) προφασιζόμενοι οτι ό,τι περιεχει νότες είναι και μουσική.

Το τι ακούει ο κόσμος που σήμερα-αύριο-μεθαύριο θα είναι μελος του avclub δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν με πληρώνουν για να γράφω και δεν μπορώ να γράφω απο ευχαρίστηση για τα γούστα των άλλων.

Υ.Γ. Αν η κατηγορία της μουσικής δεν είχε τόσα γραπτά και δεν κατέληγε να μαζεύει τόσο κόσμο καθημερινά, θα γινόταν όλες αυτες οι συζητήσεις περι διεύρυνσης; Γιατί, κακά τα ψέματα, αλλά για το αυγό ως αυγό δεν ενδιαφέρεται κανείς...Αμα το αυγό γίνει χρυσο, τότε τρέχουν όλοι να το πάρουν...

Last edited:
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται "αντιπαράθεση".

Ας πεί ακριβώς ο καθένας τι θέλει και πως πιστεύει οτι αυτό θα επιτευχθεί.
Προτάσεις εφαρμόσιμες και βιώσιμες. Θεωρητικά σχόλια και αφορισμοί δεν πιστεύω οτι θα μας οδηγήσουν σε κάτι .

Ούτε εγώ προσωπικά έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα σκυλάδικα. Για παράδειγμα όμως αν ανοίξει ένα θέμα για trance πως θα το αντιμετωπίσουμε ; Γιατί προσωπικά απο θέμα δημιουργικότητας ή ποιότητας τα θεωρώ παραπλήσια.

Προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που θέλει ο καθένας απο την κατηγορία και τι προτείνει για να το πετύχουμε.
Άς βρούμε έναν μπούσουλα του τί θεωρούμε οτι μπορεί να συμβαδίσει με το υπάρχουν υλικό και τι όχι . Ας βρούμε ένα τρόπο όσα δεν χωράνε εδώ να βρούν ένα παράλληλο χώρο έτσι ώστε όσοι θέλουν να συμμετέχουν/ ενημερωθούν να έχουν την γωνιά τους.

Αλλά η γωνιά δημιουργείται απο την συμμετοχή, την προσπάθεια, την θυσία.
Άντε και φτιάξαμε νέα κατηγορία για τους "αδικημένους" , θιγμένους κτλ.
Τι συμμετοχή θα έχει ; Πόσοι θα μπούν και θα γράψουν για το "σκυλάδικο" και το κάθε "σκυλάδικο" με την αγάπη και την αφοσίωση που γράφουν για κλασσική , ρόκ , τζάζ κτλ τα τακτικά μέλη της κατηγορίας που τόσα χρόνια με την συνεχή , συνεπή και αδιάλειπτη συμμετοχή τους , μας έχουν χαρίσει αφιερώματα, παρουσιάσεις, ενημέρωση για την επικαιρότητα της δισκογραφίας κι άλλα πολλά ;

Το περιβόητο επίπεδο ή αν θέλετε κλίμα της κατηγορίας δεν ήρθε ουρανοκατέβατο, κάποιοι άνθρωποι ξοδεύουν χρόνο, καταθέτουν προσωπική εμπειρία, καταθέτουν την ψυχή τους και τα ακούσματά τους σε όλους εμάς για να γίνουμε κοινωνοί της απεραντοσύνης της μουσικής.
Είτε το θέλουμε είτε όχι ,αυτοί θέτουν τα επίπεδα της κατηγορίας με τα κείμενα που ανεβάζουν. Ούτε με το ζόρι το κάνουν , ούτε ασκούν βέτο. Τα κείμενα απο μόνα τους φέρνουν την κατηγορία εκεί που είναι. Συνεπώς οτιδήποτε κάτω απο τον πήχη που έχουμε όλοι συνηθίσει, είναι λογικό να μας ξενίζει και να μας βρίσκει αντίθετους.

Για μενα (και μαλλον δεν εχω να προτεινω κατι αλλο ) δεν υπαρχει αλλη λυση παρα να συνυπαρχουν απλως.Αν βεβαια καποια στιγμη στο μελλον(..) γινουν τοσα πολλα τα θεματα αυτα μπορουν να νοιχτουν καποιες κατηγοριες ..οπως ειπε καπου και ο petran.Αλλα επειδη δεν βλεπω να γινεται αυτο συντομα..απλα συνυπαρξη.Αν θελουν καποιοι να το δουν σαν υπομονη ας το δουν.
Και επειδη ολο διαβαζω για το επιπεδο..δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πεσει ντε και καλα το επιπεδο.Οπως συνυπαρχουν οι τετρομαγμενοι και πχ καποια στεια θεματα η ανεκδοτα , ετσι θα συνυπαρχουν και αυτα τα θεματα.Επεσε το επιπεδο στη εκτος ?Δεν νομιζω.Καταλαβατε τι θελω να πω (μη πει καποιος οτι θεωρω αυτη τη μουσικη ανεκδοτο κλπ..κοινως μην πιαστουμε απο τις λεξεις).

Last edited:
παιδιά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.Εχουν τεθεί όλα σε πολύ λάθος βάση νομίζω.
Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας που γράφει σε ένα forum θα πρέπει να μπαίνει στην διαδικασία να εναρμονισθεί με το ύφος του χώρου, αυτό είναι απλή λογική, που όταν δεν γίνεται σαφώς και σε βάζει στην σκέψη είτε οτι κρύβονται ύποπτες προθέσεις είτε ότι υπάρχει απουσία λογικής.
Εγώ λοιπόν γουστάρω τρελά Μαργαρίτη(αλήθεια λέω).Το ότι δεν γράφω για Μαργαρίτη γίνεται διότι όπως αναφέρθηκε 'ηδη η κατηγορία έχει καλώς ή κακώς και ένα διδακτικό χαρακτήρα.Θεωρώ λοιπόν αφενός οτι αποκλείεται στα λαγωνικά της μουσικής κατηγορίας να έχει διαγύγει το έργο του, τον γνωρίζουν δηλαδή κανονικότατα, και απο την άλλη θεωρώ και χρεός μου όπως εγώ απο τις παρουσιάσεις που έχουν γίνει έχω ακούσει διαμάντια, αντίστοιχα να ανταποδώσω στους διαδικτυακούς μου φίλους το ίδιο,οπότε και θα παρουσιάσω πράγματα που μου αρέσουν πολύ και που πιθανών να αρέσουν και σε εκείνους.Απλά πράγματα..
Ως εδώ οκ......

Οσον αφορά τώρα αυτό το περί προστασίας της κατηγορίας ομολογώ οτι κατι δεν καταλαβαίνω καλά.Αλλο προστατεύω την κατηγορία απο μια αποδεδειγμένα εσκεμμένη προκλητική συμπεριφορά και άλλο δεν ανοίγομαι σε άλλα είδη.Και ποια είδη είναι αυτά?...Ποιά πλην του σκυλάδικου δηλαδή... γιατί είναι λίγο φλου η κατάσταση.Και ποιός θα το ορίσει αυτό?Εμένα πχ μου τινάζεται ο εγκέφαλος στον αέρα άμα ακούσω Ξηλούρη.Δηλαδή 10 σαν εμένα θα κραξουν όποιον παρουσιάσει Ξηλούρη.

Δείτε κάτι παιδιά και το λέω με όλη την αγάπη που μπορεί να έχω για το Forum και για την κατηγορία ειδικότερα.Η ποιότητα της μουσικής κατηγορίας είναι τα ίδια τα μέλη της...... όχι η απαίτηση των μελών να είναι η κατηγορία ποιοτική.

Last edited:
Αν λοιπόν κάποιος γραψει, λάβει τις ανάλογες αντιδράσεις και μετά παραπονιέται ότι τον φιμώσαμε, είναι ή δεν είναι θρασύς;

Το τι ακούει ο κόσμος που σήμερα-αύριο-μεθαύριο θα είναι μελος του avclub δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν με πληρώνουν για να γράφω και δεν μπορώ να γράφω απο ευχαρίστηση για τα γούστα των άλλων.

Δηλαδη αμα ανοιξω ενα θεμα αυριο για τη Ζηνα busoni..ειμαι θρασυς ?

Μα εσυ θα εξακολουθησεις να γραφεις..για σενα και για τους φιλους σου αν επιθυμεις.Απλως δεν θα διαβαζεις αυτα τα θεματα..αν επιθυμεις.Απλα.

Νομίζω οτι τοποθετηθήκαμε οι περισσότεροι σαφέστατα,στο θέμα του Θρεντ.(Videoclips)

Αν και επαναλαμβάνομαι, η θέση μου και η ένστασή μου ήταν όχι για το περιεχόμενο αλλά για την ποσότητα.

Μια παράκληση ουσιαστικά για ένα μέτρο.

Τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ. Τάσο,αν σε ενοχλεί τόσο η Trance μπορείς κάλλιστα να διαγράψεις το αντίστοιχο θρεντ που είχα ανοίξει πριν δύο χρόνια,μόλις είχε δημιουργηθεί το Club..:bigcry:

Last edited:

Σπύρο καμία αντίρρηση για τα ελαφρά κι ας μην με ενδιαφέρουν πάντα. Ούτε και τα βαριά με ενδιαφέρουν πάντα, αλλα κι αυτά τα δέχομαι γιατί ο συγγραφέας του νήματος έχει κάτι να πει ή ό,τι λέει το λέει γιατι το πιστεύει. Για τα σκυλάδικα όμως, καθώς και τις "μουσικές" συν αυτοίς, δεν υπάρχει κάτι να γραφεί, όπως εύστοχα έγραψε και ο Δημήτρης Ν. παραπάνω. Αν λοιπόν κάποιος γραψει, λάβει τις ανάλογες αντιδράσεις και μετά παραπονιέται ότι τον φιμώσαμε, είναι ή δεν είναι θρασύς;

Η άρνηση στο προηγούμενο ποστ μου αφορά στο δικαίωμα να γράφει κανείς ό,τι γουστάρει θεωρώντας τα πάντα μουσική. Κι όσοι ζητούν προδιαγραφές για το πώς/τι θα γράψουν, ας μην γράψουν ποτέ. Στην αρχή ήταν ένας και μεχρι να γίνουν 40-50 δεν ρώτησε κανείς πώς ή τι να γράψει. Είναι προφανές ότι όσοι γράφουν, διαβάζουν και συμμετέχουν εκει μέσα είναι ευγενείς στο ήθος κι αυτό εκμεταλλεύονται όσοι θέλουν απλώς να μαζεύουν κόσμο γύρω τους(...εστω και ηλεκτρονικά) προφασιζόμενοι οτι ό,τι περιεχει νότες είναι και μουσική.

Επί τής Ουσίας :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 σε όλο.
Καί νά σού πώ την αλήθεια και πολύ το ζορίσαμε το πράγμα.
Αλλά μιά και ακόμα και ένα φόρουμ είναι και θέμα σχέσεων, διαφορετικά θα σεβαστώ αυτόν πού σκουπίζει τά παπούτσια του στό χαλάκι τής εξώπορτας πρίν μπεί μέσα παρά αυτόν πού θα μπεί και θα γεμίσει τό σπίτι μέ λασπωμένες πατημασιές..
Ως εκ τούτου προσωπικά θα δεχόμουν πολλά μουσικά ή και μή -μουσικά κατασκευάσματα μέ μοναδικό κριτήριο τό εάν κάποιος σκουπίζει ή όχι τά παπούτσια του στο χαλάκι τής εξώπορτας..
Τουλάχιστον θά είχα πειστεί πώς οτι κάνει το κάνει μέ την καλή του την καρδιά..
Και αυτό τουλάχιστον μπορώ εύκολα να το κρίνω.
Γιά μένα αυτό είναι το πιό ουσιαστικό κριτήριο.

Δηλαδη αμα ανοιξω ενα θεμα αυριο για τη Ζηνα busoni..ειμαι θρασυς ?

Μα εσυ θα εξακολουθησεις να γραφεις..για σενα και για τους φιλους σου αν επιθυμεις.Απλως δεν θα διαβαζεις αυτα τα θεματα..αν επιθυμεις.Απλα.

Αν ανοίξεις θέμα για την Ζήνα, σε κράξουμε, και μετα διαμαρτυρηθείς οτι σε φιμώνουν, θα είσαι θρασύς. Γιατί δεν καταλαβαίνεις πού γράφεις... Το έγραψε και ο Γιώργος πρίν με άλλα λόγια...είναι κοινή λογική.

Δεν με ενοχλεί η trance Δημήτρη, απλά προσπαθώ να κατανοήσω τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε μακριά απο την κατηγορία και ποια είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία θα γίνει ο διαχωρισμός.
Και πρός Θεού δεν θα διέγραφα ένα νήμα επειδή δεν μου αρέσει αυτό που παρουσιάζεται μέσα σε αυτό.