Action Cameras - Κάμερες δράσης

Re: DJI Osmo Action

Απ'οσα test έχω δει, η dji action έμοιαζε καλύτερη σε σχέση με την gopro, όμως η αλήθεια είναι οτι μια πιο προσεχτική ματιά θα έβγαζε τελικά την gopro 7 καλύτερη. Η DJI με την action camera έκανε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ φιλότιμη προσπάθεια. Και η κάμερα είναι μια χαρά. Ομως οι γκουρού του είδους παρατήρησαν ότι αυτή η πιο καθαρή εικόνα, οφείλεται στο sharpness που έχει προστεθεί. Σε κάποια προσεγμένα βίντεο που είχα δει, η gopro ήταν τελικά καλύτερη. Επίσης η εξαιρετική σταθεροποίηση στην action της dji επιτυγχάνεται χάρη στο crop. Παρ' ολα αυτά η DJI action camera είναι εντυπωσιακή και αλλάζει τα δεδομένα στο παιχνίδι. Εξ όσων είχα δει, το μεγάλο πρόβλημα της gopro παραμένει η νυχτερινή λήψη και το stabilization σε low light. Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά όταν έψαχνα κριτικές και τεστ διαπίστωνα οτι η DJI ήταν σαφώς καλύτερη σε low light από την go pro. Ημουν ανάμεσα σε gopro, DJI action camera και DJI osmo pocket... Τελικά πήρα το Osmo pocket καθώς δεν είμαι και τόσο της δράσης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: DJI Osmo Action

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφορικά με το spark τι άποψη έχεις σχηματίσει; το Mobile 2 αξίζει; είμαι μεταξύ αυτού και το dji pocket για άμεση αγορά και το σκέφτομαι...

Το Spark ειναι ως εισαγωγικο drone μια χαρα. Υστερει σε χρονο πτησης , σε συνδεση με το χειριστηριο με αποτελεσμα να μην μπορει να απομακρυνθει απο σενα πανω απο 1 χλμ στη καλυτερη περιπτωση (εκτος πολεων) , σε σταθεροποιηση γιατι ειναι 2 αξονων και οχι 3 που ειναι τα επομενα πιο ακριβα μοντελα , και σε αναλυση που ειναι max 1080 fhd.
Παρ'ολα αυτα το δουλευω 1 χρονο ακριβως και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε οτι του εχω ζητησει ...
Γενικα ειμαι ικανοποιημενος , αλλα θα πρεπει να ξερεις τι θελεις να κανεις...
Αν θελεις να δεις τι πλανα τραβα πολυ ευχαριστως να σου στειλω σε pm το καναλι μου στο youtube για να παρεις μια ιδεα.
Τωρα οσο αφορα το mobile 2 , ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και το χρησιμοποιω για πλανα εδαφους μαζι με την gopro 7 black.
Μεσα στο φθινοπωρο θα βαλω στο παιγνιδι και την α6400 με το νεο gimbal της dgi ronin sc.
Το pocket δεν το εχω δουλεψει καθολου και δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Re: GoPro Hero 7

Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξουμε νέο νήμα για την νέα Gorpo 8, ή αν την έχει πάρει ήδη κάποιος...θα ήθελα να δώ την νέα σταθεροποίηση που προσφέρει καθώς ήδη ήταν πολύ καλή στην 7....ενδιαφέρον και το ενσωματωμένο Mount που έχει καθώς και τα έχτρα αξεσουάρ που μπορείς να βάλεις...σε ποιότητα εικόνας δεν νομίζω να έχει κάποια συγκλονιστική διαφορά από την 7...έχει και βελτιωμένο ήχο από όσο λέει, τμήμα που είχε τεράστιο θέμα η 7. Θα ήθελα να την δοκιμάσω πάντως.
https://gopro.com/en/us/shop/cameras/hero8-black/CHDHX-801-master.html

Υ.Γ. Ετσι και ένα πρόχειρο review... https://www.nomadasaurus.com/gopro-hero-8-review/

Δεν κρατήθηκα και την ''χτύπησα'' τελικά την Gopro 8....πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, επιτέλους μια ολοκληρωμένη Gopro με κυριολεκτικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σταθεροποίηση, ειδικά στο Boost mode (καλύτερη ίσως και από Gimbal, και δεν το λέω για πλάκα!!!), και καλή μπαταρία, και καλό επιτέλους μικρόφωνο, και νέο παραμετροποιήσιμο μενού με shortcut buttons στην οθόνη, και επιτέλους έφυγε και το lag που ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες gopro....το τερμάτισε νομίζω εδώ η Gopro!!!
Θα επανέλθω και με δείγματα.

