Action Cameras - Κάμερες δράσης

Απάντηση: DJI Osmo Action

Ετσι ελεγαν και το osmo pocket , αλλα δεν....
Το θετικο ειναι οτι μπαινει και δευτερος παικτης στο παιγνιδι των action cam και θα υπαρξει οντως πτωση στις τιμες.
Το πιο σημαντικο ομως για μενα θα ειναι η αναβαθμιση των GoPro , γιατι θα νιωθουν καποιον να τους περιμενει στη γωνια..
Σημαντικο επισης ειναι η υποστηριξη της Dji στην Ελλαδα σε αντιθεση με την GoPro που ουσιαστικα δεν υπαρχει.

Re: DJI Osmo Action

Η Gopro πνεει τα λοισθια...δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν πουληθει ακομα και στην DJI στο μελλον.

Αν και αυτη η καμερα που εβγαλαν ισως ειναι η απαντηση της DJI σε πιθανη αρνηση εξαγορας.....

Απάντηση: Re: DJI Osmo Action

Διαισθηση ειναι οτι πνεει τα λοισθια η εχεις ενημερωση εκ των εσω; Η καμερα παντως που εβγαλε η dji απεχει ακομη απο τη 7 black...

Eκ των εσω οχι.

Εκ των εξω ομως ...

https://www.fool.com/investing/2018/11/17/why-gopro-is-down-28-in-2018-so-far.aspx

https://petapixel.com/2019/01/23/is-gopro-failing-as-a-company/

Τα οικονομικα της πανε απο το κακο στο χειροτερο, εχει ηδη γραφτει πολλες φορες οτι ψαχνει για αγοραστη/επενδυτη και η τελευταια της προσπαθεια να μεγαλωσει λογο την πελατειακη της γκαμα το KARMΑ στεφθηκε απο παταγωδη αποτυχια.

Απάντηση: Re: DJI Osmo Action

Αλλο προιον το karma και αλλο η action cam. Θα μου επτρεψεις να εχω δικη μου αποψη οσο αφορα τη χρηση της καμερας και δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λεει στο δευτερο link. Οσο αφορα το πρωτο ειναι γνωστο οτι ψαχνει επενδυτη , αυτο δεν σημαινει οτι πνεει τα λοισθια.

Οι οικονομικες σφαλιαρες απο ολα τα προιοντα αντανακλουν παντως σε ολη την εταιρεια.

Θα δειξει ο χρονος πως θα εξελιχθει το θεμα, εγω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την 7 black , οπως ειμαι επισης απολυτα ικανοποιημενος με το sparkaki της dji.

Απάντηση: GoPro Hero 7

Καλημέρα σε όλους. Να ρωτήσω μερικά πραγματάκια, ως νέος κάτοχος της συγκεκριμένης κάμερας (το White μοντέλο) κι επειδή δεν έχω ιδέα από action cameras...

1). Καταρχήν, είναι ασφαλής για την κάμερα η χρήση της μέσα στη θάλασσα, χωρίς επιπρόσθετη waterproof θήκη; Βουτιές από κάποιο ύψος/βάρκες και τέτοια χαζά είναι το πιο ακραίο που μπορώ να σκεφτώ, όχι καταδύσεις σε μεγάλο βάθος >10μ. Και προφανώς, σε πισίνες είναι πιο ασφαλές το περιβάλλον, αλλά οι θάλασσες, όσο καθαρές και να είναι, έχουν μικροσκοπικές βρωμίτσες/σωματίδια, γι' αυτό ρωτάω. Επίσης, το αλάτι της θάλασσας είναι "βλαβερό" για την κάμερα;

Να πω ότι θα παραγγείλω κάποια στιγμή (κάτι τέτοιο κοιτάω), αλλά παίζει να μη μου έρθει πριν πάω διακοπές, γι' αυτό θέλω να ξέρω.

