ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

27 June 2006
7,771
Η μορφή λειτουργίας που έχει πλέον πάρει η υποκατηγορία Μουσικά Videoclip όχι μόνο δεν εξυπηρετεί σε γνώση, μοίρασμα συναισθημάτων ή ουσιαστικής μουσικής εξερεύνησης, αλλά έχει γίνει και το κρυσφήγετο για κάθε υποψήφιο ασχετόπουλο που θέλει να επηρεάσει καταστάσεις γενικές, προτείνοντας πράγματα που όχι μόνο δεν αφορούν τη Μουσική Κατηγορία, αλλά θα δίσταζαν ακόμα και ραδιοφωνικοί σταθμοί του συρμού να παρουσιάσουν.

Προτείνω τη κατάργησή της, όχι τόσο από μεγάλο ενδιαφέρον από μεριάς μου, αλλά για να αποδειχθεί κατά πόσο τα σωστά ανακλαστικά είναι σε λειτουργία.

Όλες οι απόψεις δεκτές.

Δεν ξερω αν πρεπει να καταργηθει η οχι ,αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι εχω μπει μεσα κανα δυο φορες και ΔΕΝ ξαναμπηκα.Αν τα στατιστικα λενε οτι εχει λογο υπαρξης τοτε ας μεινει.Δεν δικαιουμαι να θελω να καταργηθει σε αυτη την περιπτωση.
Αν υπαρχει για να υπαρχει ,ας την καταργησουμε ή για να μην θεωρηθουμε και απολυτοι, ας την μεταφερουμε στην παντος.

Κώστα το μουσικό videoclip είναι και αυτό μορφή τέχνης.
Άρα καλά κάνει και υπάρχει.
Τώρα να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ το πολυβλέπω αλλά δεν είμαι και αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Εξάλλου όποιος δεν γουστάρει δεν συμμετέχει στην υποκατηγορία.
Απλά πράγματα.

Τώρα να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ το πολυβλέπω αλλά δεν είμαι και αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Απλά πράγματα.

+1

Δεν ξερω αν πρεπει να καταργηθει η οχι ,αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι εχω μπει μεσα κανα δυο φορες και ΔΕΝ ξαναμπηκα.Αν τα στατιστικα λενε οτι εχει λογο υπαρξης τοτε ας μεινει.Δεν δικαιουμαι να θελω να καταργηθει σε αυτη την περιπτωση.
Αν υπαρχει για να υπαρχει ,ας την καταργησουμε ή για να μην θεωρηθουμε και απολυτοι, ας την μεταφερουμε στην παντος.

Kι εγώ Μιχάλη κάθε φορά που επιχειρώ κλικ στη συγκεκριμένη νοιώθω σαν να περπατάω σε πεζοδρόμιο ¨φορτωμένο¨στο σκυλοσκατό:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλά πράγματα.

Εντάξει αφού είναι για τα νούμερα κομάτια να γίνει...
Τίποτα άλλο?

Αν μιλάμε για τα κλιπ καθεαυτά τότε θα έπρεπε να μπουν στα κινηματογραφικά και όχι στη μουσική. Για μουσική μιλάμε εδώ Τζιμ...

Καλημερα & απο μενα.
Αν & δεν εχω ποτε συμμετεχει στην συγκεκριμενη
υποκατηγορια δεν εχω καν δει τι βιντεο περιεχει πιστευω
& εγω για χαρην της πολυφωνιας οτι πρεπει να μεινει.

Mιλάμε για μουσικά βίντεο, δεν έχουν θέση στα κινηματογραφικά.
Προτιμώ να είναι σε υποκατηγορία παρά βίντεο διάσπαρτα μέσα στα κείμενα.
Τώρα όσο για τα νούμερα ξέρεις ...

Kι εγώ Μιχάλη κάθε φορά που επιχειρώ κλικ στη συγκεκριμένη νοιώθω σαν να περπατάω σε πεζοδρόμιο ¨φορτωμένο¨στο σκυλοσκατό:flipout::flipout:

Γιατί σου συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει μόνο σε σένα αυτό ή θα έπρεπε να συμβαίνει σε όλους μας; Είναι βαριά η κατηγορία που απευθύνεις...

Tιποτα δεν ειναι αχρηστο εφοσον αρεσει σε καποιους. Απλως μπορουμε να φτιαξουμε ,μια υποκατηγορια, οπου τα βιντεοκλιπ που οα μπαινουν εκει θα πρεπει να ικανοποιουν καποιες κατα καποιον τροπο προδιαγραφες.

Τι σημαίνει προδιαγραφές ρε παίδες στην μουσική? Η μουσική είναι θέμα γούστου. Σε όποιον δεν αρέσει κάτι, δεν το παρακολουθεί.

Aς πουμε οτι σε καποιον δεν αρεσει η Κουλα η Πλανιδου, αλλα η Spiridoula η Sideromeni και το αντιστροφο. Γιατι οι μεν πρεπει να ειναι υποχρεωμενοι να ανεχονται τους δε.

Σε όποιον δεν αρέσει κάτι, δεν το παρακολουθεί.

αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Αφου δεν το παρακολουθουμε γιατι να μην φτιαξουμε κατι που θα παρακολουθουμε;

υπενθυμίζω γιά όσους δεν θυμούνται ίδια αντίστοιχα κατάσταση υπήρξε όταν δημιουργήθηκε η υποκατηγορία όταν τα videoclips γεμίσανε ξαφνικά την κατηγορία των παρουσιάσεων και υπήρξε γενική κατακραυγή να δημιουργηθεί ξεχωριστή κατηγορία.
Κάτι που έγινε.
Ομολογώ ότι δεν τα παρακολουθώ επειδή δεν είναι του γούστου μου.

Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Αφου δεν το παρακολουθουμε γιατι να μην φτιαξουμε κατι που θα παρακολουθουμε;

Γιατί όπως θα έπρεπε να είχες καταλάβει, η συνολική διαχείριση όλου του φόρουμ δεν ασχολείται με ποιοτικά θέματα, παρά μόνο με ποσοτικά.
Αν κλείσει η χαβούζα των videoclips αυτόματα χάνονται πελάτες. Από την άλλη αν ανακαινιστεί με κάποια ιδέα που θα αλλάξει τα δεδομένα, υπάρχει το ρίσκο να αρέσει σε λιγότερους.
Κι όλα αυτά δήθεν για να εξυπηρετηθεί η πολυφωνία και πολυμορφία του γούστου.
Βερεσέ.

To γράφω για τελευταία φορά. Όποιος γουστάρει να γράφει και να συμμετέχει στην παρέα, καλώς.
Όποιος θεωρεί τον εαυτό του πελάτη (έλεος) να μην ασχοληθεί ξανά με το και καλά μαγαζί.
Και επειδή Κώστα τα πράγματα έχουν και τα όρια τους ή θα σταματήσεις ΑΜΕΣΑ τις προσβολές ή μη ξαναγράψεις ρε φίλε.
Εμείς τι σου φταίμε;

Tάσο και Στέργιε επειδή θα φύγω, όποιο θέμα είναι άσχετο με την κατηγορία ,να μεταφέρεται.
Το ίδιο και αυτό.
Επειδή εγώ δεν, να μεταφερθεί στις προτάσεις-ανακοινώσεις.
Δεν ανήκει εδώ μέσα.

Δεν θα ξαναγράψω μόνο όταν μηδενιστεί το κοντέρ μου.
Εκείνο το avclub addicted member μου κάθεται στο στομάχι.
Rookie χίλιες φορές.

Δεν έχει κανείς σας το παραμικρό δικαίωμα να μου στερεί αυτό που θέλω να κάνω. Είστε ακάλυπτοι.

Ούτε και εσύ έχεις το δικαίωμα να ξεφτιλίζεις την όποια προσπάθεια έχει γίνει και τους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει.
Λυπάμαι ειλικρινά για τη στάση σου.
ΚΡΙΜΑ.