Υ.Γ. Και στις φώτος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, σε πρώτη φάση τα δείγματα είναι καλύτερα από τις υπερευρυγώνιες κάμερες των κινητών.

Re: Απάντηση: GoPro Hero 7

Μεγειά.
Πόσα μαρούλια αν επιτρέπεται;

Ευχαριστώ Παναγιώτη!! 350 καινούρια την πήρα, μου την έφερε γνωστός μου από Αγγλία...δεν είναι και λίγα, απλά πιστεύω ότι είναι η πρώτη Gopro που τα αξίζει, βάζεις και τριποδάκι ή ότι άλλο θες πλέον από κάτω της χωρίς έχτρα θήκη, πολύ σημαντικό και αυτό. Με τα έχτρα Mods που παίρνει μάλιστα μετατρέπεται και σε Vlog camera και σε συνδυασμό με την τρομερή σταθεροποίηση κάνει και για ταξιδιωτικά βίντεο, οικογενειακές στιγμές, βόλτες κλπ....ολοκληρωμένη λύση πλέον και όχι μόνο για βουτιές και sport. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και το νέο TimeWarp 2.0 που έχει, φαίνεται τρομερό με το speed it up ή slow it down που έχει πατώντας στην οθόνη.

Υ.Γ. Να προσθέσω εδώ και 2 πραγματάκια που δεν μου άρεσαν, πρώτον το καπάκι μεταφέρθηκε πλάγια και δεν είναι πολύ ποιοτικό, ενώ ανοίγει δύσκολα. Επίσης το τζάμι μπροστά στον φακό πλέον δεν αλλάζει αν το σπάσεις, βέβαια τουλάχιστον η Gopro έβαλε gorila glass 5 μπροστά και πάχυνε το γυαλί από 1,4 χιλ σε 2 χιλ. σε σχέση με την gopro 7, με λίγα λόγια θα είναι πιο ανθεκτικό.

Να προσθέσω επίσης ότι αυξήθηκε το bit rate από τα 78mb στα 100mb, αυξήθηκε το όριο εγγραφής 4κ βίντεο από 1 ώρα σε 1:30 ώρα, βελτιώθηκε αισθητά και το HDR στις φώτος, και ότι η νέα gopro είναι και πιο ελαφριά 142γρ. vs 126γρ.

εξαιρετική επιλογή, να τη χαρείς!

σε όσα βιντεάκια youtube είδα, η σταθεροποίηση φαίνεται να είναι εκπληκτική

εξαιρετική επιλογή, να τη χαρείς!

σε όσα βιντεάκια youtube είδα, η σταθεροποίηση φαίνεται να είναι εκπληκτική

Ευχαριστώ Πολύ!!
Έβγαλα εχτές την κόρη μου βίντεο που έτρεχε στο πάρκο και έτρεχα και εγώ από πίσω και την τράβαγα βίντεο, το βίντεο απλά δεν υπάρχει δεν κουνιέται καν, λες και είναι πάνω σε ράγες και τσουλάει η κάμερα, σε boost mode που κάνει ένα μικρό crop βέβαια...ουσιαστικά καταργείς το Gimbal με συνοπτικές διαδικασίες. Για αυτό και μόνο αξίζει σε σημείο που δεν ξέρω αν θα ξανατραβήξω βίντεο με τις φωτογραφικές μηχανές. Εχει πλέον και Linear 4K 60p οπότε δεν έχεις και fisheye για όποιους δεν το θέλουν, ενώ και το narrow έχει επίσης πολύ καλή ποιότητα και έχεις έτσι και ένα πιο στενό κάδρο για όταν το χρειαστείς, φτάνει νομίζω μέχρι 39mm.