2). Για να βάλεις την κάμερα μέσα σε αυτή τη θηκούλα, πρέπει πρώτα να την βάλεις μέσα στο πλαίσιό της (ή μέσα στην παραπάνω waterproof θήκη, αν την έχεις) και μετά όλο μέσα στη θηκούλα;

3). Τα screen protectors φεύγουν μέσα στο νερό;

Προφερει προστασια χωρις εξτρα θηκη , οπως λεει και η εταιρεια , αλλα αν συμβει κατι στραβο και παρει νερο η εστω υγρασια , αστα να πανε ...
Θα σου λενε οτι δεν ειχες κλεισει καλα καποιο πορτακι και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...
Εχουν συμβει τετοια περιστατικα , για αυτο στο λεω...
Γνωμη μου να βαλεις την θηκη της εταιρειας κι οχι καποια αλλη...
Εγω αν αποφασισω να την χρησιμοποιησω στη θαλασσα , αυτο θα κανω!!

Προφερει προστασια χωρις εξτρα θηκη , οπως λεει και η εταιρεια , αλλα αν συμβει κατι στραβο και παρει νερο η εστω υγρασια , αστα να πανε ...
Θα σου λενε οτι δεν ειχες κλεισει καλα καποιο πορτακι και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...
Εχουν συμβει τετοια περιστατικα , για αυτο στο λεω...
Γνωμη μου να βαλεις την θηκη της εταιρειας κι οχι καποια αλλη...
Εγω αν αποφασισω να την χρησιμοποιησω στη θαλασσα , αυτο θα κανω!!

Καλά ναι, κι εγώ θα προτιμούσα να την έβαζα μέσα σε θήκη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Απλά ρωτάω όσους ήδη την έχουν, να μου πουν την εμπειρία τους αν τη βουτάνε στο νερό "γυμνή" χωρίς φόβο. Για να ξέρω, τουλάχιστον για τις φετινές διακοπές. Μετά οκ, παίρνω θήκη και τέλος. Βλέπω και βιντεάκια στο YouTube που την βουτάνε κανονικά κι όλα ok. Καλά, την θήκη της εταιρίας δεν την ακουμπάω, 5 φορές πάνω η τιμή σε σχέση με τις απλές από eBay και απλά το θεωρώ κοροϊδία.
Έγινε, σε ευχαριστώ φίλε μου. Περιμένω να μου γράψει και κάποιος ακόμα.

Re: GoPro Hero 7

Οι απόψεις για το σέρβις διίστανται...Φίλος την ξέχασε μέσα σε παντελόνι μιλιταρι στις πλάγιες τσέπες κι η ελληνίδα μάνα την πλυντηριασε κανονικά και με το νόμο.Την πήγε στο σέρβις και πήρε με αντικατάσταση το επόμενο μοντέλο.

Same Sh1t...Different Day

Απάντηση: Re: GoPro Hero 7

Οι απόψεις για το σέρβις διίστανται...Φίλος την ξέχασε μέσα σε παντελόνι μιλιταρι στις πλάγιες τσέπες κι η ελληνίδα μάνα την πλυντηριασε κανονικά και με το νόμο.Την πήγε στο σέρβις και πήρε με αντικατάσταση το επόμενο μοντέλο.

Same Sh1t...Different Day

Απαιχτη η Ελληνιδα μανα!!!!

Καλά ναι, κι εγώ θα προτιμούσα να την έβαζα μέσα σε θήκη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Απλά ρωτάω όσους ήδη την έχουν, να μου πουν την εμπειρία τους αν τη βουτάνε στο νερό "γυμνή" χωρίς φόβο. Για να ξέρω, τουλάχιστον για τις φετινές διακοπές. Μετά οκ, παίρνω θήκη και τέλος. Βλέπω και βιντεάκια στο YouTube που την βουτάνε κανονικά κι όλα ok. Καλά, την θήκη της εταιρίας δεν την ακουμπάω, 5 φορές πάνω η τιμή σε σχέση με τις απλές από eBay και απλά το θεωρώ κοροϊδία.
Έγινε, σε ευχαριστώ φίλε μου. Περιμένω να μου γράψει και κάποιος ακόμα.

Προσωπικά την βάζω σε νερό χωρίς θήκη δεν έχω αγοράσει θήκη για την θάλασσα και δεν πρόκειται (Gopro hero 7).

Προσωπικά την βάζω σε νερό χωρίς θήκη δεν έχω αγοράσει θήκη για την θάλασσα και δεν πρόκειται (Gopro hero 7).

