ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αν ανοίξεις θέμα για την Ζήνα, σε κράξουμε, και μετα διαμαρτυρηθείς οτι σε φιμώνουν, θα είσαι θρασύς. Γιατί δεν καταλαβαίνεις πού γράφεις... Το έγραψε και ο Γιώργος πρίν με άλλα λόγια...είναι κοινή λογική.

Απλως το βλεπουμε πολυυυυ διαφορετικα.Και με αλλη λογικη.Ε δεν πειραζει..δεν μπορουμε να συμφωνουμε στα παντα ολοι οι ανθρωποι .

Επειδή βλέπω οτι η συζήτηση έφυγε απ τα κλιπάκια και γενικεύει όλη την Κατηγορία..
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί το μέτρο θράσους ποιό είναι ?

Αν βγώ ας πούμε αύριο και γράψω για το Mamma Mia (που ξαναείδαμε απόψε) θα είμαι θρασύς ή την γλυτώνω?:afro:

Ακριβώς :grinning-smiley-043
Εγω κόβω από τον ύπνο μου για να γράφω παρουσιάσεις, ενώ εσύ παρουσιάζεσαι όποτε προκύπτει αντιπαράθεση.

ΟΚ.Το σταματαω εδω.Αλλωστε δεν το ειδα σαν αντιπαραθεση αλλα σαν φιλικη κουβεντα.

τώρα θα το γενικεύσω λιγάκι αλλά δεν πειράζει ..

βάση παλαιότερων συζητήσεων στην μουσική κατηγορία,
μου φαίνεται λιγάκι υποκριτικό να αδιαφορεί κανείς για την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη, του οποίου την μουσική απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις, άσχετα αν σ' αυτήν την προσωπική του ζωή έχει διαπράξει σωρεία κακουργημάτων (δεν μιλάμε για τροχαίες παραβάσεις)
και να σκίζουμε τα ιμάτια μας για να διατηρήσουμε την κατηγορία καθαρή απο κοπρίσματα !!

τι λέτε ?

Απάντηση: Re: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν με ενοχλεί η trance Δημήτρη, απλά προσπαθώ να κατανοήσω τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε μακριά απο την κατηγορία και ποια είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία θα γίνει ο διαχωρισμός.
Και πρός Θεού δεν θα διέγραφα ένα νήμα επειδή δεν μου αρέσει αυτό που παρουσιάζεται μέσα σε αυτό.

Οκ Τάσο..

Συμφωνώ άλλωστε ,απλά δεν είχα διαβα´σει όλο το ποστ σου και τις τοποθετήσεις σου προσεκτικά.:ernaehrung004:

τώρα θα το γενικεύσω λιγάκι αλλά δεν πειράζει ..

βάση παλαιότερων συζητήσεων στην μουσική κατηγορία,
μου φαίνεται λιγάκι υποκριτικό να αδιαφορεί κανείς για την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη, του οποίου την μουσική απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις, άσχετα αν σ' αυτήν την προσωπική του ζωή έχει διαπράξει σωρεία κακουργημάτων (δεν μιλάμε για τροχαίες παραβάσεις)
και να σκίζουμε τα ιμάτια μας για να διατηρήσουμε την κατηγορία καθαρή απο κοπρίσματα !!

τι λέτε ?

Μού φαίνεται άσχετο...
Εκτός εάν ο ´εκτός νόμου´Καλλιτέχνης πού παράγει Τέχνη εξισούται μέ τον κάθε τυχάρπαστο άγνωστο πού μπουκάρει αστοιχείωτος γιά να πουλήσει εξυπνάδα μέσα στην αμάθειά του..
Δεν κολλάει βρε Δημήτρη μου το παράδειγμά σου..

Επειδή βλέπω οτι η συζήτηση έφυγε απ τα κλιπάκια και γενικεύει όλη την Κατηγορία..
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί το μέτρο θράσους ποιό είναι ?

Αν βγώ ας πούμε αύριο και γράψω για το Mamma Mia (που ξαναείδαμε απόψε) θα είμαι θρασύς ή την γλυτώνω?:afro:

Αμα τόδες δυό φορές γράψε και Εσο συχωρεμένος..:grandpa:
Τόοση αγάπη μπορούμε να σού την απαγορεψουμε???:flipout::flipout:

κοπρίσματα τα μεν .... κοπρίσματα και τα δε Σπύρο μου ;)

τέλος πάντων, δεν είμαι εδώ για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, χαίρομαι που σήμερα καταφέραμε να κάνουμε μια όμορφη συζήτηση,
ο καθένας μας φυσικά κρατώντας τα συμπεράσματα του.

την καληνύχτα μου σε όλους τους πολυγραφότατους της μουσικής -και όχι μόνο φυσικά.