σε άπλετο φως σίγουρα η ποιότητα της είναι υπεραρκετη για έναν απλό χομπίστα, στα σκοτεινά δεν είμαι σιγούρος αν θα δίνει αποδεκτό αποτέλεσμα

μου αρέσει πολύ και το hyperlapse mode που έχει

σε άπλετο φως σίγουρα η ποιότητα της είναι υπεραρκετη για έναν απλό χομπίστα, στα σκοτεινά δεν είμαι σιγούρος αν θα δίνει αποδεκτό αποτέλεσμα

μου αρέσει πολύ και το hyperlapse mode που έχει

Σε βράδυ δεν την δοκίμασα ακόμα άλλα σίγουρα θα βγάζει θόρυβο, καλά αν είχε και καλό βίντεο το βράδυ, θα κράταγα μόνο αυτήν για βίντεο!!! ναι το Hyperlapse φαίνεται τρομερό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα βέβαια!!

Απάντηση: GoPro Hero 7 & 8

Εχει τοποθετησει καποιος φιλτρο της Polar Pro στη GoPro ;;;;
Εμεινε ικανοποιημενος ;;;

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

H Dji action μου έκανε κλικ από την αρχή αλλά διαβάζω πάρα πολλά προβλήματα με τη στεγανοποίηση οπότε την προσπερνάω. Το κακό είναι ότι η Miija 4K Action Camera της xiaomi που ήταν κοντά στα 100 ευρώ δεν πωλείται πια και δεν υπάρχει εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα οπότε αναγκαστικά πρέπει να πας σε 200+ ευρώ για κάτι τίμιο.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Που διαβασες για θεματα στεγανοποιησης ? νομιζω μεχρι τα 10-11 μετρα δεν χρειαζεται εξτρα housing.

Μετα θελει και αυτη οπως οι Gopro παλιοτερα (τωρα δεν τις εχω ακολουθησει)

Αλλα σε εικονα ειναι καλυτερη τουλαχιστον της Gopro8 black.

Και αλλαζει και φιλτρο στον φακο ( ή βαζεις ND) ενω στην Gopro8 black. αν σου γδαρθει ο φακος .......χαιρετα την την καμερα.....πρεπει να εχεις αγορασει την εξτρα εγγυηση που πουλα η εταιρεια.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Για αρχή στο skroutz που δεν το πολύ εμπιστεύομαι είναι η αλήθεια.
https://www.skroutz.gr/s/18576435/DJI-Osmo-Action.html#reviews
Και στο Amazon υπάρχουν τέτοια σχόλια.
https://www.amazon.com/gp/aw/review...wn?ie=UTF8&filterByStar=one_star&pageNumber=1
Και στο forum της dji
https://forum.dji.com/forum.php?mod=viewthread&tid=191107&mobile=2
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τη στεγανοποίηση στο καπάκι της μπαταρίας.
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα τη βάλω στα υπόψη αγοράς κάποια στιγμή γιατί και εμένα μου αρέσει η εικόνα της ποπ πολύ από της gopro 8.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Παιδιά μακριά από την osmo. Πέρα ότι μπάζει νερά, δεν έχει σχέση με την gopro. Από την σταθεροποιηση που είναι αισθητά ανώτερη στην gorpo 8 και δουλεύει και στα 60p μέχρι την ποιότητα ήχου, το έχτρα mediamod που τα σπάει, την δένεις παντού χωρίς έχτρα housing, το φανταστικό timewrap, την καλύτερη εφαρμογή και τα ένα βουνό αξεσουάρ. Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Η osmo μόνο με την gopro 7 συγκρίνεται αλλά και εκεί πάλι την 7 θα επέλεγα. Μισό τελειωμένο προϊόν που το έχουν αφήσει στην μοίρα του. Μέχρι 200-220 ευρώ μπορεί να τα έδινα αν φυσικά δεν ενδιαφερομουν να την βάλω σε νερό. Και σε ποιότητα εικόνας καλύτερη είναι η gopro 8, ειδικά σε βράδυ, ενώ και σε φωτός είναι ανώτερη αισθητά. Δεν ξέρω που το είδατε ότι είναι καλύτερη η osmo, σας το λέω εμπειρικά καθώς έχω την 8 που την λατρεύω και είχα και την osmo που κλασικά πήρε νερά και χάλασε, ήταν δώρο βέβαια από πελάτη και δεν με πείραξε, αν την είχα πληρώσει βέβαια θα έβριζα.