Σε ευχαριστώ φίλε μου.
Καλά, στάνταρ θα τη βουτήξω κι εγώ, δεν παίζει να κρατηθώ. Αν και παρήγγειλα και μια φθηνή θήκη από banggood, έτσι για να υπάρχει.

Ερώτηση, ο ήχος "μπουκώνει" πολύ όταν είναι μέσα στο νερό;
Κι επίσης, μετά τη φυσάς για να φύγει το νερό από τα δύσκολα σημεία, τρύπες κλπ; Κάτι τέτοια γράφει στο manual, γι' αυτό ρωτάω.

Εννοείται χωρίς θήκη σε θάλασσα κλπ (για νορμαλ βάθη πάντα).

Αυτό έλλειπε δλδ, γι αυτό την πληρώνουμε (για να μη χρειάζονται οι γκουμουτσες που βάζαμε παλιά).

Εγώ απλά την ξεπλένω με χλιαρό νερό μετά τη χρήση.

Εννοείται χωρίς θήκη σε θάλασσα κλπ (για νορμαλ βάθη πάντα).

Αυτό έλλειπε δλδ, γι αυτό την πληρώνουμε (για να μη χρειάζονται οι γκουμουτσες που βάζαμε παλιά).

Εγώ απλά την ξεπλένω με χλιαρό νερό μετά τη χρήση.

Καλησπέρα κι εγώ την gopro 6 χωρίς θήκη στην θάλασσα, αλλά πάντα ξέβγαλμα με καθαρό νερό μετά από κάθε χρήση (μία φορά μόλις βγω από την θάλασσα και άλλη μία σπίτι με ελάχιστο ήπιο σαπούνι).
Μία ερώτηση, χρείαζεται κάποιο φίλτρο για υποβρύχιες λήψεις μέχρι 1-1,5 μέτρο βάθος;

Re: Απάντηση: DJI Osmo Action

Θα δειξει ο χρονος πως θα εξελιχθει το θεμα, εγω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την 7 black , οπως ειμαι επισης απολυτα ικανοποιημενος με το sparkaki της dji.

Για πες την εμπείρια σου....ποιο πακέτο εχεις πάρει ? Το βιντεο ειναι ικανοποιητικό ? ειναι ευκολος ο χειρισμος απο κινητο ή θελει και το controller ?

Την gopro 7 black εχω απο τον περασμενο νοεμβριο. Για βιντεο δρασης αλλα και για street view ειναι η κορυφαια κατ εμε. Ακομη και σε 1080 , ειναι εκπληκτικη η εικονα της. Για φωτο εννοειται πως δεν κανει , αλλα δεν ειναι και η χρηση της τετοια... Σταθεροποιηση αψογη , ουσιστικα δεν χρειαζεται gimbal αν και μερικες φορες την εχω δουλεψει με ανταπτορα στο dji osmo mobile 2 .οπου και συνεργαστηκε τελεια.. Ο χειρισμος της απο το κινητο δεν μου δημιουργησε καποιο προβλημα (huawei p30 pro). Για μενα δεν χρειαζεται controller....

Re: Απάντηση: DJI Osmo Action

Την gopro 7 black εχω απο τον περασμενο νοεμβριο. Για βιντεο δρασης αλλα και για street view ειναι η κορυφαια κατ εμε. Ακομη και σε 1080 , ειναι εκπληκτικη η εικονα της. Για φωτο εννοειται πως δεν κανει , αλλα δεν ειναι και η χρηση της τετοια... Σταθεροποιηση αψογη , ουσιστικα δεν χρειαζεται gimbal αν και μερικες φορες την εχω δουλεψει με ανταπτορα στο dji osmo mobile 2 .οπου και συνεργαστηκε τελεια.. Ο χειρισμος της απο το κινητο δεν μου δημιουργησε καποιο προβλημα (huawei p30 pro). Για μενα δεν χρειαζεται controller....

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφορικά με το spark τι άποψη έχεις σχηματίσει; το Mobile 2 αξίζει; είμαι μεταξύ αυτού και το dji pocket για άμεση αγορά και το σκέφτομαι...