υ.γ κι αν δεν συμμετέχουμε στα εξαίσια κείμενα σας μην μας παρεξηγείτε, είναι -προσωπικά μιλώντας- γιατί δεν έχω ιδέα απο κάποια πράγματα.

οφείλω όμως να ομολογήσω οτι θαυμάζω μερικούς απο εσάς καθότι αν και ποτέ δεν πρόκειται να ψαχτώ για κάποια έργα που παρουσιάζετε,
εντούτοις με εντυπωσιάζει -αν μη τι άλλο- ο τρόπος γραφής σας, το πάθος σας και η δύναμη της ψυχή σας να μοιραστείτε με όλους εμάς τους υπόλοιπους την αγάπη σας για την μουσική !

για όλους αυτούς τους λόγους, big respect απο εμένα.:grinning-smiley-043

άσχετα αν σε κάποια άλλα θέματα δυστυχώς, δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ........-bye-

Διαφωνώ Δημήτρη στην πρώτη σου πρόταση..
Ενα ´κακό παιδί´πού γράφει καλή μουσική δεν έχει καμιά σχέση μέ κάποιον πού μπουκάρει,κακοπροαίρετα οπουδήποτε.
Αλλως τε τον καλλιτέχνη δεν θα τον πάρω σπίτι μου ..
Κατά τά λοιπά προσωπικά δήλωσα εξ´αρχής οτι δεν μέ χαλάνε τά Videoclips ,ούτε οι διαφωνίες μέ ανθρώπους πού γνωρίζω εδώ μέσα..
Aντε Καλό Ξημέρωμα.

Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ, όλες τις καλές συζητήσεις όποτε τυχαίνει να λείπω τις κάνετε!

Αλλά δεν πειράζει, όσο εσείς λύνατε το "Κυπριακό", εγώ έκανα το DJ, χεχε...

Άμα είναι να κρατήσω ένα ποστ απ' όσα γράφτηκαν μέχρι στιγμής, αυτό είναι του Μπαϊραχτάρη.
Πάρα πολύ κοντά στο σκεπτικό μου, σχεδόν συνέπεσε θα έλεγα.

Καλημέρα.
Το τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν γνωρίζει. Πάντως ringtones πίστας δεν θα έχουμε.
Η επιθυμία μου είναι η κατηγορία να κερδίζει ανθρώπους που γουστάρουν μουσικές, θέλουν να μοιραστούν, να εμπλακούν.

Με αφορμή αυτό που έγραψε ο Μπαίραχτάρης να πω ένα συμπέρασμα.

Καταλαβαίνω πολλούς φίλους (επισκέπτες κυρίως) ότι δυσκολεύονται να μπουν στην κατηγορία και να γράψουν. Μπορεί να έχουν κάποιου είδους φοβία ότι το κείμενο πρέπει να είναι κάπως ,η επιλογή κάπως κ.τ.λ
Αυτό έχει αποδειχτεί ότι δεν ισχύει. Μάλιστα είναι ολοφάνερο ότι διψάμε για νέες φωνές.
Άρα το πρόβλημα δεν το έχει η κατηγορία.

Χαίρομαι για τη στάση του Petran στην κουβέντα. Τελικά έχει καταλάβει και ας διαφωνεί.

Επίσης του Μπαϊραχτάρη η άποψη είναι τροφή για σκέψη.

Ο Σούρλας έδωσε το κλίμα της κατηγορίας σε μία πρόταση.
Το είχα γράψει και παλιότερα. Η πρόθεση είναι το ζητούμενο και όχι το είδος.
Και ο τρόπος σε ένα βαθμό.

Είναι σαν να είμαστε όλοι τσίτσιδοι σε μία παραλία και λιαζόμαστε και ξαφνικά σκάει στην παρέα ο Ρακιντζής ντυμένος όπως στη Γιουροβίζιον.
Ε αν δεν ξεβρακωθεί θα έχουμε θέμα τουλάχιστον αισθητικής.:ridinghorse:

Το ξέρουμε όλοι ότι σκουπίδια υπάρχουν σε όλα τα είδη της μουσικής.
Κατασκευάσματα για να πουλήσουν επίσης.
Και επειδή αναφέρθηκε, το Trance έχει διαμάντια ,έχει και τσιφτετέλια (Ισραήλ).
Όλα τα συζητάμε και είμαστε ανοικτοί.

Οι ανύπαρκτες μουσικές όμως δεν έχουν ρε γαμώτο και τίποτα να συζητήσεις.
Μόνο κοινωνιολογικές προσεγγίσεις μπορείς να κάνεις.

Επί τής Ουσίας :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 σε όλο.
Καί νά σού πώ την αλήθεια και πολύ το ζορίσαμε το πράγμα.
Αλλά μιά και ακόμα και ένα φόρουμ είναι και θέμα σχέσεων, διαφορετικά θα σεβαστώ αυτόν πού σκουπίζει τά παπούτσια του στό χαλάκι τής εξώπορτας πρίν μπεί μέσα παρά αυτόν πού θα μπεί και θα γεμίσει τό σπίτι μέ λασπωμένες πατημασιές..
Ως εκ τούτου προσωπικά θα δεχόμουν πολλά μουσικά ή και μή -μουσικά κατασκευάσματα μέ μοναδικό κριτήριο τό εάν κάποιος σκουπίζει ή όχι τά παπούτσια του στο χαλάκι τής εξώπορτας..
Τουλάχιστον θά είχα πειστεί πώς οτι κάνει το κάνει μέ την καλή του την καρδιά..
Και αυτό τουλάχιστον μπορώ εύκολα να το κρίνω.
Γιά μένα αυτό είναι το πιό ουσιαστικό κριτήριο.

Συμφωνώ απόλυτα και αυτό ισχύει στα πάντα, όχι μόνο στη μουσική. Και δε μιλάει προφανώς ο Σπύρος για το σπίτι του, αλλά για το πως βλέπεις κάποιον να συμπεριφέρεται, σε όποιο σπίτι μπαίνει...

Υ.Γ. Δεν έχω γράψει ποτέ στην κατηγορία, τη διαβάζω σχεδόν καθημερινά και πραγματικά έχω μείνει εντυπωσιασμένος

Δείτε κάτι παιδιά και το λέω με όλη την αγάπη που μπορεί να έχω για το Forum και για την κατηγορία ειδικότερα.Η ποιότητα της μουσικής κατηγορίας είναι τα ίδια τα μέλη της...... όχι η απαίτηση των μελών να είναι η κατηγορία ποιοτική.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:NAI κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα.

Υ.Γ. και ήθελα να παρουσιάσω τραγούδια του Ν.Ξυλούρη... μήπως να το:hmmmm2: καλύτερα?:flipout:

Last edited:
εγώ θα πρότεινα, για το καλό του φόρουμ που όλοι μας θέλουμε και πρέπει να νοιαζόμαστε,
να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας !

και για να μην γινόμαστε αλλά και για να φτουράει ......... ;)

Στην ζωή μας τίποτε δεν είναι άχρηστο και τα λεγόμενα σκουπίδια για πολλούς από μας- και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω- είναι ανακυκλώσιμα....
Αν πολλοί που θέλουν τα λεγόμενα σκυλάδικα για να τα ακούν, διαβάζουν,να παρουσιάζουν δίσκους ή καλύτερα cds και γίνει αίτημα τους, θα μπορούσαν άν ήθελαν οι συντονιστές της μουσικής κατηγορίας να τους ανοίξουν ειδικό θρέντ στις μουσικές υποκατηγορίες....λέω εγώ.
Αν δεν υπάρχουν τέτοια αιτήματα από μέλη καλό θα ήταν να μην εικάζουμε.
Ας μην ξεχνάμε επίσης πως και άλλου είδους μουσικής από το εξωτερικό που ακούμε π.χ. η μουσική ''Κάντρι'' που μου αρέσει,είναι σαν την δικιά μας την δημοτική...
Παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ για τα γραφόμενά μου αν και ξέρω πως είμαι το ''μαύρο πρόβατο'' για μερικούς του φόρουμ και λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτό.....
Πάντως για τα ''σκυλάδικα'' τα της πίστας όπως τα λένε δύσκολα μπορεί να γράψει κανείς αν δεν έχει...:food-smiley-005: αρκετές :beerglass: και αυτά δεν συμβαδίζουν...
Καλή διάθεση,πρόθεση,να υπάρχει και όλα μπορούν να γίνουν...

Η ζωή μας είναι τόσο μικρή και υπάρχουν τόσο όμορφα πράγματα να ανακαλύψουμε, που δεν έχω ούτε λεπτό διαθέσιμο για σκουπίδια.
Εξάλλου η ανυπαρξία δεν ανακυκλώνεται.

Και υποκατηγορία τέτοια δεν προβλέπεται.

Θεϊκός νόμος όχι, η κοινή λογική το ορίζει.

Εϊπαμε, εκεί που υπάρχουν 2 sites σαν το δικό μας, αντιστοιχούν 20 με σκυλάδικα κλπ.
Γράψτε εκεί, όχι εδώ.

Είναι θέμα ταυτότητας ενός μουσικού φόρουμ.

Πόσες φορές πρέπει να το εξηγήσουμε πια;

1.Τι εννοείς γράψτε?
2.Ποιος μίλησε για σκυλάδικα κλπ?
3.Ταυτότητα μουσικού φόρουμ. Μάλιστα. Εξηγήστε ποιες ακριβώς "ΜΟΥΣΙΚΕΣ" θέλετε να υπάρχουν.