Η Gopro8 έχει τα θέματα υπερθέρμανσης της 7;

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Η Gopro8 έχει τα θέματα υπερθέρμανσης της 7;

Να πω την αλήθεια δεν έχω τραβήξει πολύ μεγάλα διαστήματα, μέχρι 15 λεπτά maximum κάτω από ζεστό ήλιο και δεν είχα κάποιο θέμα. Η εντύπωση που μου δίνει πάντως είναι ότι ζεσταίνεται λιγότερο από την 7.

Παιδιά μακριά από την osmo. Πέρα ότι μπάζει νερά, δεν έχει σχέση με την gopro. Από την σταθεροποιηση που είναι αισθητά ανώτερη στην gorpo 8 και δουλεύει και στα 60p μέχρι την ποιότητα ήχου, το έχτρα mediamod που τα σπάει, την δένεις παντού χωρίς έχτρα housing, το φανταστικό timewrap, την καλύτερη εφαρμογή και τα ένα βουνό αξεσουάρ. Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Η osmo μόνο με την gopro 7 συγκρίνεται αλλά και εκεί πάλι την 7 θα επέλεγα. Μισό τελειωμένο προϊόν που το έχουν αφήσει στην μοίρα του. Μέχρι 200-220 ευρώ μπορεί να τα έδινα αν φυσικά δεν ενδιαφερομουν να την βάλω σε νερό. Και σε ποιότητα εικόνας καλύτερη είναι η gopro 8, ειδικά σε βράδυ, ενώ και σε φωτός είναι ανώτερη αισθητά. Δεν ξέρω που το είδατε ότι είναι καλύτερη η osmo, σας το λέω εμπειρικά καθώς έχω την 8 που την λατρεύω και είχα και την osmo που κλασικά πήρε νερά και χάλασε, ήταν δώρο βέβαια από πελάτη και δεν με πείραξε, αν την είχα πληρώσει βέβαια θα έβριζα.

Να ξεκαθαρισω κατι πριν μπω στην διαδικασια να ψαχτω για την καμερα ειδα αυτο το βιντεο.

Το οποιο περιγραφει οτι ειναι πλεον μια ....αλλη καμερα μετα τα αλλεπαληλα firmwares.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι εχω δει μεχρι τωρα.

1) για την σταθεροποιηση της osmo λενε πολυ καλα λογια αλλα εχει μεγαλυτερο crop απο την Gopro8.

2) για την εικονα της ειναι πιο ευκολα μεταχειρισιμη (τουλαχιστον το cinema flat mode που εχει) και πιο φυσικη εικονα απο την Gopro που το contrast ειναι στον θεο (οπως και το sharp ) οπως και ο κορεσμος των χρωματων.

3)Ειναι παρα πολυ βολικο αυτο με το αφαιρουμενο καλυμα του φακου αν σου γδαρθει σπασει. Με κοστος 20 ευρω το αλλαζεις brand new. Και κυριως παιρνει ND .

(ψαξε ψαξε ειδα οτι εχει βγαλει και η Gopro ενα εξτρα καλλυμα για τον φακο με μικρο σχετικα κοστος , δεν ξερω αν παιρνει τα ΝD ομως)

Αυτο με την στεγανοποιηση δεν το ξερα και οντως υπαρχει θεμα . Δεν θα την εβαζα ετσι κι αλλιως σε νερο χυμα (ειμαι παντα της αποψης οτι το housing ειναι χρησιμο για αυτο λατρεψα τις παλιοτερες Gopro)

Yπαρχει ομως αυθεντικο housing. στην ιδια σχεδον τιμη με εκεινο της Gopro8.

Οσο για τον ηχο οτι εχω ακουσει εως τωρα συγκριτικο εχει καλυτερο ηχο και κυριως παιρνει πλεον ενα ανταπτορακι στο οποιο κολλας οτι μικροφωνο εξωτερικο θες αν οι απαιτησεις ειναι σοβαρες.

Bαζω και λιγα βιντεο που ειδα και μου εκαναν κλικ γενικως

Υγ

Εχει δοκιμασει κανεις την Sony RXo II? Oχι οτι μπορει να μπει σε συζητηση με τοση μεγαλη διαφορα τιμης αλλα θαθελα να ξερω.

ΥΓ2

Η dji εχει τα ιδια πιασιματα/mounts με τις Gopro? Ειναι συμβατα μεταξυ τους ή αλλος κοσμος ?

Last edited: